06 Temmuz 2018, Cuma 12:22:04

THY uçağında korkulu anlar

İstanbul’dan Amsterdam’a gitmek üzere havalanan THY uçağının sağ motorundan üst üste dört kez patlama sesi geldi. Yolcular bu sırada büyük korku yaşadı.
  • Ucagin motoruna yabanci bir cisim girmistir bundan dolayi motorda patlama medane gelmis blades ler arasida siklsma meydana gelmistir,
  • THY kimin gunahini almis gakos. Neden ciksin aheste. Aheste. Sana bir zararmi verdiler, Millikurulusumuz gibisini bana duyada gostersene. Buraya acayip Apik sapikyorum yapmayin Aksi takdirde gelirim. Oraya. Ona gore, Dikat et
  • Kabinin maaşını bu kadar gereksiz artırırsanız olacağı bu.. Acilen kabin maaşları düşürülmeli ve tgs,teknik yer personeline verilmeli.
  • olay anın da ordaydım darbe oluyor sandım göküzünden patlama sesleri geldi , hemen yakındaki fırına sığındım
  • Fordec yaptılarmı acep
  • Eng stall
  • Eng stalldir o yoksa yerinde duramazsin
  • Flight radardan gordugum kadariyla ucagi holdta tutmuslar saka gibi
  • Okuyan da kokpitte bir tek kaptan pilot var sanır.
  • Ben ucakta olan yolculardan biriyim..Asagidaki yorumlari gorunce pegasus trolleri is basinda goruyorum... Evet teknik bir ariza vardi ama pilotun zamaninda dogru karar ile ve guvenli bir sekilde ucagi indirmesiyle takdire sahan bir aksiyon gosterirken.. thy da en kisa zamada cok hizli sekilde ikinci ucagi hazirlatip yolculari guvenli sekilde Amsterdam a ulastirdilar..

İstanbul’dan Amsterdam’a gitmek üzere havalanan THY uçağının  sağ motorundan üst üste dört kez patlama sesi geldi. 

Türk Hava Yolları’na ait TC-JRP kuyruk tescilli Airbus 321-200 tipi uçak Amsterdam’a gitmek üzere Atatürk Havalimanı’ndan kalktı. 35L pistinden kalkan uçağın kalkıştan hemen sonra sağ motorundan üst üste dört kez patlama sesi geldi.

Tırmanış sırasında yaşanan patlamalar kabindeki yolcular tarafından da duyuldu. Uçağın kaptan pilotu patlama sesi duyulan sağ motorun gücünü düşürerek Atatürk Havalimanı’na geri dönme kararı aldı.

Uçak kalkıştan 30 dakika sonra güvenli şekilde inişini gerçekleştirdi. Uçak bakıma alınırken yolcular bir başka uçakla 3 saat gecikmeli olarak Amsterdam’a uçtu.

THY uçağında korkulu anlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Santa monika ~ 6 yıl önce
Ucagin motoruna yabanci bir cisim girmistir bundan dolayi motorda patlama medane gelmis blades ler arasida siklsma meydana gelmistir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Santa barbara ~ 6 yıl önce
THY kimin gunahini almis gakos. Neden ciksin aheste. Aheste. Sana bir zararmi verdiler, Millikurulusumuz gibisini bana duyada gostersene. Buraya acayip Apik sapikyorum yapmayin Aksi takdirde gelirim. Oraya. Ona gore, Dikat et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 6 yıl önce
Kabinin maaşını bu kadar gereksiz artırırsanız olacağı bu.. Acilen kabin maaşları düşürülmeli ve tgs,teknik yer personeline verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 6 yıl önce
Yalnız kabin uçağın motorunun sorunuyla ilgilenmiyor teknik ilgileniyor lütfen kabine laf söylemek için söylemeyin
darbe ~ 6 yıl önce
olay anın da ordaydım darbe oluyor sandım göküzünden patlama sesleri geldi , hemen yakındaki fırına sığındım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Fordec yaptılarmı acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Eng stall

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eng stall ~ 6 yıl önce
Eng stalldir o yoksa yerinde duramazsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O degil de ~ 6 yıl önce
Flight radardan gordugum kadariyla ucagi holdta tutmuslar saka gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crm ~ 6 yıl önce
Okuyan da kokpitte bir tek kaptan pilot var sanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucaktaki yolcu ~ 6 yıl önce
Ben ucakta olan yolculardan biriyim..Asagidaki yorumlari gorunce pegasus trolleri is basinda goruyorum... Evet teknik bir ariza vardi ama pilotun zamaninda dogru karar ile ve guvenli bir sekilde ucagi indirmesiyle takdire sahan bir aksiyon gosterirken.. thy da en kisa zamada cok hizli sekilde ikinci ucagi hazirlatip yolculari guvenli sekilde Amsterdam a ulastirdilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000