22 Kasım 2015, Pazar 10:47:49

THY uçağında bomba araması sona erdi

THY'nin New York-İstanbul seferine yapılan bomba ihbarında arama çalışmaları sona erdi. Uçakta patlayıcı herhangi bir bulguya rastlanmadı.
  • Bu aksam itibariyle ırak hava sahası 48 saatlık ucusa kapandı sebebı surıyeden fuze atısları oldugu ıcın butun ucaklara uyarı gıttı onur airin zagros adına olan ucuslarıda ıptal edıldı 48 saat
  • al bir timarhanelik daha
  • Her kim bu iste oarmagi varsa biyerinde patlasin o bombalar

Türk Hava Yolları'nın New York-İstanbul uçuşunu yapan TK2 sefer sayılı uçağına sosyal medya üzerinden bomba ihbarı yapılmıştı.

Yapılan ihbar nedeniyle uçak Kanada'nın Halifax Stanfield Havalimanı'na acil iniş yapmış ve yolcular terminale alındıktan sonra uçakta arama çalışmaları başlamıştı.

Airporthaber'in edindiği bilgilere göre, uçakta yapılan aramalar sona erdi ve herhangi bir bomba unsuruna rastlanılmadı. Uçağın birazdan boardinge başlayacağı ve İstanbul'a hareket edeceği öğrenildi.

 

THY uçağında bomba araması sona erdi

Yorumlar

Ekip ~ 8 yıl önce
Bu aksam itibariyle ırak hava sahası 48 saatlık ucusa kapandı sebebı surıyeden fuze atısları oldugu ıcın butun ucaklara uyarı gıttı onur airin zagros adına olan ucuslarıda ıptal edıldı 48 saat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
al bir timarhanelik daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyer ~ 8 yıl önce
Her kim bu iste oarmagi varsa biyerinde patlasin o bombalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000