23 Şubat 2017, Perşembe 09:38:33

THY uçağında bomba paniği

Türk Hava Yolları'nın (THY) ABD'nin Miami kentinden İstanbul'a gelmek için kalkış hazırlığı içinde olan uçağının yolcularından Uçkun E. son denetlemeyi yapmak üzere yanına gelen uçuş ekibine, "Üzerimde bomba var" deyince polis tarafından gözaltına alındı.
  • deli çok bu Ülkede
  • Artik Uckun'u bi daa ucurmayin.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Birde türk ya yazıklar olsun geçmiş olsun tüm ekibe ..
  • Bu arkadasi Guantanamo bay de guzel agarlarlar.
  • Bugün ağlayan kek yapıcam canlarım
  • hadi bakalım amerikada uçaktasın bu hareketi yaptın bakalım sonucu ne olacaktır, turkiyede serbest kalırsın herhangi bir ceza olmaz.. ama amerikada ya ciddi para cezası ödersin mahkemeye çıkabilirsin...

Türk Hava Yolları’nın (THY) Miami-İstanbul seferini gerçekleştirecek tarifeli uçağında yolculardan birinin "Üzerimde bomba var" demesi üzerine yolcu uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, THY’nin ABD’nin Miami şehrinden İstanbul’a gelmek için havalanmaya hazırlanan TK78 sefer sayılı TC-LJC kuyruk tescilli Boeing 777 tipi tarifeli uçağında yaşandı. Yolcuların kabine alındığı sırada uçakta bulunan Türk yolcu Uçkun E.’nin üzerinde bomba olduğunu söylemesi üzerinde havacılık kuralları gereği uçak açık alanda park pozisyonuna çekildi.

Yolcu gözaltına alındı
Daha sonra uçağa gelen ekipler uçakta güvenlik araması yaptı. Üzerinde bomba olduğunu söyleyen yolcu uçaktan indirilerek görevli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 207 yolcusu bulunan uçakta gerçekleştirilen aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Yaşanan olay nedeniyle 1 buçuk saat gecikmeye uğrayan THY uçağı, Türkiye saatiyle 08.30’da İstanbul’a gelmek üzere havalandı.

THY uçağında bomba paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ttt ~ 7 yıl önce
deli çok bu Ülkede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Uckun ~ 7 yıl önce
Artik Uckun'u bi daa ucurmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gz ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 7 yıl önce
Birde türk ya yazıklar olsun geçmiş olsun tüm ekibe ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok yazik ~ 7 yıl önce
Bu arkadasi Guantanamo bay de guzel agarlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhsan Hala ~ 7 yıl önce
Bugün ağlayan kek yapıcam canlarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 7 yıl önce
hadi bakalım amerikada uçaktasın bu hareketi yaptın bakalım sonucu ne olacaktır, turkiyede serbest kalırsın herhangi bir ceza olmaz.. ama amerikada ya ciddi para cezası ödersin mahkemeye çıkabilirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erdem Uckun ~ 6 yıl önce
2 hafta sacmasapan hapis yattim. Beraat ettim. THY tum ucus ekibini isten cikarmis. O ekip amiri muskulpesent disinda hepsi icin cok uzuldum ama ben de Miami'de 2 hafta turuncu kiyafetlerle hapis yattim ve kizimin 2. yas gununu kacirmis oldum... Simdi 5000$ kefaret bedelimi ve iptal edilen vizemi geri alacagim. Merak edenlere.. Not: Uzerimde bomba var filan demedim, ucak zaten 2 saate yakin rotar yapmisti ark arkaya, ekip gergindi ve ben alkolu biraz fazla kacirmis olabilirdim ama sakindim. Ekip amiri beni gerince "Neden bu kadar abartiyorsunuz? Oturuyorum iste. Ben 3 cocuk sahibi insaat muhendisi 42 yasinda bir babayim. Nicin bana bombaci muamelesi yapiyorsunuz?' diye sordum. Dedigim gibi, rotarlar olmus, herkes gergin, viskimi alip uyumak istiyorum. Cok cok gereksiz bir olaydi. Bu arada Zarraf Kemer Country'de komsumdu, orada da denk geldik. Kismetin boylesi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000