18 Ekim 2012, Perşembe 10:51:00

THY UÇAĞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ!

İstanbul-Necef seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) yolcu uçağı, sabah saatlerinde uçakta bulunan bir yolcunun kalp krizi geçirmesi sonucu Diyarbakır Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.
  • Allah rahmet etsin. Yakınlarına sabır diliyorum.umarım paraları vardır. Faturanın çok kabarık olacağını düşünüyorum neden derseniz; 16 Ekim 2012 tarihinde ADB Hava Limanında yürüyen merdiven de kaza geçiren yaşlı bir teyzenin kafasına 4 dikiş ücreti olarak 500,00 Tl talep edilmiş. Dikiş başına 125 Türk Lirası nasıl iyi değilmi?; Ahhh ah canım Türkiyem benim

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Necef seferini gerçekleştiren uçağındaki bir yolcunun kalp krizi gerçimesi sonucu zorunlu iniş yapıldı. 

İstanbul'dan bugün saat 03.30 sularında Irak'ın Necef kentine gitmek üzere havalanan TK796 sefer sayılı yolcu uçağında bulunan Irak asıllı ABD vatandaşı Muhammed Alsaaf uçakta kalp krizi geçirdi. Uçakta yolcu olarak bulunan bir doktorun müdahalesi sonuç vermeyince uçak Diyarbakır üzerindeyken kuleye haber verilerek acil iniş yapılacağı ve sağlık ekibinin hazır bekletilmesi istendi. Uçak, saat 05.00 sıralarında Diyarbakır'a acil iniş yaparken sağlık ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kalp krizi geçiren 50 yaşındaki Muhammed Alsaaf kurtarılamadı.

Diyarbakır Havalimanı'nda yaklaşık 1 saat bekleyen uçak ölen yolcunun cenazesinin Devlet Hastanesi morguna kaldırılmasından sonra yeniden havalanarak Necef'e haraket etti. Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Muhammed Alsaaf'ın cenazesi yapılacak işlemlerden sonra ailesine teslim edilecek.

THY UÇAĞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ!

Yorumlar

AKC ~ 12 yıl önce
Allah rahmet etsin. Yakınlarına sabır diliyorum.umarım paraları vardır. Faturanın çok kabarık olacağını düşünüyorum neden derseniz; 16 Ekim 2012 tarihinde ADB Hava Limanında yürüyen merdiven de kaza geçiren yaşlı bir teyzenin kafasına 4 dikiş ücreti olarak 500,00 Tl talep edilmiş. Dikiş başına 125 Türk Lirası nasıl iyi değilmi?; Ahhh ah canım Türkiyem benim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000