28 Kasım 2012, Çarşamba 09:05:30

THY UÇAĞINA SİS ENGELİ

THY'nin İstanbul - Kişinev seferini yapan yolcu uçağı yoğun sis nedeniyle Kişinev Havalimanı'na iniş yapamayınca Atatürk Havalimanı'na geri döndü...
  • O DEĞİLDE THY ESKİ 734'LERİ NEDEN SADECE YURTİÇİ UÇUŞLARA VERİYOR? YURTİÇİ UÇUŞLARDA GÜVENLİK DAHAMI ÖNEMSİZ YURTDIŞI UÇUŞLARDAN. YA DA ARIZALANIRSA DÖNMESİ KOLAY OLSUN DİYEMİ? BİR NOKTA DAHA VAR, ESB BJV AYT GİBİ PRESTİJ HATLARA DEĞİL GNY KYA HTY GİBİ DANDİK RUTLARA VERİLİYOR BU 734'LER..
  • NASILSA BIZ TÜRK INSANI HER SEYE BIR KILIF BULUYORUZ ADAM ISINE GIDER BASARISINI CEKEMEYIZ ADAM UCAR UCUSUNU BEGENMEYIZ FUTBOLDA HAKEMI YERDEN YERE VURURUZ YAZIK KARDESIM SENDE CALIS BOSUNA DEMEMIS ATATÜRK TÜRK OGÜN CALIS GUVEN NERDE ELESDIREN TOBLUMUZDA HER SEY DILE KOLAYDA ELESTIRMENIN BIRAZ FAZLA TOZUNU KACIRMAYALIM KARDESIM DAR KOLTUKTA UCARSAN RAHATSIZLANIRSIN GENIS KOLTUK NIMKANIDA VARDIR TEK KELIMEYLE BUGUN DIL UZATILAN BIR MUESSESE GLOPAL HAVA YOLU SIRKETI SENIN LUFTHANSAN ATATURKE FRANFURTTAN YOLCU BULAMIYIOR A319 KALDIRIYOR AMA THY INSALLAH YANILIYORUM 333 LE UCUYOR EL INSAF DERIM KIRK DEFA DUSUNUB BIR DEFA KONUSALIM SAYGILARMLA.
  • sen o kınayı al globally fosuna yakta üfürükle uçmaya devam etsin :)) :)) :)
  • Dc 3adresini soylede kina yollayayim sana bi de su rus gulu krosnodorluya
  • geldimmmm...globally fosummm kabin basıncından fosslamıştı,şimdide yine sisten fossslamış...ürkek serçe seni gidi seni....
  • glabali fosss cu neredesin, henuz sacmalamamissin bekliyoruz

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Kişinev seferini yapan yolcu uçağı yoğun sis nedeniyle Kişinev Havalimanı’na iniş yapamayınca Atatürk Havalimanı’na geri döndü.

Edinilen bilgiye göre; THY’ye ait TK-271 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı saat 19.21 sıralarında Kişinev seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Ancak Kişinev Havalimanı’nda etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini düşürmesinden dolayı uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı’na geri dönme kararı aldı.


Kişinev Havalimanı’na iniş yapamayan uçak, saat 21.45 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Sis nedeniyle THY’nin Kişinev seferi karşılıklı olarak iptal edilirken, yolcular otellere yerleştirildi. (Posta)

THY UÇAĞINA SİS ENGELİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
O DEĞİLDE THY ESKİ 734'LERİ NEDEN SADECE YURTİÇİ UÇUŞLARA VERİYOR? YURTİÇİ UÇUŞLARDA GÜVENLİK DAHAMI ÖNEMSİZ YURTDIŞI UÇUŞLARDAN. YA DA ARIZALANIRSA DÖNMESİ KOLAY OLSUN DİYEMİ? BİR NOKTA DAHA VAR, ESB BJV AYT GİBİ PRESTİJ HATLARA DEĞİL GNY KYA HTY GİBİ DANDİK RUTLARA VERİLİYOR BU 734'LER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
AYT-ESB DE UÇUYOR BU UÇAKLAR. DIŞ HATTA DA 1 KERE YAKIN Bİ UÇUŞ VERMİŞLERDİ BU UÇAKLARA AMA DEDİĞİN GİBİ BU UÇAKLAR ÇOK ESKİ VE ÇOK DANDİK YAKIŞMIYOR THY'YE. 3 TANE VAR ŞU AN BENCE ANADOLU JETE VERSİN O UÇAKLARI.
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
NASILSA BIZ TÜRK INSANI HER SEYE BIR KILIF BULUYORUZ ADAM ISINE GIDER BASARISINI CEKEMEYIZ ADAM UCAR UCUSUNU BEGENMEYIZ FUTBOLDA HAKEMI YERDEN YERE VURURUZ YAZIK KARDESIM SENDE CALIS BOSUNA DEMEMIS ATATÜRK TÜRK OGÜN CALIS GUVEN NERDE ELESDIREN TOBLUMUZDA HER SEY DILE KOLAYDA ELESTIRMENIN BIRAZ FAZLA TOZUNU KACIRMAYALIM KARDESIM DAR KOLTUKTA UCARSAN RAHATSIZLANIRSIN GENIS KOLTUK NIMKANIDA VARDIR TEK KELIMEYLE BUGUN DIL UZATILAN BIR MUESSESE GLOPAL HAVA YOLU SIRKETI SENIN LUFTHANSAN ATATURKE FRANFURTTAN YOLCU BULAMIYIOR A319 KALDIRIYOR AMA THY INSALLAH YANILIYORUM 333 LE UCUYOR EL INSAF DERIM KIRK DEFA DUSUNUB BIR DEFA KONUSALIM SAYGILARMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rs ye cevap ~ 11 yıl önce
sen o kınayı al globally fosuna yakta üfürükle uçmaya devam etsin :)) :)) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rs ~ 11 yıl önce
Dc 3adresini soylede kina yollayayim sana bi de su rus gulu krosnodorluya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
geldimmmm...globally fosummm kabin basıncından fosslamıştı,şimdide yine sisten fossslamış...ürkek serçe seni gidi seni....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hosgeldin ~ 11 yıl önce
hosgeldin iyi ki varsin sabah sabah sana gulunce gunumuz guzel geciyor; supersin...
hoşgeldin e cevap ~ 11 yıl önce
zaten acınacak halinize gülmekten başka birşey gelmiyor elinizden...gülün bakalım nereye kadar güleceksiniz :))
Globally foscu kendi yazdigina kendin inaniyor musun ~ 11 yıl önce
kendi yazdigina kendin inaniyor musun?suphem var zira yanitin evet ise zaten seninle bir sey tartismaya gerek yok
glabali fosss cu neredesin ~ 11 yıl önce
glabali fosss cu neredesin, henuz sacmalamamissin bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000