22 Eylül 2009, Salı 21:50:16

THY UÇAĞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ (GÜNCELLENDİ)

Türk Havayolları Atatürk Havalimanına öncelikli iniş yapıyor.
  • Kemal Sunal'ın ölümü dili boğazına kaçtığı için nefes alamamasından kaynaklandı. Kalp Krizinden değil
  • Kars'a uçuyosunuzdur.. Bir yolcu kalp krizi belirtileri gösteririr: Göğüs ve sırt bölgesinde ağrı, mide bulantısı, sol kolda uyuşma.. uçuşun geri kalan bölümünde yolcuya oksijen verirsiniz, yaka bağır açarsırnız, telkinlerde bulunursunuz ama en önemlisi Kars meydanında ambulansın hazır olmasını istersiniz.. Yolcuya anons yaparsınız beklesinler de sağlık ekipleri duruma müdahele edene kadar uçaktan ayrılmaya çalışmasınlar. Ama kapı açılınca ambulans hazır olsa da sağlık görevlileri "alalım yolcuyu" der size.. sonra yüz ifadenizden anlamış olacak ki "yürüyemio mu" der.. Amir olarak yaptığınız ikinci uçuştur oysa bu ve kabini değil yer operasyonunuda yönlendirirsiniz ki uçağa sağlık görevliileri lift yanaşana kadar girsin.. vs..vs..
  • Ülkede herkes her konuda uzman.Herkes herşeyi biliyor.Ben 22 yıldır Antalya havalimanındayım.Antalya havalimanının her iki dışhatlar terminalinde terminal işletmesine ve içhatlar terinalinde DHMI ait olmak üzere üç ambulans ve sağlık ekibi 24 saat görev başındadır ve bu tür olaylara birkaç dakika içinde müdahele edilir.Lütfen her konuda yalan yanlış şeyler yazmayın.Buna mecbur değilsiniz
  • Su ana kadar cok ucan bir hekim olarak toplamda 4 kisiye mudahale de bulundum, birini kaybettik, ucak acil inmesine ve yolcular cikmasina ragmen, haber verildigi halde hastayi teslim icin ambulansi bekledik, bir de olum olayi oldugu icin adli rapor vs; megerse havalani sehir disinda oldugu icin ambulans sehirden 20 dakikada geliyormus, alan yapip ambulans tutamiyormuyuz ki?
  • Allah Kemal Sunal'a rahmet eylesin...
  • Yolcu kalp krizi geçirir.. kuleye anons yapılır iniş sonrası ACİL tıbbi yardım ihtiyacı bildirilir.. KUle de haber verir ambulans ve doktora.. Alana acil inersiniz ..mümkün olan en kısa sürede park yerine gelirsiniz. Doktor ve ambulansın hazır olacağını düşünerek yolculara yerlerinden kalkmamalarını uçağa öncelikli olarak tıbbi ekibin gireceğini ve hasta yolcuya müdahele edeceklerini de söylersiniz.. Buraya kadar herşey gayet düzgün değil mi ??? Zaten film de bundan sonra başlıyor.. Uçak kapısı açıldığında ne ambıulans vardır nede doktor..10-15 dk öylece bekleşir durursunuz..neden diye ssoracak olursanız alanlardaki bürokrasi cevabını alırsınız. ACİL denen ambulansın ve doktorun alana girmesi adeta bir komedididr çünkü !!

Türk Havayolları'nın Samsun İstanbul seferini yapan uçağın içinde bulunan bir yolcu kalp krizi geçirdi. TK 573 sefer sayılı uçağın içinde kalp krizi geçiren yolcu için öncelikli iniş izni istendi. Havalimanında ambülanslar hazır bekliyor. Yolcunun hemen hastaneye kaldırılacağı ifade edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, kalp krizi geçirdiği sanılan yolcu, uçak havalimanına iniş yaptıktan sonra herhangi bir tedavi istemeden alandan ayrıldı.

THY UÇAĞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kemal Sunal'ın ölümü dili boğazına kaçtığı için nefes alamamasından kaynaklandı. Kalp Krizinden değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kars'a uçuyosunuzdur.. Bir yolcu kalp krizi belirtileri gösteririr: Göğüs ve sırt bölgesinde ağrı, mide bulantısı, sol kolda uyuşma.. uçuşun geri kalan bölümünde yolcuya oksijen verirsiniz, yaka bağır açarsırnız, telkinlerde bulunursunuz ama en önemlisi Kars meydanında ambulansın hazır olmasını istersiniz.. Yolcuya anons yaparsınız beklesinler de sağlık ekipleri duruma müdahele edene kadar uçaktan ayrılmaya çalışmasınlar. Ama kapı açılınca ambulans hazır olsa da sağlık görevlileri "alalım yolcuyu" der size.. sonra yüz ifadenizden anlamış olacak ki "yürüyemio mu" der.. Amir olarak yaptığınız ikinci uçuştur oysa bu ve kabini değil yer operasyonunuda yönlendirirsiniz ki uçağa sağlık görevliileri lift yanaşana kadar girsin.. vs..vs..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ülkede herkes her konuda uzman.Herkes herşeyi biliyor.Ben 22 yıldır Antalya havalimanındayım.Antalya havalimanının her iki dışhatlar terminalinde terminal işletmesine ve içhatlar terinalinde DHMI ait olmak üzere üç ambulans ve sağlık ekibi 24 saat görev başındadır ve bu tür olaylara birkaç dakika içinde müdahele edilir.Lütfen her konuda yalan yanlış şeyler yazmayın.Buna mecbur değilsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Su ana kadar cok ucan bir hekim olarak toplamda 4 kisiye mudahale de bulundum, birini kaybettik, ucak acil inmesine ve yolcular cikmasina ragmen, haber verildigi halde hastayi teslim icin ambulansi bekledik, bir de olum olayi oldugu icin adli rapor vs; megerse havalani sehir disinda oldugu icin ambulans sehirden 20 dakikada geliyormus, alan yapip ambulans tutamiyormuyuz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah Kemal Sunal'a rahmet eylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yolcu kalp krizi geçirir.. kuleye anons yapılır iniş sonrası ACİL tıbbi yardım ihtiyacı bildirilir.. KUle de haber verir ambulans ve doktora.. Alana acil inersiniz ..mümkün olan en kısa sürede park yerine gelirsiniz. Doktor ve ambulansın hazır olacağını düşünerek yolculara yerlerinden kalkmamalarını uçağa öncelikli olarak tıbbi ekibin gireceğini ve hasta yolcuya müdahele edeceklerini de söylersiniz.. Buraya kadar herşey gayet düzgün değil mi ??? Zaten film de bundan sonra başlıyor.. Uçak kapısı açıldığında ne ambıulans vardır nede doktor..10-15 dk öylece bekleşir durursunuz..neden diye ssoracak olursanız alanlardaki bürokrasi cevabını alırsınız. ACİL denen ambulansın ve doktorun alana girmesi adeta bir komedididr çünkü !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000