17 Şubat 2015, Salı 11:05:42

THY UÇAĞINDA 'FINDIK' KRİZİ

Türk Hava Yolları’nın Dakka-İstanbul seferini yapan uçağın yolcularından 9 yaşındaki bir çocuk alerjisi olduğu fındığı yiyince rahatsızlandı.
  • iki kere findik alerjisi olan biriyle amerika ucusu yaptim, business class parasi odeyip ekonomi seviyesinde hizmet aliyorsunuz, butun yiyecekler degisiyor, butun tatli icinde findik olabilecek seyler degisiyor. Thy nin findik alerjisi olan insanlari red etmesi lazim, bunun yuzunden butun ucaktaki sistem degisiyor
  • Keşke yolcunun ailesi bilgi verseydi alerjisi var diye.daha önceki bir uçuşunda bize bilgi verilmişti koltuk numarasına kadar Fındıklı birey kesinlikle vermedik.
  • Cocugun ailesinin hatasi ya daha once yemis ve divert etmek zorunda kalsaydi
  • bu nasıl haber şimdi,hangisi doğru.biraz önce bu haberin aynısını başka bir yerde okudum orada şöyle yazıyor emirates havayollarına ait B-777 tipinde bir uçak reg:A6-EGL.dubai-glaskow seferini uygularken bir yolcunun hastalanması sebebiyle türk hava sahasını kullanırken istanbul a acil iniş yaptı.yolcu fındık yada ceviz yemiş bunlara karşıda alerjisi varmış...hangisi doğru şimdi,reklam desem sağlığın reklamımı olur,fındık 60 tl yi geçmiş zaten reklama ihtiyacı yok,bu olsa olsa THY reklamı... belkide diğer haber yanlış..ama en doğrusunu ltba tower biliyor...

Türk Hava Yolları’nın Dakka-İstanbul seferini yapan uçağın yolcularından 9 yaşındaki bir çocuk alerjisi olduğu fındığı yiyince rahatsızlandı.

THY’nin Dakka'dan İstanbul'a gelen uçağında ailesiyle seyahat eden fındığa alerjisi olan 9 yaşındaki çocuk farkında olmadan yediği fındıklı ürün nedeniyle uçuş sırasında rahatsızlandı.TK713 sefer sayılı uçağın Atatürk Havalimanı’na inişine kısa bir süre kala çocuğun rahatsızlanması üzerine pilot acil ambulans talebinde bulundu. Sağlık merkezinde kontrolden geçen çocuğunun durumunun iyi olması üzerine çocuğa uçuşa elverişli raporu verildi. Ancak aile devam seferi olan Los Angeles’a bir gün rötarlı uçabildi.

Pilot ile kule arasında geçen konuşma ise şöyle:

"Pilot: Rahatsızlanmaya başladı. Acil Ambulans istiyoruz. Hangisi olursa olsun, bir tanesi gelsin de.

Kule: Hasta ile ilgili ekstra bir bilgi verebilecek misiniz?

Pilot: Galiba fındık alerjisi var. Fındık ve ya ceviz yedi şu anda kabarmaya başladı.

THY UÇAĞINDA 'FINDIK' KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

oguz ~ 9 yıl önce
iki kere findik alerjisi olan biriyle amerika ucusu yaptim, business class parasi odeyip ekonomi seviyesinde hizmet aliyorsunuz, butun yiyecekler degisiyor, butun tatli icinde findik olabilecek seyler degisiyor. Thy nin findik alerjisi olan insanlari red etmesi lazim, bunun yuzunden butun ucaktaki sistem degisiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadasim ~ 9 yıl önce
Ticari acidan dogru gibi gozuken talebiniz, insanlarin seyrusefer hakkina tecavuz ediyor gibi gozukuyor. (Seyrusefer hakki temel insan haklari cumlesindendir).
keşke ~ 9 yıl önce
Keşke yolcunun ailesi bilgi verseydi alerjisi var diye.daha önceki bir uçuşunda bize bilgi verilmişti koltuk numarasına kadar Fındıklı birey kesinlikle vermedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cocugun ailesinin hatasi ya daha once yemis ve divert etmek zorunda kalsaydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mami ~ 9 yıl önce
bu nasıl haber şimdi,hangisi doğru.biraz önce bu haberin aynısını başka bir yerde okudum orada şöyle yazıyor emirates havayollarına ait B-777 tipinde bir uçak reg:A6-EGL.dubai-glaskow seferini uygularken bir yolcunun hastalanması sebebiyle türk hava sahasını kullanırken istanbul a acil iniş yaptı.yolcu fındık yada ceviz yemiş bunlara karşıda alerjisi varmış...hangisi doğru şimdi,reklam desem sağlığın reklamımı olur,fındık 60 tl yi geçmiş zaten reklama ihtiyacı yok,bu olsa olsa THY reklamı... belkide diğer haber yanlış..ama en doğrusunu ltba tower biliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000