17 Mart 2016, Perşembe 16:38:04

THY uçağında hırsızlık iddiası

ABD’de restoran işleten işadamı Osman Tunalı, THY’nin İstanbul-New York uçuşunda 5 bin 300 dolarının çalındığını iddia etti.
  • Bununla ilgili heran yeni bir anons gelebilir:) sayın yolcularımız değerli eşyalarınıza sahip çıkınız . Kaybolan eşyalarınızdan kabin ekibimiz sorumlu değildir ;)
  • Oncelikle yolcuların bilmesi gereken IATA kuralları gereği kabin içindeki tüm çanta cep telefonu İPad pc zarf cuzdan mp3 calar v.s herseyden tüm eşyadan yolcu kendisi sorumludur.olaki yolcu kabin de esyasini kaybetti.Ucak son noktada temizliğe girer Sayet eşya bulunur ise ilgili limanın lost and faund kayıp esya birimine teslim edilir.yolcu beyanına göre tespit edilen cihaz çanta cuzdan v.s gerekli kontrollerden sonra yolcuya teslim edilir.Yapılan bu işlem bir zorunluluk değil THY ve diger firmaların musteri memnuniyeti adına yapılan bir çalışmadır. Hava yolu şirketi sorumluluğunda olan her şey uçağın kargo bölümüne yüklenen ve yolcuya karşılığında bagaj kartı verilen eşyalar için gecerlidir.Saygılarımla.
  • ucakta siyasetci mi vardi acaba ?
  • Bel fıtığı rahatsızlığı olduğu için uçuşun büyük bölümünde uyudu nedir ya? Bel fıtığı olan insan o kadar uzun saatler aynı pozisyonda durmaktan canı acır ve uyuyamaz
  • osman bey kardesim, ucaga binerken deklare ettin mi . nereden bilecek THY o paranın sende oldugunu.. hadi bildi diyelim... belki 24B de oturan teyzenin ogluan verdin ucakta... yani yasal yola git tamam da... nasıl olacak bu işler
  • Malına sahip cıksaydın tırrek
  • Bence parayı Ankara pavyonlarında yedi. Karısına söyleyemeyeceği için param çalındıya yatıyor
  • Yurtdisina kirli para tasirsan oyle olur :)
  • thiefen your world...
  • kardeşim paralarını tumanının içine koyaydın.

ABD’de restoran işleten işadamı Osman Tunalı, THY’nin İstanbul-New York uçuşunda 5 bin 300 dolarının çalındığını iddia etti.

Olay 19 Şubat Cuma günü THY’nin TK 3 sefer sayılı İstanbul-New York uçuşunda yaşandı. Sabah saat 07:25’te Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçağa binen işadamı Osman Tunalı, bel fıtığı rahatsızlığı olduğu için uçuşun büyük bölümünde uyudu.

Ankara’dan İstanbul’a geldikten sonra transit olarak New York uçağına binen Tunalı, uçaktan indikten sonra parasını yatırmak için bankaya gitti. Ancak çantasına koyduğu lastiğe sarılı banknotların yerine çöp torbasının rulo haline getirilerek lastikle bağlandığını ve çantaya konulduğunu fark eden Tunalı, JFK havalimanında polise başvurdu.

ABD polisi, bu durumun kendileriyle ilgili olmadığını ve Tunalı’dan havayolu şirketine başvurmasını istedi. Bunun üzerine Tunalı, THY’ye konu hakkında şikayette bulundu. Ancak THY de böyle bir durumda sorumluluk üstlenmeyeceğini bildirdi.

Osman Tunalı’nın THY hakkında yasal yollara başvuracağı öğrenildi.

©AirportHaber

THY uçağında hırsızlık iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Bununla ilgili heran yeni bir anons gelebilir:) sayın yolcularımız değerli eşyalarınıza sahip çıkınız . Kaybolan eşyalarınızdan kabin ekibimiz sorumlu değildir ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground service ~ 8 yıl önce
Oncelikle yolcuların bilmesi gereken IATA kuralları gereği kabin içindeki tüm çanta cep telefonu İPad pc zarf cuzdan mp3 calar v.s herseyden tüm eşyadan yolcu kendisi sorumludur.olaki yolcu kabin de esyasini kaybetti.Ucak son noktada temizliğe girer Sayet eşya bulunur ise ilgili limanın lost and faund kayıp esya birimine teslim edilir.yolcu beyanına göre tespit edilen cihaz çanta cuzdan v.s gerekli kontrollerden sonra yolcuya teslim edilir.Yapılan bu işlem bir zorunluluk değil THY ve diger firmaların musteri memnuniyeti adına yapılan bir çalışmadır. Hava yolu şirketi sorumluluğunda olan her şey uçağın kargo bölümüne yüklenen ve yolcuya karşılığında bagaj kartı verilen eşyalar için gecerlidir.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
ucakta siyasetci mi vardi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok artık ~ 8 yıl önce
Bel fıtığı rahatsızlığı olduğu için uçuşun büyük bölümünde uyudu nedir ya? Bel fıtığı olan insan o kadar uzun saatler aynı pozisyonda durmaktan canı acır ve uyuyamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ispat? ~ 8 yıl önce
osman bey kardesim, ucaga binerken deklare ettin mi . nereden bilecek THY o paranın sende oldugunu.. hadi bildi diyelim... belki 24B de oturan teyzenin ogluan verdin ucakta... yani yasal yola git tamam da... nasıl olacak bu işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşginç ~ 8 yıl önce
Malına sahip cıksaydın tırrek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pavyon ~ 8 yıl önce
Bence parayı Ankara pavyonlarında yedi. Karısına söyleyemeyeceği için param çalındıya yatıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
h ~ 8 yıl önce
Yurtdisina kirli para tasirsan oyle olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ti eyç ~ 8 yıl önce
thiefen your world...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
don ~ 8 yıl önce
kardeşim paralarını tumanının içine koyaydın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kişot ~ 8 yıl önce
ayakkabı kutusu daha mantıklı :))
Tuzot ~ 8 yıl önce
Kutuyu nereye koyacan?
bilal ~ 8 yıl önce
yastigimin altinda

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000