09 Kasım 2015, Pazartesi 11:55:37

THY uçağında hırsızlık iddiası

Türk Hava Yolları’nın bu sabahki Guanzaou-İstanbul seferi sırasında bir yolcunun 4 bin doları çalındı.
  • Aynı olay benim başimdanda geçti guanzao uçunda 19 kasım uçakta uyurken 4.000$ çaldılar. Nasıl olurda can ve mal güvenliğimizi emanet ettiğimiz THY buna önlem almaz, Bir an önce güvenlik zafiyetini önelem alması lazım. Mağduriyet lerin acilen maturetlerini giderilmesini gerekiyor.
  • hırsız deyince aklına aynı kişi gelenler favlasın :)
  • emirates ve qatar airways bunu haber yapti, cin mafyasi ucaklarda soygun yapiyor, kabinlere kamera koymak guzel fikir thy den uzak dururlar
  • çinliler yapar yapmıştırlar,çinli çalmıştır.
  • 08 Kasım günü Dubai gelişimde çantamdan uyuduğum sırada olduğunu tahmin ettiğim hırsızlık olayı oldu. Yaklaşık 3000 usd ve 500 eur param çalındı. Ancak otele geldiğimde fark ettim. Çantada başka değerli eşyaya dokunulmamisti mesela telefon gibi. Sadece nakit para gitmiş. Bu tür olayların konuşulanlardan çok olduğunu düşünüyorum.
  • cinli yapmistir. sutyenlere ve kilotlari arrastirsinlarr
  • Guanzo neresi yahu ? Guangzhou'ya ne oldu ? Yoksa bu da Shanghai yerine Şanghay, Beijing yerine Pekin dememiz gibi mi ? Çinlilerin şehir isimlerini neden değiştiriyoruz ? Sharm El Sheikh demek daha mı kolay ?
  • bu arada orgi'de ucaga martı çarpmış, sefer ertelenmiş. bunu neden haber yapmıyorsunuz airporthaber ?
  • Her çin uçuşunda aynı rezalet. Hırsız çetesi dadanmış belliki. Dubai gibi yakalayıp idam vereceksin bak bi daha geliyormu elin çinlisi!
  • Geçen sene İstanbul-Cotonou seferinde bir yolcunun çantasından kamerası çalınmıştı, malesef uçak stopoverdayken gelen polisin çabası da yetmedi..

Türk Hava Yolları’nın Guanzao-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcuya ait 4 bin dolar para çalındı.

Uçak İstanbul Atatürk Havalimanı’na indikten sonra parasının çantasında olmadığını fark eden yolcu, uçuş ekibine bilgi verdi. Bunun üzerine uçağa polis çağırıldı. Polis, parası çalınan yolcunun çevresinde bulunan diğer yolcuların üzerlerini aradı. Ancak tüm aramalara rağmen kayıp para bulunamadı.

©Airporthaber.com

THY uçağında hırsızlık iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Ataman ~ 8 yıl önce
Aynı olay benim başimdanda geçti guanzao uçunda 19 kasım uçakta uyurken 4.000$ çaldılar. Nasıl olurda can ve mal güvenliğimizi emanet ettiğimiz THY buna önlem almaz, Bir an önce güvenlik zafiyetini önelem alması lazım. Mağduriyet lerin acilen maturetlerini giderilmesini gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hırsız mıı ~ 8 yıl önce
hırsız deyince aklına aynı kişi gelenler favlasın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cin mafya ~ 8 yıl önce
emirates ve qatar airways bunu haber yapti, cin mafyasi ucaklarda soygun yapiyor, kabinlere kamera koymak guzel fikir thy den uzak dururlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
çinliler yapar yapmıştırlar,çinli çalmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 8 yıl önce
08 Kasım günü Dubai gelişimde çantamdan uyuduğum sırada olduğunu tahmin ettiğim hırsızlık olayı oldu. Yaklaşık 3000 usd ve 500 eur param çalındı. Ancak otele geldiğimde fark ettim. Çantada başka değerli eşyaya dokunulmamisti mesela telefon gibi. Sadece nakit para gitmiş. Bu tür olayların konuşulanlardan çok olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibretlik ~ 8 yıl önce
Oncelikle gecmis olsun. Sunu belirtmek isterim ki ben ucaga o kadar parayla binsem ic camasirima diktigim cebin icine keseyle koyar, keseyi de cebe kilitli igneyle ilikler, yol boyunca da gozumu kirpmam. Tabi bu biraz abarti bir onlem olabilir normal sartlar icin ama siz de keske otele gidene kadar bir kontrol etseydiniz dunyanin bin bir turlu hali var.
c ~ 8 yıl önce
cinli yapmistir. sutyenlere ve kilotlari arrastirsinlarr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 8 yıl önce
Guanzo neresi yahu ? Guangzhou'ya ne oldu ? Yoksa bu da Shanghai yerine Şanghay, Beijing yerine Pekin dememiz gibi mi ? Çinlilerin şehir isimlerini neden değiştiriyoruz ? Sharm El Sheikh demek daha mı kolay ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
kendisini zeki sayan cahil arkadaş ne diyem sana sen uçmuşsun be
ha? ~ 8 yıl önce
ne diyon ya? Ouagadougou ya yollasinlar seni
orgi ~ 8 yıl önce
bu arada orgi'de ucaga martı çarpmış, sefer ertelenmiş. bunu neden haber yapmıyorsunuz airporthaber ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GreenPeace ~ 8 yıl önce
Marti ucaga carpmaz, ucak martiya carpar. Sen adamin havasahasinda uc sonra bana marti carpti. Birakin bu isleri.
Çin ~ 8 yıl önce
Her çin uçuşunda aynı rezalet. Hırsız çetesi dadanmış belliki. Dubai gibi yakalayıp idam vereceksin bak bi daha geliyormu elin çinlisi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
another case ~ 8 yıl önce
Geçen sene İstanbul-Cotonou seferinde bir yolcunun çantasından kamerası çalınmıştı, malesef uçak stopoverdayken gelen polisin çabası da yetmedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000