25 Temmuz 2012, Çarşamba 09:10:18

THY UÇAĞINA 'TAYFUN' ENGELİ...

Hong-Kong-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı 'Vicente Tayfunu' nedeniyle 13 saat rötarlı olarak İstanbul'a geldi.
  • Hong Kong Chep Lak Kok havaalanı insan eliyle yapılmış suni ada değildir, doğal adadır. Sadece yakın geçmişte havaalanı olarak düzenlenmiştir. Okyanusa açık bir yer olmasından da hiç bahsetmemişsin, şiddetli fırtınanın sebebi de bu olsa gerek. Hong Kong'un zaten nerdeyse tamamı okyanusun kenarında.
  • kaptanın gazına gelmiştir. Canım benim. Orası misakı-milli sınırları dışı canım benim.
  • bide yorum yapmış tahminen 5000 kişi vardı demiş...nasıl bir gözse o bir bakışta analiz etmiş hayret doğrusu sen 5000 kişi ne demek biliyormusun toplu halde gördünmü hiç? saraçoğlunda vip de oturmaya benzemez bu yukarıdan taraftarlara bakmaya yada sabah içtimasına çıkmaya orduda...kısacası OĞLUM BAK GİT...
  • Bizi ne çok güldürüyorsunuz ya, haber THY olduğu zaman hemen tısss diye sesler çıkmaya başlıyor yaw herşey kuralına uygun yapılmış daha ne diye çirkinleşmenizi bize gösteriyorsunuz ???
  • artik duyardil o kaptan sayasinde 345 kisi hayatini kaybetti haberlerini bu kokpit degilde Thy nin sucu herkezi işten atarsa her sertfikanda olur!
  • herkeze selamlar yorumlar harikaaa Duymadinzmi Thy artik kokpit ve kabine tayfun ucabilirlik serfikasi verdi dunyada ilk so here turkish airlines şasirmayin-:((:-
  • oğlum bak git!!!!!!!!!1
  • kaptan pilot camı açıp kendisi uçmaya çalışmıştır heralde :) kaptanda haklı gebze harem minibüsünde çalışıyor zanneti kendini heralde, hı
  • A320 çok süper yorum olmuş, Herkes Mersine THY tersine:)
  • Kaptan pilotun sanırım "tayfun sertifikası" var ki uçmaya çalışmış.

THY'nin Hong Kong-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan TK-071 sefer sayılı Boeing 777 tipi yolcu uçağı, Hong Kong'da hızı saatte 140 kilometreye ulaşan 'Vicente Tayfunu' engeline takıldı. 05.45de İstanbul'da olması planlanan THY uçağı 13 saatlik rötarla 18.45'de İstanbul'a indi.

İNSANLAR HAVALİMANINDA MAHSUR KALDI

Yolculardan Ahmet Oğuz Bora gazetecilere zorlu yolculuklarıyla ilgili olarak şunları söyledi: 'Fırtına nedeniyle uçağımız kalkamadı. Uçakta bekledik. Pilotumuz uçabilmek için uğraştı ancak kısmet değilmiş. 10 senede görülen bir fırtına ama önlemler alınmış. Güvenlik kurallarını çiğnemeden organizasyonu yapmışlar. Benim tahminim beş bin kişi havalimanında mahsur kaldı"dedi. (Haberler)

THY UÇAĞINA 'TAYFUN' ENGELİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

camaro'ya... ~ 12 yıl önce
Hong Kong Chep Lak Kok havaalanı insan eliyle yapılmış suni ada değildir, doğal adadır. Sadece yakın geçmişte havaalanı olarak düzenlenmiştir. Okyanusa açık bir yer olmasından da hiç bahsetmemişsin, şiddetli fırtınanın sebebi de bu olsa gerek. Hong Kong'un zaten nerdeyse tamamı okyanusun kenarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğuz bora ~ 12 yıl önce
kaptanın gazına gelmiştir. Canım benim. Orası misakı-milli sınırları dışı canım benim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)))) ~ 12 yıl önce
bide yorum yapmış tahminen 5000 kişi vardı demiş...nasıl bir gözse o bir bakışta analiz etmiş hayret doğrusu sen 5000 kişi ne demek biliyormusun toplu halde gördünmü hiç? saraçoğlunda vip de oturmaya benzemez bu yukarıdan taraftarlara bakmaya yada sabah içtimasına çıkmaya orduda...kısacası OĞLUM BAK GİT...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zayıflaaarrrr ~ 12 yıl önce
Bizi ne çok güldürüyorsunuz ya, haber THY olduğu zaman hemen tısss diye sesler çıkmaya başlıyor yaw herşey kuralına uygun yapılmış daha ne diye çirkinleşmenizi bize gösteriyorsunuz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iste boyle turkish crash airlines ~ 12 yıl önce
artik duyardil o kaptan sayasinde 345 kisi hayatini kaybetti haberlerini bu kokpit degilde Thy nin sucu herkezi işten atarsa her sertfikanda olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok tatli yorumlar ~ 12 yıl önce
herkeze selamlar yorumlar harikaaa Duymadinzmi Thy artik kokpit ve kabine tayfun ucabilirlik serfikasi verdi dunyada ilk so here turkish airlines şasirmayin-:((:-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
oğlum bak git!!!!!!!!!1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heygidi ~ 12 yıl önce
kaptan pilot camı açıp kendisi uçmaya çalışmıştır heralde :) kaptanda haklı gebze harem minibüsünde çalışıyor zanneti kendini heralde, hı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MERSIN ~ 12 yıl önce
A320 çok süper yorum olmuş, Herkes Mersine THY tersine:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 12 yıl önce
Kaptan pilotun sanırım "tayfun sertifikası" var ki uçmaya çalışmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000