27 Ocak 2013, Pazar 15:52:07

THY UÇAĞINA SİS ENGELİ

Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul-Batum seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
  • Evet Batum CAVOK gözüküyor. Sisten değildir o
  • sadece bugün değil hemen hemen hergün batum uçuşları iptal yolcu sayısı az olduğu zaman otobüsle Trabzona götürüp ordan birleştirip gönderiyorlar bahene ise hava şartları oysaki tyh den başka tüm hava yolları uçuş gerçekleştiriyor.Geçen cumartesi ben kendim bu olayı kendim yaşadım tam 9 saatte evime dönebildim.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli olarak bugün 13:25'te gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul-Batum uçuşu ilk olarak 15: 25'e ertelendi. 

Yoğun sisin hakim olduğu Batum Havalimanı'nda görüş seviyesinin limitlerin altına düşmesinden dolayı seferin iptal edildiği ve yolcuların yarın Batum'a götürüleceği öğrenildi.

Öte yandan yetkililerden edinilen bilgiye göre; İstanbul'da başlayan kar yağışının uçuşları olumsuz yönde etkilenmedi. Ancak akşam saatlerinde kar yağışının şiddetlenebileceği ifade edildi.

 

THY UÇAĞINA SİS ENGELİ

Yorumlar

37 ~ 11 yıl önce
Evet Batum CAVOK gözüküyor. Sisten değildir o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şanssız ~ 11 yıl önce
sadece bugün değil hemen hemen hergün batum uçuşları iptal yolcu sayısı az olduğu zaman otobüsle Trabzona götürüp ordan birleştirip gönderiyorlar bahene ise hava şartları oysaki tyh den başka tüm hava yolları uçuş gerçekleştiriyor.Geçen cumartesi ben kendim bu olayı kendim yaşadım tam 9 saatte evime dönebildim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000