27 Mayıs 2008, Salı 15:20:17

THY uçağına uyuşturucu sokmak istediler

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de dün Türkiye'ye götürülmek üzere Havaalanı'nda ele geçirilen 25 kg eroin ile ilgili 3 Türk vatandaşı ile birlikte bir Ugandalı kadının gözaltına alındığı bildirildi.
  • Ugandalı, Sudanlı ve diğer Afrika ile Pakistan & Hindistan gibi medeniyetin kenarına yaklaşamamış abuk sabuk, kabile seviyesindeki ülkelerin insanları Türkiye'ye asla sokulmamalı; hatta ülkelerinden bile dışarı çıkmalarına müsaade edilemeli.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Duşanbe-İstanbul seferini yapan uçak yolcularının güvenlik kontrolü sırasında el bagajına yerleştirilmiş 25 kg eroin ele geçirilmişti. Olayla bağlantısı olduğu belirlenen 3'ü Türk biri Ugandalı 4 kişi tutuklanmıştı.

 
Tacikistan Uyuşturucu Kontrolü Ajansı Basın Müdürü Bobocon Hamidov, zanlılardan birinin Ugandalı üçünün de Türk olduğunu ifade etti. Hamidov en geç 10 gün içinde olayı bütün detaylarıyla ortaya çıkaracaklarını dile getirdi.

Havaalanı polisinin verdiği bilgiye göre Türk vatandaşlarıyla Türkçe konuşan Ugandalı kadın suçu kabul etmedi. Ugandalı kadının." Türk yolcular yüklerinin ağır olduğunu söyleyerek bir çantasını bana verdiler. Ben çantada eroin olduğunu bilmiyordum" dediği dile getirildi.

 

THY uçağına uyuşturucu sokmak istediler

Yorumlar

avalon1166 ~ 16 yıl önce
Ugandalı, Sudanlı ve diğer Afrika ile Pakistan & Hindistan gibi medeniyetin kenarına yaklaşamamış abuk sabuk, kabile seviyesindeki ülkelerin insanları Türkiye'ye asla sokulmamalı; hatta ülkelerinden bile dışarı çıkmalarına müsaade edilemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prayforanan ~ 8 yıl önce
sanki türkler çok medeni, avrupaya amerikaya git medeniyetin türkiyeyle alakası olmadığını anlarsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000