09 Nisan 2016, Cumartesi 15:14:24

THY uçağında İlahi sürprizi

Şarkıcı Enes Kurt, Türk Hava Yolları'nın (THY) Medine uçağında kabin içi anons sisteminde kullanılan mikrofonla kutsal topraklara giden vatandaşlara ilahi söyledi.
  • Sagolsunlar beni dinimden ettiler bu gösteriş meraklısı para düşkünü müslümanlar. Oglancılk pardon bademcilik diyorlarmış biz laikler diyormuşuz oglancılıgı. Utanmadan hala çıkıp karşı yorum yazıyorsunuzya ne diyeyim güzel ülkemi ne hale getirdiniz. Gidin arabistanda yaşayın lan burası TURKİYE cumhuriyeti laik ve kimseye tapmaz allahtan başka şıhınızı itininiz alın defolun ülkemden
  • Konu nerden nereye arkdaslar. Burda ilahi söyleniyor siz konu Politika yapiorsunuz ayip ama .
  • Ilahide veya soyleyende sorun yok. Ama su cocuk tecavuzculeri Ensar hocalarina itiraxim var. onlari koruyan, bir kereden birsey olmaz diyen bakana da.
  • Enes Kurt kim ki? İlk defa duydum.
  • hepiniz bilmeden konusuyorsunuz.. medine seferi bir kere yaptınız mı ? o seferde ucakta tur liderlerinin hocaları oluyo ve sefer duası arapça yapılıyor. tüm hac umre seyahatlerinde bunlar vardır.sizi kızdıran orda o sanatcının pop değilde ilahi söylemesi.. size ne !!
  • herkes istedigini yapar bunları eleştirmek size bize düşmez..
  • Sorsan ülkenin %99 u müslüman burda karşı çıkanlarada sorsak müslümanız derler sizin müslümanlığınız nerede? insanlar ibadet etmeye gidiyorlar biride çıkıp ilahi söylemiş ne olacak bunda ne var bunda sizin derdiniz ilahi yada uçak güvenliği değil sizin derdiniz islamla ilgili yıllardan beri din düşmanlığı yapıyorsunuz işinize gelince özgürlük diye nidalar atarsınız bu insanlarda özgür k.bakmayın herkes istediğini yapar saygısızlar sizi müslüman mahallesinde salyangoz satan tiplersiniz.
  • İşte THY nin hali ortada. Rezillikler diz boyu. Büyük olasılıkla kaptan pilot da ensar vakfı mezunudur. Başka türlü buna müsaade edilmez.
  • o kabin içi şeyini o adamın eline kim vermiş ki... kabin mi vermiş..
  • Thy' nin hacı hoca olduğunu biliyoruz da. Bumemleket'te sadece hacılar yok . Ayrıca hangi dangalak kaptan bu sarkı söyleyen herife müsade ediyor.O mikrofon herkes tarafından kullanılamaz.ne ilahisi!,!! Kardeşim o uçak cami mi?dünyanın hiç bir hava yolu şirketinde böyle bir uygulama göremezsiniz .Saudi havayollarinda bile boylebir uygulama yok.!!! O mikrofon sadece kabin gorevlileri tarafindan kullanilir Acil durum da dahi kimse kullanamaz. Yeter be!!

Şarkıcı Enes Kurt, Türk Hava Yolları'nın (THY) Medine uçağında kabin içi anons sisteminde kullanılan mikrofonla kutsal topraklara giden vatandaşlara ilahi söyledi.

Cep telefonu kameralarıyla kaydedilen o görüntüler ise kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Medine seferini yapan uçağında umre yolcularından olan şarkıcı Enes Kurt, uçakta bulunan umrecilere beklemedikleri bir sürpriz yaptı. Kabin içi anonslarda kullanılan mikrofonla söylediği Yunus Emre'ye ait ilahi sadece İnstagram'da 28 binin üzerinde kişi tarafından görüntülendi.

Kurt’un söylediği ilahi uçakta bulunan bir yolcu tarafından cep telefonuna kaydedildi. İnstagram hesabından paylaşım yapan Enes Kurt, "Umre yolculuğunda uçakta ilahi. Bu güzel jest için Türk Hava Yolları'na teşekkür ederim" notunu paylaştı.

 

THY uçağında İlahi sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Gerçek ~ 8 yıl önce
Sagolsunlar beni dinimden ettiler bu gösteriş meraklısı para düşkünü müslümanlar. Oglancılk pardon bademcilik diyorlarmış biz laikler diyormuşuz oglancılıgı. Utanmadan hala çıkıp karşı yorum yazıyorsunuzya ne diyeyim güzel ülkemi ne hale getirdiniz. Gidin arabistanda yaşayın lan burası TURKİYE cumhuriyeti laik ve kimseye tapmaz allahtan başka şıhınızı itininiz alın defolun ülkemden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevlüt Kaptan ~ 8 yıl önce
Konu nerden nereye arkdaslar. Burda ilahi söyleniyor siz konu Politika yapiorsunuz ayip ama .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ensar ~ 8 yıl önce
Ilahide veya soyleyende sorun yok. Ama su cocuk tecavuzculeri Ensar hocalarina itiraxim var. onlari koruyan, bir kereden birsey olmaz diyen bakana da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zirzop ~ 8 yıl önce
Enes Kurt kim ki? İlk defa duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucucu ~ 8 yıl önce
hepiniz bilmeden konusuyorsunuz.. medine seferi bir kere yaptınız mı ? o seferde ucakta tur liderlerinin hocaları oluyo ve sefer duası arapça yapılıyor. tüm hac umre seyahatlerinde bunlar vardır.sizi kızdıran orda o sanatcının pop değilde ilahi söylemesi.. size ne !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Eline saglık
Sazanlar ~ 8 yıl önce
Airporthaber oltayı almis, Musluman mahallesindeki salyangozlar zokayi yutmuş hemen :) Gülünecek haldesiniz farkedin kendinizi lutfen!! Eleştirmek icin kedi kesen satanistleri düşünenler, Ensarlar falan filanlar. Ya gidin bi tas itin yoldan da hayrınız olsun su dunyada.
yazık ~ 8 yıl önce
herkes istedigini yapar bunları eleştirmek size bize düşmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEK ~ 8 yıl önce
Sorsan ülkenin %99 u müslüman burda karşı çıkanlarada sorsak müslümanız derler sizin müslümanlığınız nerede? insanlar ibadet etmeye gidiyorlar biride çıkıp ilahi söylemiş ne olacak bunda ne var bunda sizin derdiniz ilahi yada uçak güvenliği değil sizin derdiniz islamla ilgili yıllardan beri din düşmanlığı yapıyorsunuz işinize gelince özgürlük diye nidalar atarsınız bu insanlarda özgür k.bakmayın herkes istediğini yapar saygısızlar sizi müslüman mahallesinde salyangoz satan tiplersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misyoner ~ 8 yıl önce
kardeş ben %1'deyim ve madem istediğimi yapabiliyorum o halde sizi iplemiyorum.
Gerçek ~ 8 yıl önce
Orası düğün salonu değil. İsteyen istediğini söyleyemez. Müslümanlıkla ne alakası var. Ensar vakfı ile uçağı karıştırmayın
gerçek 2 ~ 8 yıl önce
ilahi ile düğün salonun ne alakası var ? ensar vakfı ne alaka ? paranoyak olmuşunuz ve ön yargının dibi olmuşunuz sizlere gülüyorum .
isimsiz ~ 8 yıl önce
İsmini yazmana gerek yok misyoner, % 1'e bile giremezsin bu kafayla, sen iplememeye devam et aferin.
Gerçek 3 ~ 8 yıl önce
Ben de sizler gibi çocuk istismarcılarına gülüyorum. Acınacak haldesiniz. Ülke sapıktan geçilmiyor. Hala çıkıp şu ne idüğü belirsiz şarkıcı bozuntusunu savunuyorsunuz ? Allah için azıcık kafa basmıyor mu ya ?
gerçek 4 ~ 8 yıl önce
ben neyini savunucam şarkıcının adam çıkmış söylemiş normal birşey bu .sen kalkıp olayı taciz ve tecavüz muhabbetini getiriyorsun ne alaka konular çok farklı akıl tutulması yaşadın galiba birilerine olan kindarlığınız sizleri çok fazla sarsmışki ne yazdığınızı bilmiyorsunuz.
Rezillik ~ 8 yıl önce
İşte THY nin hali ortada. Rezillikler diz boyu. Büyük olasılıkla kaptan pilot da ensar vakfı mezunudur. Başka türlü buna müsaade edilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şarkı ~ 8 yıl önce
o eleman ilahi haricinde herhangi bir şarkı söyleseydi sorun olmazdı .ilahi söyledi çok büyük sorun ama değilmi ? ikiyüzlüler.
yuh... ~ 8 yıl önce
o kabin içi şeyini o adamın eline kim vermiş ki... kabin mi vermiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oscar ~ 8 yıl önce
Thy' nin hacı hoca olduğunu biliyoruz da. Bumemleket'te sadece hacılar yok . Ayrıca hangi dangalak kaptan bu sarkı söyleyen herife müsade ediyor.O mikrofon herkes tarafından kullanılamaz.ne ilahisi!,!! Kardeşim o uçak cami mi?dünyanın hiç bir hava yolu şirketinde böyle bir uygulama göremezsiniz .Saudi havayollarinda bile boylebir uygulama yok.!!! O mikrofon sadece kabin gorevlileri tarafindan kullanilir Acil durum da dahi kimse kullanamaz. Yeter be!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakin ol ~ 8 yıl önce
Cokmu zoruna gitti
kullanılır ~ 8 yıl önce
Bu mikrofon evlenme teklifi için kullanılırken sesiniz çıkmıyordu,ilahi olunca mı rahatsız oluyorsunuz,ne bu yılgınlık sizdeki !!
Rezalet ~ 8 yıl önce
İtalyaya uçarken de papaz ilahi okusun mu? Amerikaya giderken satanistler ön galley'de kedi kessinler mesela, finlandiya uçuşunda ateistler bilimsel açıklamalarda bulunsunlar, israile giderken yahudiler erkekliğe geçiş töreni yapsınlar, çin uçuşunda budistler turuncu elbiseleriyle mikrofondan 'ohmm' sesi yapsınlar... Böyle bi Şey olabilir mi ya?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000