05 Eylül 2012, Çarşamba 13:19:54

THY UÇAĞINDA KAVGAYA TUTUŞTULAR!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Kopenhag seferini yapan TK 1785 sayılı uçağında Türk bir aileye saldıran Irak asıllı İsveç vatandaşı bir kişi uçak Kopenhag’a indiğinde polis tarafından gözaltına alındı.
  • Her şeyin altından bir arap çıkıyor. Hayret !
  • Ayi Baris Manco'nun sarkisi aklima geldi.
  • o zaman uçakların çoğu boş uçar :)
  • Bu şekilde milleti rahatsız eden bir yolcunun bir daha THY ile uçamaması gerekir. Acaba THY'de böyle bir uygulama var mıdır merak ediyorum. Ayrıca Türkiye içindeki tüm diğer havayolları ile de ortak bir kara liste oluşturup, bu gibi kişilerin diğer uçaklara da binmemeleri sağlanması gerekir. Önce bunu eylemin şiddetine göre 6 ay diyeceksin, tekrarlarsa ya da şiddetli bir eylem ise 5 sene diyeceksin vs vs vs... Var mı acaba buna benzer bir uygulama? Çünkü en nihayetinde havada olan her şey kişinin değil topluluğun hayatını direkt riske atan olaylar oluyor...
  • öyle bir teknoloji olacak ki bunun saldırganlar dedektörden geçerken alarm çalacak ve uçağa alınmayacak :)

Olayın, dün öğleden sonra Kopenhag’a gelmekte olan THY uçağı Almanya hava sahasında seyrederken 3 kişilik bir Türk ailenin arkasında oturan bir yolcunun koltuk arkalıklarını sürekli tekmelekten vazgeçmesini isteyen Türk babaya saldırmasıyla başladığı belirtildi.

Adı açıklanmayan Türk’ü yumruklayan, bir kolunu ısıran ve boğazını sıkan saldırgan Iraklının, mürettebatın araya girmesiyle sakinleştirilmeye çalışıldığı ve ailenin businessclassa’a alınmasına rağmen saldırganlığını devam ettirdiği bildirildi.

THY uçağı yerel saat ile 17.15’de Kopenhag Kastrup havalimanına indiğinde polis tarafından gözaltına alınan saldırganın sakin olduğunu söyleyen nöbetçi polis amiri Kim Vinholdt, Türk ailenin bir haftalık tatil için İsveç’e gitmek istediklerini ve bu nedenle olay hakkında şikayette bulunup bulunmayacaklarını bilmediğini açıkladı.

Vinholdt ayrıca, gözaltına alınan Irak asıllı İsveçlinin sorgusunun devam ettiğini tarafların suçu birbirine attığına işaret ederken, saldırıya uğrayan Türk’ün hastaneye giderek bir rapor alması gerektiğini bunu yapıp yapmayacağını bilmediklerini ifade etti.

THY UÇAĞINDA KAVGAYA TUTUŞTULAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Arap ~ 12 yıl önce
Her şeyin altından bir arap çıkıyor. Hayret !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remzi ~ 12 yıl önce
Ayi Baris Manco'nun sarkisi aklima geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehehe ~ 12 yıl önce
o zaman uçakların çoğu boş uçar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir daha alma uçağa... ~ 12 yıl önce
Bu şekilde milleti rahatsız eden bir yolcunun bir daha THY ile uçamaması gerekir. Acaba THY'de böyle bir uygulama var mıdır merak ediyorum. Ayrıca Türkiye içindeki tüm diğer havayolları ile de ortak bir kara liste oluşturup, bu gibi kişilerin diğer uçaklara da binmemeleri sağlanması gerekir. Önce bunu eylemin şiddetine göre 6 ay diyeceksin, tekrarlarsa ya da şiddetli bir eylem ise 5 sene diyeceksin vs vs vs... Var mı acaba buna benzer bir uygulama? Çünkü en nihayetinde havada olan her şey kişinin değil topluluğun hayatını direkt riske atan olaylar oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
öyle bir teknoloji olacak ki bunun saldırganlar dedektörden geçerken alarm çalacak ve uçağa alınmayacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000