19 Eylül 2010, Pazar 09:26:55

THY UÇAĞINDA KÜFÜRLÜ KAVGA

İstanbul - İzmir seferini yapan Airbus 320 tipi, 2336 sefer sayılı Türk Hava Yolları (THY) uçağında, personel ile yolcu arasında baş gösteren gerginlik, kavgaya dönüştü.
  • OU güvenlik dediğiniz kişi harekat koordinatörü.Yolcunun kabahatini başkalarına yüklemeyin,torpil morpil. Adam adam gibi görevini yapmış. Moskov Lions,çatlasan da o arkadaşlar görevlerinde kalacaklardır.
  • yüklenirlerse ha bire kargoya olacağı budur..mübarek sanki kargo uçağı..bence THY ismini değişitrsin;TÜRK HAVA KARGOLARI yapsın..malum yolcudan ve bagajdan çok kargo yükleniyor..
  • ..neredeyse business class yolcusu ucagi kacirmak istese yolcuyu kaybetmemek icin buyrun kokpitin kapisini acalim diyecekler...Bu kadar yolcudan korkmayin THY!
  • 1-adb ye gumruklu kargo cok olur belki onu demek istemistir bu yaziyi yazan sahis 2-belki onceki seferlerden transit bagajlar kalmistir yada mutlaka kargonun gitmesi gerektiyse ve sefer buyutulemediyse bagaj birakilmistir
  • A320 hemdeistanbul izmir seferinde nasıl overload olmuş ?ilginç...
  • 9Yıldır harekatta calısıyorum bugune kadar guvenlık gorevlısının ucaga geldıgını gormedım.Bılmeden sallamayın.Bırde bugune kadar adb ve esb gıbı meydanlara gıden ucaklarda bagaj sıkıntısı oldugunu ılkkez duyuyorum
  • arkadaşlar adamlar açıklama yapıyor harekat görevlisi bu kişi güvenlik değil halen daha yok güvenlik eğitimsiz kaba cahil iş bulamamışta bilmem ne diye terbiyesizlik yapanlar var lütfen bu güvenlik kompleksinden kurtulun artık kimse de çıkıp üniformalılara saygı gösterilmeli demiyor bu kişi kanun adına herkesin hakkını koruyan kişidir siz o kişiyi savunmassanız saygı duymassanız oda size layık olduğunuz şekilde davranır o eski güvenlikler kalmadı artık onlar zaten güvenlik görevlisi bile deyildi şuan hepsi valilikten onaylı kimlikli yetkili eğitimli görevliler ler
  • Buda birşey mi! Ben rus uçağında hostess'ten azar işittim terbiyesiz insanlar.
  • Yolcunun ağzından duyupta sölemeyin küfür falan olsa personel işini kaybetmeyi göze almış demektir birader böle bişe yok uydurup durmayın sen nerden biliosun dersen hergün bunlar gibi binlercesiyle uğraşıyoruz otobüs altına bagaj atmaya benzemez ortada hiçbişe yok habertürk uydurmuş saten haberciliğin yapısında var biri naber dese aha küfür etti derler bu olayda o başka hiçbişe değil yolcu problem yaratırsa o personel o yolcuyu indirme yetkisi var artı güvenlik görevliside değil koordinatör o arkadaş yalan yanlış haber yapan habertürk ü kınıyorum..
  • ya hocam gerçekten 4 işlem biliyor musun?
Havaalanındaki trafik ve yoğunluk nedeniyle 30 dakikalık rötarın ardından yolcularını alan THY uçağı, açıklama yapmadan bir 30 dakika rötar olunca, bir yolcu ile uçak personeli arasında tartışma yaşandı.

Yolcu, 'neden açıklama yapılmadan bekletildiklerini sordu ve mağdur edildiklerini' söyledi. Yüksek sesle konuşan yolcu ile hostes arasında başlayan gerginliğin büyümesi üzerine, uçağa güvenlik görevlisi çağırıldı. Sözlü atışmalardan sonra, ismi A.S. olan güvenlik personelinin ağır hakarette bulunması üzerine olay kavgaya dönüştü.

Diğer yolcuların araya girmesiyle yatışan kavganın ardından, güvenlik görevlisi A.S. hakkında işlem yapılacağı bildirilerek, 10 dakika sonra 2336 sefer sayılı uçak İzmir'e hareket etti.

Yolcuların uçağın içinde yarım saat bekletilmesinin nedeni ise, uçak bagaj yükünün kapasitenin çok üzerinde olması ve bu nedenle bagajların bir kısmının indirilerek kargo uçağına yüklenmesi olarak belirtildi.

(Habertürk)
THY UÇAĞINDA KÜFÜRLÜ KAVGA

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 14 yıl önce
OU güvenlik dediğiniz kişi harekat koordinatörü.Yolcunun kabahatini başkalarına yüklemeyin,torpil morpil. Adam adam gibi görevini yapmış. Moskov Lions,çatlasan da o arkadaşlar görevlerinde kalacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yüklenirlerse ha bire kargoya olacağı budur..mübarek sanki kargo uçağı..bence THY ismini değişitrsin;TÜRK HAVA KARGOLARI yapsın..malum yolcudan ve bagajdan çok kargo yükleniyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
..neredeyse business class yolcusu ucagi kacirmak istese yolcuyu kaybetmemek icin buyrun kokpitin kapisini acalim diyecekler...Bu kadar yolcudan korkmayin THY!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1-adb ye gumruklu kargo cok olur belki onu demek istemistir bu yaziyi yazan sahis 2-belki onceki seferlerden transit bagajlar kalmistir yada mutlaka kargonun gitmesi gerektiyse ve sefer buyutulemediyse bagaj birakilmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
A320 hemdeistanbul izmir seferinde nasıl overload olmuş ?ilginç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
9Yıldır harekatta calısıyorum bugune kadar guvenlık gorevlısının ucaga geldıgını gormedım.Bılmeden sallamayın.Bırde bugune kadar adb ve esb gıbı meydanlara gıden ucaklarda bagaj sıkıntısı oldugunu ılkkez duyuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar adamlar açıklama yapıyor harekat görevlisi bu kişi güvenlik değil halen daha yok güvenlik eğitimsiz kaba cahil iş bulamamışta bilmem ne diye terbiyesizlik yapanlar var lütfen bu güvenlik kompleksinden kurtulun artık kimse de çıkıp üniformalılara saygı gösterilmeli demiyor bu kişi kanun adına herkesin hakkını koruyan kişidir siz o kişiyi savunmassanız saygı duymassanız oda size layık olduğunuz şekilde davranır o eski güvenlikler kalmadı artık onlar zaten güvenlik görevlisi bile deyildi şuan hepsi valilikten onaylı kimlikli yetkili eğitimli görevliler ler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Buda birşey mi! Ben rus uçağında hostess'ten azar işittim terbiyesiz insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolcunun ağzından duyupta sölemeyin küfür falan olsa personel işini kaybetmeyi göze almış demektir birader böle bişe yok uydurup durmayın sen nerden biliosun dersen hergün bunlar gibi binlercesiyle uğraşıyoruz otobüs altına bagaj atmaya benzemez ortada hiçbişe yok habertürk uydurmuş saten haberciliğin yapısında var biri naber dese aha küfür etti derler bu olayda o başka hiçbişe değil yolcu problem yaratırsa o personel o yolcuyu indirme yetkisi var artı güvenlik görevliside değil koordinatör o arkadaş yalan yanlış haber yapan habertürk ü kınıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya hocam gerçekten 4 işlem biliyor musun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000