22 Eylül 2012, Cumartesi 12:28:41

THY UÇAĞINDA BİR RECEP İVEDİK!

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Antalya seferini yapan uçağında bulunan komedyen Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar'ın ayaklarını uçağın ön bölümüne dayayarak oturması tepki çekti.
  • biz size ünlü olamazsınız demek ki adam olamazsınız dedik!!!!
  • abiside kendide "recep ivedik" karakterini oynamıyor bizzat yaşıyorlar..
  • sonradan görme olunca böyle oluyor.
  • bunları yolcunun değil thy görevlilerinin uyarması gerekiyordu..
  • bu kırodan farkı yok ki.yere tüküren, tombala ceken, burnuna sondaj yapan ve mamullerini bilimum koltuk altı vs gibi yerlere yapıştıran tipler işte bunlar. cepte iki kuruş para kendini adam yerine koyuyor hemen.
  • Bu berbat sahneyi bile masum göstermeye çalışanlar, işte sizler sayesinde bu ülkede her şey normal oldu zaten. Yazdıklarınızın en ufak kaale alınacak tarafı yoktur. Adam ayağını uzatmış da bilmemneymiş.
  • arkadas herkes farkli yapida,kulturde olabilir tamam ama bu gorgusuzluk artik.mazereti olamaz bunun! arap ulkelerine yapilan ucuslarda da cok var boyle ancak onlarinki dogal mesela.yasayislarindan dolayi.normalleri boyle.ornegin: ayaklariyla oynar sonra yemek yer ekmek tutar vs. ondeki koltukta yolcu varken ayaklsrini koltugun ustune ine uzatani gormustum.gozlerim yuvalarindan cikmisti... Bu arada bu olayda Togan ivedik in oturdugu koltuk no 1D . sag koridor cunku :))
  • Görende sanar sanki dünyanın bi ucuna gidiyor arkadaş yorulmuş oturmakdan ..:) Uçağı satın almadın Alt tarafı biletli yolcusun sende :) Ben o ucuşda yolcu olarak bile denk gelse idim uyarırdım bari etrafdaki yolculara + saygı ..
  • kıroluk,magandalık,görgüsüzlük paraylamı ? bu tip insanlar ne kadar zengin olurlarsa olsunlar insan kalitesinin en düşük sınıflı mahluklarıdır.
  • Adam parasıyla business seyahat ediyor ister edepli ister edepsiz;kime ne?

Türk Hava Yolları'nın TK 2412 sefer sayılı uçağında 1C numaralı koltukta oturan iki yolcunun ayaklarını uçağın ön bölümüne dayayarak oturması yolcuların tepkisine neden oldu.

Bu sabah saat 10.00'da İstanbul-Antalya seferini yapan Boeing 737-800 tipi uçakta bulunan iki yolcu, uçak kalktıktan sonra ayaklarını uçağın ön bölümüne dayadı ve uzun süre o şekilde sohbet etti.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın kardeşi olduğu öğrenilen Togan Gökbakar isimli yolcu ile arkadaşının bu hareketi karşısında şaşkınlık yaşayan bir yolcu daha fazla dayanamadı ve her iki yolcuyu ayaklarını indirmesi konusunda uyardı.
Bunun üzerine yolcular ayaklarını indirdi ve olması gerektiği gibi uçuşa devam etti.

Recep İvedik tiplemesiyle Türkiye'nin yakından tanıdığı Şahan Gökbakar'ın kardeşinin uçakta bu şekilde davranması yolcular arasında, " Ağabeyinin Recep İvedik tiplemesine özendi" şeklinde yorumlandı.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY UÇAĞINDA BİR RECEP İVEDİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

görgüsüze ~ 12 yıl önce
biz size ünlü olamazsınız demek ki adam olamazsınız dedik!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komesli ~ 12 yıl önce
abiside kendide "recep ivedik" karakterini oynamıyor bizzat yaşıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sonradan görme olunca böyle oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereken ~ 12 yıl önce
bunları yolcunun değil thy görevlilerinin uyarması gerekiyordu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu görüntüyü onaylayanların ~ 12 yıl önce
bu kırodan farkı yok ki.yere tüküren, tombala ceken, burnuna sondaj yapan ve mamullerini bilimum koltuk altı vs gibi yerlere yapıştıran tipler işte bunlar. cepte iki kuruş para kendini adam yerine koyuyor hemen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu berbat sahneyi bile masum göstermeye çalışanlar, işte sizler sayesinde bu ülkede her şey normal oldu zaten. Yazdıklarınızın en ufak kaale alınacak tarafı yoktur. Adam ayağını uzatmış da bilmemneymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:/ ~ 12 yıl önce
arkadas herkes farkli yapida,kulturde olabilir tamam ama bu gorgusuzluk artik.mazereti olamaz bunun! arap ulkelerine yapilan ucuslarda da cok var boyle ancak onlarinki dogal mesela.yasayislarindan dolayi.normalleri boyle.ornegin: ayaklariyla oynar sonra yemek yer ekmek tutar vs. ondeki koltukta yolcu varken ayaklsrini koltugun ustune ine uzatani gormustum.gozlerim yuvalarindan cikmisti... Bu arada bu olayda Togan ivedik in oturdugu koltuk no 1D . sag koridor cunku :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görmemişlik =) ~ 12 yıl önce
Görende sanar sanki dünyanın bi ucuna gidiyor arkadaş yorulmuş oturmakdan ..:) Uçağı satın almadın Alt tarafı biletli yolcusun sende :) Ben o ucuşda yolcu olarak bile denk gelse idim uyarırdım bari etrafdaki yolculara + saygı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 12 yıl önce
kıroluk,magandalık,görgüsüzlük paraylamı ? bu tip insanlar ne kadar zengin olurlarsa olsunlar insan kalitesinin en düşük sınıflı mahluklarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.i'vedik ~ 12 yıl önce
Adam parasıyla business seyahat ediyor ister edepli ister edepsiz;kime ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000