28 Haziran 2017, Çarşamba 09:16:01

THY uçağında fenalık geçirdiler

Kıbrıs’tan İstanbul’a dönen THY uçağında baygınlık geçiren iki gence ilk müdahaleyi Ferhat Göçer yaptı.
  • adam genel cerrah. 6 yıllık bir eğitim tıp fakültesi üzerine. normal şeyler değil. bir f16 bile 2 yılda havalandırılıyor.
  • Erol Köse falan çıkıyormuş dr.
  • Ferhat bey daha öncede izair uçağında hasta bir yolcumuza müdahalede bulunmuştu. Mütevazı ve içten tavırlarıyla hepimizin gönlünü kazanmisti
  • Ferhat bey bir yandan da yolcuları sakinleştirmiş:) crowd control süper
  • iki genç "baygınlık" geçiriyor. iki genç yalnız dikkatinizi çekerim. bence doktorla birlikte narkotik de karşılasaymış uçağı.
  • Yerde tasarruf için APU'i son 5 dakikada çalıştırırsan, üstüne de kabin ekibinin "içerisi çok soğuk" hikayelerine uyup içeriye ısıyı basıp 28 dereceye getirirsen olacağı budur! Kaptanlar ıvır zıvırla uğraşacağına önce kaptanlıklarını yapsınlar! Kemal Sunal olayını unutmasınlar.
  • Havayolları her uçaktan bılet alan ılk dr a ındırım uygularsa her uçağa en az bır dr bıner. Böylece bu tarz sorunlarda uçakta dr mutlaka olur.
  • Ucak piste inis yapana kadar yerde hazir bekleyen saglik gorevlilerine nasil genjlerin durumu hakkinda nasil bilgi akisi sagladi?
  • Bonzai kullanmıştır... uçakta basıncı yiyince fenalık geçirmişlerdir.
  • Vay adaşıma bak sen

Kıbrıs’tan İstanbul’a dönen THY uçağında baygınlık geçiren iki gence ilk müdahaleyi Ferhat Göçer yaptı. Aynı zamanda cerrah olan Göçer uçak inene kadar gençler hakkında sağlık görevlilerini durumları hakkında bilgilendirdi.

Uçak, İstanbul Atatürk Havaalanı’na inmek için alçalmaya başladığında ise arka kısımdaki yolculardan yükselen çığlık sesleri panik havası yaşattı.

Business Class’ta yolculuk yapan sanatçılar Göçer, Hadise ve Ürek ilk olarak uçakta neler olduğunu anlamaya çalıştı. Daha sonra hostesler ise uçakta anons yaparak, yolcular arasında doktor olup, olmadığını sordu. Sanatçı kimliğinin yanı sıra aynı zamanda cerrah olan Göçer, hemen uçağın arka kısmına koşarak, baygınlık geçiren biri Rus, diğeri Türk iki gence ilk müdahaleyi yaptı. Hosteslerden sağlık çantasını isteyen Göçer, uçak piste iniş yapana kadar da yerde hazır bekleyen sağlık görevlilerine gençlerin durumu hakkında sürekli bilgi akışı sağladı. Göçer ayrıca bir yandan da diğer yolcuları sakinleştirmeye çalıştı. Göçer’in ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (Kıbrıs Postası)

THY uçağında fenalık geçirdiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

atc ~ 7 yıl önce
adam genel cerrah. 6 yıllık bir eğitim tıp fakültesi üzerine. normal şeyler değil. bir f16 bile 2 yılda havalandırılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşünsene ~ 7 yıl önce
Erol Köse falan çıkıyormuş dr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izair ~ 7 yıl önce
Ferhat bey daha öncede izair uçağında hasta bir yolcumuza müdahalede bulunmuştu. Mütevazı ve içten tavırlarıyla hepimizin gönlünü kazanmisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hyhy ~ 7 yıl önce
Ferhat bey bir yandan da yolcuları sakinleştirmiş:) crowd control süper

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru işareti ~ 7 yıl önce
iki genç "baygınlık" geçiriyor. iki genç yalnız dikkatinizi çekerim. bence doktorla birlikte narkotik de karşılasaymış uçağı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sesli ~ 7 yıl önce
Güldüm.
tebrikler ~ 7 yıl önce
aynı şeyleri yazmak için açmıştım yorum kısmını. olay çok açık :)
Kaptan ~ 7 yıl önce
Yerde tasarruf için APU'i son 5 dakikada çalıştırırsan, üstüne de kabin ekibinin "içerisi çok soğuk" hikayelerine uyup içeriye ısıyı basıp 28 dereceye getirirsen olacağı budur! Kaptanlar ıvır zıvırla uğraşacağına önce kaptanlıklarını yapsınlar! Kemal Sunal olayını unutmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 7 yıl önce
Kabin ekibi mi diyor çok soğuk diye. Bi sabitlemeyi öğrenemediniz 23 de
ziyaa ~ 7 yıl önce
su mu yakıyor o uçak apu açacakmış.
Ersoy Şenocak ~ 7 yıl önce
"Ka" yazmasından kabin amiri olduğunu düşündüğüm arkadaşım. Diliniz ,üslubunuz bulunduğunuz pozisyonun fazlasıyla ötesinde. Mevkinizi ,yerinizi bilip ondan sonra "-mediniz" tarzı konuşmalara girin. Giriyorsanızda isminizi yazında denk geldiğimizde yüzyüze sabitleyelim.
Sierra ~ 7 yıl önce
Tehditler tehditler.Hani CRM hani Human fucktor.Kaptan mı haşa başka bişimi.Hep aynı hep aynı alınganlık.
Sucuya ~ 7 yıl önce
İnsan hayatı sizce kaç litre yakıt eder
Mekan Sahibi Nedim ~ 7 yıl önce
Sen nediyon dayı, sen egoyu azalt.
Ka ya ~ 7 yıl önce
Siz işinizi çok düzgünmü yapıyorsunuzda biz göremedik.senin kaptanlara laf söylemen için önce haddini bilmen sonrada kırk fırın ekmek yemen lazım....yüz vermiyoruz ondan oluyor bunlar...sosyal medyalarda kotpitte poz vermeyi biliyosunuz ama onu napcazzzzz.üzümü yerken ses yok sapına gelince meeeee......
Doktor şart ~ 7 yıl önce
Havayolları her uçaktan bılet alan ılk dr a ındırım uygularsa her uçağa en az bır dr bıner. Böylece bu tarz sorunlarda uçakta dr mutlaka olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Doktorlar fakirler dimi. İndirim olsun diyosun çok komik
Dr ~ 7 yıl önce
Bir uçağın fazladan havalimanına inişi 20 binden başlar. Doktor niye doktor olduğunu söylesin?
GREYFREUD ~ 7 yıl önce
HER UÇAĞA BİR DOKTOR Bİ DÜŞÜN BAKALIM GÜNDE KAÇ SEFER VAR YA NEKADAR KOMIKSINIZ AYRICA KABİN EKİPLERİ YETERLİ SEVIYEDE İLKYARDIM EĞİTİMİ ALIYOR DR UÇAKTA EN FAZLA İLAÇ VEREBILIYOR AÇIK KALP AMELİYATI YAPMIYOR
Gizli doktor ~ 7 yıl önce
Doktorların çoğu kimliğini saklıyor böyle durumlarda. Acil bişey olmayınca hak da vermiyor değilim. Belim ağrıyor, dişim ağrıyor diye doktor anonsu isteyen yolcu var. Kimi doktor kendini tanıtıp neyi varmış diye soruyor, aman diş ise lütfen beni söylemeyin diyor. E adam da tatilde arkadaş haksız mı?
Sorum var ~ 7 yıl önce
Ucak piste inis yapana kadar yerde hazir bekleyen saglik gorevlilerine nasil genjlerin durumu hakkinda nasil bilgi akisi sagladi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Pilot tarafindan kuleyle bilgilendirilmislerdir
Cvp ~ 7 yıl önce
Kokpitte bulunan telsiz sistemi aracılığı ile ground handlingle iletişime geçilebilir veya atc aracılığı ile
Gençler ~ 7 yıl önce
Bonzai kullanmıştır... uçakta basıncı yiyince fenalık geçirmişlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferhat göçmez ~ 7 yıl önce
Vay adaşıma bak sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000