21 Eylül 2012, Cuma 09:07:18

THY UÇAĞINDA ARIZA!

Madrid-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağında teknik arıza meydana geldi...
  • Arkadaşım itemsandaki arkadaşa yorum yapmanız bile gereksiz diye mesaj atmışsın ama sen çokmu biliyorsun kabin içindeki bazı yetkili olmayan yerleri bile onlar tamir ediyorlar onlarında emegi var sen belkide onların tamir ettigi yerleri bile tamir edemezsin orada kimse sınıf olarak ayırım yapmıyor demekki senin kalite seviyen düşük itemsandaki arkadaşlar olmazsa aprondaki bazı işleri kabiniçi çalışanları yetiştiremez.ALLAH sizin gibi düşünen insanlara fırsat vermesin.Oradaki yetkililerden ALLAH RAZI OLSUN.
  • Peki, neymiş bu arıza ? Ne haberde, ne yorumlarda yok. Varsa yoksa ben böyleyim, sen şöylesin.
  • olurmu öyle thy birilerinin ellerinden uçu verdi ya.şimdi istediğiniz gibi at koşturamıyosunuz dimi. siz varken hiç uçak düşmedi dimi. sıfır hata uçuyodu ya şimdi yandaşlar bu hale soktuya. bu işin kaymağını yediniz artık sesiniz çıkmasın yeterrrrrr.
  • Gecen gün eski hangarda lufthansa uçağını gordunuzmu ? Oda kaklamamis heralde ? Yahu bunlar kul yapısı aletler bozulabilir aradabir.
  • THY Teknik ile ilgili bu kadar net ve kesin yorumlara neye dayanarak ulaştığınızı cidden merak ediyorum...
  • valla son gülen iyi gülerde sizede bütün dünya güldü..internetten öğrendiğiniz havacılıkla ancak bu kadar oluyor...yatın kalkın şu yabancı pilotlara dua edinde kaza kırım olmadan işi götürüyorlar yoksa hepiniz kapı önünde bulacaksınız kendinizi...vahh globally fosum vahhh...
  • Teknikçi arkadaş adım gibi eminim sen itemsan sın sizin yorum yapmaniz bıle gerksz
  • acı gerçekler işine gelmeyince durumu çarpıtmaya çalışıyorsun ama maalesef güneş balçıkla sıvanmıyor ve gerçekler gün gibi açıkça ortada. Arkadaşım ben de senin yandaş olduğuna kalıbımı basarım birilerini şartsız koşulsuz savunarak kendi çıkarların doğrultusunda durmadan birilerinin avukatlığını şakşakçılığını yaptığın için :))
  • arkadaşlar uçağın arıza yapması neden çok enteresan bir durummuş gibi anlaşılıyor.bir de "teknikçi"başlığı altında yazan teknikten uzak olduğu yazdıklarıyla anlaşılan fakat amacının ne olduğu anlaşılamayan arkadaş gibileri var anlayamıyorum.lütfen yorum yaparken bukadar yıkıcı olmayalım ve bayrak taşıyıcımızın uçağının düşmesine sevinecekmiş gibi yorumlar yazmayalım.birçok yorumdan bu anlaşlııyor.br uçağımız kırım geçirse veya düşse zil takıp oynaycak insanlar görüyorum.üzülüyorum
  • Teknikçi rumuzlu arkadaşın THY teknikle uzaktan yakından bir ilgisi olmadığına kalıbımı basarım:)

 

Edinilen bilgiye göre; Dün saat 12.30'da Madrid-İstanbul seferini yapması planlanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait TK–1858 sefer sayılı Boeing 737–800 tipi yolcu uçağında teknik arıza meydana geldi.

Arıza nedeniyle THY ait yolcu uçağı Barajas Havalimanı'nda bakıma alınırken, yolcular otellere yerleştirildi. Dün saat 17.20'de Atatürk Havalimanı'na iniş yapması planlanan uçağın 13 saatlik rötarla sabah saatlerinde İstanbul'a geleceği öğrenildi. (Bugün)

THY UÇAĞINDA ARIZA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

recep ~ 11 yıl önce
Arkadaşım itemsandaki arkadaşa yorum yapmanız bile gereksiz diye mesaj atmışsın ama sen çokmu biliyorsun kabin içindeki bazı yetkili olmayan yerleri bile onlar tamir ediyorlar onlarında emegi var sen belkide onların tamir ettigi yerleri bile tamir edemezsin orada kimse sınıf olarak ayırım yapmıyor demekki senin kalite seviyen düşük itemsandaki arkadaşlar olmazsa aprondaki bazı işleri kabiniçi çalışanları yetiştiremez.ALLAH sizin gibi düşünen insanlara fırsat vermesin.Oradaki yetkililerden ALLAH RAZI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arıza ~ 12 yıl önce
Peki, neymiş bu arıza ? Ne haberde, ne yorumlarda yok. Varsa yoksa ben böyleyim, sen şöylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
olurmu öyle thy birilerinin ellerinden uçu verdi ya.şimdi istediğiniz gibi at koşturamıyosunuz dimi. siz varken hiç uçak düşmedi dimi. sıfır hata uçuyodu ya şimdi yandaşlar bu hale soktuya. bu işin kaymağını yediniz artık sesiniz çıkmasın yeterrrrrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hbm ~ 12 yıl önce
Gecen gün eski hangarda lufthansa uçağını gordunuzmu ? Oda kaklamamis heralde ? Yahu bunlar kul yapısı aletler bozulabilir aradabir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknikçi'ye Cevap ~ 12 yıl önce
THY Teknik ile ilgili bu kadar net ve kesin yorumlara neye dayanarak ulaştığınızı cidden merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc isimli kullanici ...diyene ~ 12 yıl önce
valla son gülen iyi gülerde sizede bütün dünya güldü..internetten öğrendiğiniz havacılıkla ancak bu kadar oluyor...yatın kalkın şu yabancı pilotlara dua edinde kaza kırım olmadan işi götürüyorlar yoksa hepiniz kapı önünde bulacaksınız kendinizi...vahh globally fosum vahhh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknikçi ye ~ 12 yıl önce
Teknikçi arkadaş adım gibi eminim sen itemsan sın sizin yorum yapmaniz bıle gerksz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİRE CVP ~ 12 yıl önce
acı gerçekler işine gelmeyince durumu çarpıtmaya çalışıyorsun ama maalesef güneş balçıkla sıvanmıyor ve gerçekler gün gibi açıkça ortada. Arkadaşım ben de senin yandaş olduğuna kalıbımı basarım birilerini şartsız koşulsuz savunarak kendi çıkarların doğrultusunda durmadan birilerinin avukatlığını şakşakçılığını yaptığın için :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik arıza ~ 12 yıl önce
arkadaşlar uçağın arıza yapması neden çok enteresan bir durummuş gibi anlaşılıyor.bir de "teknikçi"başlığı altında yazan teknikten uzak olduğu yazdıklarıyla anlaşılan fakat amacının ne olduğu anlaşılamayan arkadaş gibileri var anlayamıyorum.lütfen yorum yaparken bukadar yıkıcı olmayalım ve bayrak taşıyıcımızın uçağının düşmesine sevinecekmiş gibi yorumlar yazmayalım.birçok yorumdan bu anlaşlııyor.br uçağımız kırım geçirse veya düşse zil takıp oynaycak insanlar görüyorum.üzülüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Teknikçi rumuzlu arkadaşın THY teknikle uzaktan yakından bir ilgisi olmadığına kalıbımı basarım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000