17 Ağustos 2015, Pazartesi 13:44:21

THY uçağında ilginç olay

Türk Hava Yolları'nın TK93 sefer sayılı Cidde-İstanbul uçağında bir yolcu peygamber olduğunu söyleyerek kriz çıkardı.
  • ne koklattilar yavrum sana.
  • AL BIR TIMARHANELIK DAHA ...
  • Aslında bu 1A'nın hiç bir özelliği yok. Geçen yıl ESB-IST THY uçuşumda ekonomide yer kalmadiği için mecburen Business bilet aldım 1A'ya oturttular. Arkadaş, önünde bom boş bir duvar. 1 saat duvara karşı uçtum. Hayır yani önümde en az bir koltuk olsa en azından öndekinin ense traşını gördüm diyeceğim ama o da yok. Bom boş duvara bakmaya 415,00 TL para aldılar..
  • Dinimiz mutevazi olmayi ogretir, temiz icten ve mutevazilik, ama etrafimda nutuk atanlarda sadece kibir goruyorum, cogu peygamber gibi davraniyor, yolcu da oyle davransa neolur yani
  • Maalesef ki yolcu profilimiz bu ama daha kötüsü var biz parayı bu insanlardan kazanıyoruz bu ne ki neler neler var gidin Amerika'daki istasyonlara bakın Ortadoğu'nun bağrında kopmuş celloları aklınız dimağımız almaz. Peygamber ne ki ? bu zevzek bu hareketleri Lufthansada yapamaz yahut british Airways de yapamaz anca gelir bu salakça hareketleri Türk Hava Yollarında yapar. Sonra da polis gelince ne peygamberlik kalır ne utanmaz hareketler.
  • Delinin biri kuyuya tas atti. hemen biri raporladı. AirPort haber üstüne atladı. Ve biz burada 40 akıllı (!) hadi çıkaralım taşı :)
  • Neden ekipleri itham ediyorsunuz? Bu olayı bir yolcu da paylasmis olabilir özel güvenlik ekipleri de. Ayrıca bu haberleri bekleyen binlerce insan var. Neden yaşanan olaylar havaciliga ilgi duyanlarla paylasilmasin. Kötü niyetli insanlar olabilir ama okuduğumuz haberin doğru ya da yanlış olabileceğini, yorum yazan insanların saçma ve anlamsız yorumlar yaptığını görebiliyoruz.
  • mesihtir o mesih
  • Peygamber çarpsın seni
  • Ben bu olayi buraya ucuran kabin ekibine takildim. Arkadaslar siz neden boyle bilgileri gazeteye oraya buraya ucuruyorsunuz? Sirketimizle ilgili kotu bir olayi aninda buyutup sirketi tas yagmuruna tutmak icin tetikte bekleyen bu haber kanalina neden ekmek veriyorsunuz. Aranizda anlatin arkadaslariniza anlatin orda kalsin, kalkip haber olarak oraya buraya ucurmayin. Sirketimize ekmek yediginiz yere biraz saygi gosterin.

Türk Hava Yolları'nın TK93 sefer sayılı Cidde-İstanbul uçağında bir yolcu peygamber olduğunu söyleyerek kriz çıkardı.

Cidde-istanbul seferini yapan THY uçağında ilginç bir olay yaşandı. THY uçağına binen Cezayirli bir yolcu kendini peygamber ilan etti. 38 numaralı koltukta oturan yolcu, kabin ekibine kendisinin Hazreti Cebrail ile konuştuğunu ve peygamber olduğunu bu yüzden 1A numaralı koltuğa oturmak istediğini iletti.

Yolcunun bu isteği karşısında oldukça şaşıran THY kabin ekibi bunun mümkün olmadığını söyledi. Yolcunun durumu hakkında kaptana bilgi verildi ve uçağa güvenlik çağrıldı. Cezayirli yolcu uçaktan indirildi ve uçak gecikmeli olarak seferine devam etti. Bu arada Yolcunun bilet işlemleri sırasında normal davranışlar sergilediği öğrenildi.

©AirportHaber

THY uçağında ilginç olay

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

bırrrrsss ~ 9 yıl önce
ne koklattilar yavrum sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
AL BIR TIMARHANELIK DAHA ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslında ~ 9 yıl önce
Aslında bu 1A'nın hiç bir özelliği yok. Geçen yıl ESB-IST THY uçuşumda ekonomide yer kalmadiği için mecburen Business bilet aldım 1A'ya oturttular. Arkadaş, önünde bom boş bir duvar. 1 saat duvara karşı uçtum. Hayır yani önümde en az bir koltuk olsa en azından öndekinin ense traşını gördüm diyeceğim ama o da yok. Bom boş duvara bakmaya 415,00 TL para aldılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 9 yıl önce
Dinimiz mutevazi olmayi ogretir, temiz icten ve mutevazilik, ama etrafimda nutuk atanlarda sadece kibir goruyorum, cogu peygamber gibi davraniyor, yolcu da oyle davransa neolur yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu Profili ~ 9 yıl önce
Maalesef ki yolcu profilimiz bu ama daha kötüsü var biz parayı bu insanlardan kazanıyoruz bu ne ki neler neler var gidin Amerika'daki istasyonlara bakın Ortadoğu'nun bağrında kopmuş celloları aklınız dimağımız almaz. Peygamber ne ki ? bu zevzek bu hareketleri Lufthansada yapamaz yahut british Airways de yapamaz anca gelir bu salakça hareketleri Türk Hava Yollarında yapar. Sonra da polis gelince ne peygamberlik kalır ne utanmaz hareketler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delinin biri ~ 9 yıl önce
Delinin biri kuyuya tas atti. hemen biri raporladı. AirPort haber üstüne atladı. Ve biz burada 40 akıllı (!) hadi çıkaralım taşı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Neden ekipleri itham ediyorsunuz? Bu olayı bir yolcu da paylasmis olabilir özel güvenlik ekipleri de. Ayrıca bu haberleri bekleyen binlerce insan var. Neden yaşanan olaylar havaciliga ilgi duyanlarla paylasilmasin. Kötü niyetli insanlar olabilir ama okuduğumuz haberin doğru ya da yanlış olabileceğini, yorum yazan insanların saçma ve anlamsız yorumlar yaptığını görebiliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya havle ~ 9 yıl önce
mesihtir o mesih

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Din sömürücü ~ 9 yıl önce
Peygamber çarpsın seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir ya da hostes ~ 9 yıl önce
Ben bu olayi buraya ucuran kabin ekibine takildim. Arkadaslar siz neden boyle bilgileri gazeteye oraya buraya ucuruyorsunuz? Sirketimizle ilgili kotu bir olayi aninda buyutup sirketi tas yagmuruna tutmak icin tetikte bekleyen bu haber kanalina neden ekmek veriyorsunuz. Aranizda anlatin arkadaslariniza anlatin orda kalsin, kalkip haber olarak oraya buraya ucurmayin. Sirketimize ekmek yediginiz yere biraz saygi gosterin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Nerden biliyorsun sen ekibin öttüğünü arkadaşım??? Başkası olamaz mı???? Diğer meraklı yolcular mesela? Senin gibi???
Hahah ~ 9 yıl önce
Ne var biznısta bu kadar anlamadım? Amir hakkaten perde kapanınca kremamı getiriyor? Yada biz bizınıstık bizde mi öldük durumları falan? Nedir yani 1A ölmedin içimizdesinadgsgshaaj
Arkadaşlarmışmışmış ~ 9 yıl önce
Ya öf he he bi bitmediniz ya ağzınızı yaya yaya arkadaşlar demenizden bıktık uçuşta zaten bi de burada aynı ahkamı kesmeyin yeter be
Saklamak ~ 9 yıl önce
Herşeyi saklamaya ve gizli yapmaya çok alıştırmışlar sizi. Aynı Türkiyenin durumu gibi. Yap ama gizli kalsın değil mi ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000