07 Ağustos 2017, Pazartesi 19:18:34

THY uçağında fren hidroliği arızası

Türk Hava Yolları'nın (THY) Ankara-İstanbul seferini gerçekleştirecek uçağı yaşadığı teknik bir arıza nedeniyle kalkış yapamadı.
  • Allah şirketime zarar vermesin valla şurada o kdar çok olumsuz fesat dolu yorumlar var ki bu şirket bu insanlara rağmen iyi ayakta duruyor. Şirket mi size iş sağladı yoksa siz mi şirkete iş sağladınız? Ekmek yediğiniz yer orası ya
  • 30 dak arayla 2 sefer olacagina 1 genis govde yap 2 seferdeki tum yolculari topla..Ama ozamanda wide body ciler kizar ayda 3 ucustan fazla yapiyoruz yoruluyoruz derler..
  • Sonuçta insan yapısı arıza olması gayet normal anormal olan arızanın yapılamaması farkedilememesi bide hersey den anladığını sanan yorum felci geçiren düşünce felclileri... oturduğu yerden tepeden konuşmak kolay zannediyorlar ki ucak değil bisiklet tamir ediliyor ucak lan bu mutfak robotu değil...
  • gobally foossun teyyareleri bu kadar arıza yapıp geri döndüğüne göre teknikte fosss hellam
  • Hatçılar nerde
  • debriyaj hidroliği hocam o, balata sıyırına geri vites sekromaç dişlisi dağılmış, dağılan parçalar da hidrolik yatağını ve egsoz bilyasını dağıtmış. değişmesi gerekiyor.
  • Damar damar üstüne gelmiştir sıkıntı olmaz.
  • Hayır. Neden? Hold da 10 tane item bırakırsan sonu böyle haberler olur. Thy den daha çok hold da iş tutan yok...
  • UÇAK BİRLEŞTİR 330 77 GÖNDER

Türk Hava Yolları'nın (THY) Ankara-İstanbul seferini gerçekleştirecek uçağı yaşadığı teknik bir arıza nedeniyle kalkış yapamadı. 

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan saat 18.15'de kalkması planlanan Airbus A320 tipi uçağın fren hidroliği arızası yaşadığı öğrenildi.

Arızanın giderilmesi için uçak teknik hangarın önüne çekildi. Arızanın giderilmesinin ardından seferin gerçekleştirileceği belirtildi.

THY uçağında fren hidroliği arızası

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Xyz ~ 7 yıl önce
Allah şirketime zarar vermesin valla şurada o kdar çok olumsuz fesat dolu yorumlar var ki bu şirket bu insanlara rağmen iyi ayakta duruyor. Şirket mi size iş sağladı yoksa siz mi şirkete iş sağladınız? Ekmek yediğiniz yer orası ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wide body ~ 7 yıl önce
30 dak arayla 2 sefer olacagina 1 genis govde yap 2 seferdeki tum yolculari topla..Ama ozamanda wide body ciler kizar ayda 3 ucustan fazla yapiyoruz yoruluyoruz derler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes çok biliyor... ~ 7 yıl önce
Sonuçta insan yapısı arıza olması gayet normal anormal olan arızanın yapılamaması farkedilememesi bide hersey den anladığını sanan yorum felci geçiren düşünce felclileri... oturduğu yerden tepeden konuşmak kolay zannediyorlar ki ucak değil bisiklet tamir ediliyor ucak lan bu mutfak robotu değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
clrns ~ 7 yıl önce
gobally foossun teyyareleri bu kadar arıza yapıp geri döndüğüne göre teknikte fosss hellam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuyruk numarası ne bilen varmı ~ 7 yıl önce
Hatçılar nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fren değil debriyaj ~ 7 yıl önce
debriyaj hidroliği hocam o, balata sıyırına geri vites sekromaç dişlisi dağılmış, dağılan parçalar da hidrolik yatağını ve egsoz bilyasını dağıtmış. değişmesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik Müdür ~ 7 yıl önce
Çok iyisin yarın gel teknikte başla.
:) ~ 7 yıl önce
Damar damar üstüne gelmiştir sıkıntı olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırdık mı? ~ 7 yıl önce
Hayır. Neden? Hold da 10 tane item bırakırsan sonu böyle haberler olur. Thy den daha çok hold da iş tutan yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya diğerleri ~ 7 yıl önce
THY en azından arızaları resmi olarak kayıt altına alıyor. No go arızalarla kayıtsız uçanlara bak bir de
Mehchanic ~ 7 yıl önce
beyfendi sistemde görüp hold dedikleriniz Kabin içi item'leri, mekanik item'lar kozmetik değilse hold değil üretici ve şirket prosedürü iZin veriyorsa mel olur. Lütfen bu tarz arızaları en büyük derdiniz olan hotcup inop ile karıştırmayınız. İyi uçuşlar
HEP AYNI NUMARA ~ 7 yıl önce
UÇAK BİRLEŞTİR 330 77 GÖNDER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 7 yıl önce
Sabah ve ogleden sonra 77 gonderiyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000