21 Haziran 2016, Salı 17:01:31

THY uçağında Bakan Kılıç'tan yolculara maç bileti

Fransa'da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ana sponsorlarından Türk Hava Yolları, yolcularına yeni bir sürpriz daha yaptı.
  • Bayrak her Türk tescilli uçakta var.
  • federasyon eliyle devletin tum baas partisi ust duzey yoneticileri 400 500 kisi gitti, kaldiklari yedikleri ictiklerini millet olarak odedik, bes kisiye ucretsiz mac bileti vermisler,milletce cok sevindik, allah razi olsun..
  • Bu işlerle upraşılacağıma dinamik bir takım oluştursalar daha iyi olacak. Bilginin ve aklın eğemen olduğu... Yürü koçum demekle ve sadece anlaşma dönemlerinde miktarı götürmek için söylemci insanlarla çalışmanın ne kadar yanlış olduğu birbir ortaya çıkıyor.
  • İstanbul- Trabzon kişi başı 350 tl bırak boş çekilişleride güya belli fiyatı geçmeyeck olan bilet ücretlerini indir....

Fransa'da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ana sponsorlarından Türk Hava Yolları, yolcularına yeni bir sürpriz daha yaptı.

Bugün TK1825 sefer sayısıyla İstanbul-Paris seferini yapan Türk Hava Yolları uçağının yolcularından Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç uçakta bir çekilişle yolculara maç bileti hediye etti.

Türkiye Milli Takımı'nın bugün gruptaki son ve en önemli maçı Çek Cumhuriyeti karşılaşması için uçakta bir çekiliş yapan bakan Kılıç, çekilişle bazı yolculara maç bileti kazandırdı.

Çekilişte bileti kazanan yolcular büyük mutluluk yaşadı.

"THY DÜNYANIN SAYILI HAVAYOLLARINDAN"
Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi; "THY ülkemizin en görünen yüzü. Çünkü bayrak taşıyıcı. Her uçağın üzerinde bayrağımızı taşıyor ve dalgandırıyor. AK Parti döneminde kazandığı ivmeyle dünyada sayılı havayollarından biri. Emeği geçen yönetime, pilotlara, kabine, teknisyenlere, içinde çalışan emek veren herkese teşekkür edyorum.

THY’nin başka sponsorluk çalışmaları da var. Rugby sponsorluğu var, ülkemizde ne kadar bilinmese de ciddi öneme sahip bir sponsorluğu var. Aynı zamanda olimpiyat milli takımımızı da taşıma konusunda görevini yapıyor. Film dünyasında da sponsorlukları var biliyorsunuz.

Futbolcuarın tünelden çıkarken THY hosteslerinin ambleminin olması bizim için önemli bir husus.

Uçağa binerken apronda THY uçaklarının kuyruklarını yanyana gördüm. Alabildiğine THY uçaklarını fark ettik. Bu gurur verirci. Yıllar öncesinde Avrupa'da Amerika'da gördüğümüz manzaraları bize hatırlattı."

©AirportHaber

THY uçağında Bakan Kılıç'tan yolculara maç bileti

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bayrak ~ 8 yıl önce
Bayrak her Türk tescilli uçakta var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
federasyon eliyle devletin tum baas partisi ust duzey yoneticileri 400 500 kisi gitti, kaldiklari yedikleri ictiklerini millet olarak odedik, bes kisiye ucretsiz mac bileti vermisler,milletce cok sevindik, allah razi olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baas ~ 8 yıl önce
Partisi görmek istiyorsan tek parti dönemine bakacaksın. Tek parti dönemi uygulamalarına bir bak bakalım dünya tarihinde bir eşi benzeri var mı? Örnek mi istiyorsun 1946 seçimleri açık oy gizli sayım!!!!!! Muhalif olan herkesin istiklal mahkemelerinde sallandırılması. İstersen ciltler dolusu örnek verebilirim ama gören göz anlayan akıl lazım. Editör yayınlamazsın artık
Uefa2016 ~ 8 yıl önce
Bu işlerle upraşılacağıma dinamik bir takım oluştursalar daha iyi olacak. Bilginin ve aklın eğemen olduğu... Yürü koçum demekle ve sadece anlaşma dönemlerinde miktarı götürmek için söylemci insanlarla çalışmanın ne kadar yanlış olduğu birbir ortaya çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük iş ~ 8 yıl önce
İstanbul- Trabzon kişi başı 350 tl bırak boş çekilişleride güya belli fiyatı geçmeyeck olan bilet ücretlerini indir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
Size bilet fiyatini 50 tl ye indirseler bedava istersiniz..cunku insansiniz..nankorsunuz..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000