07 Mart 2012, Çarşamba 06:18:12

THY UÇAĞINA LAZER TUTULDU...

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Kayseri seferini yapan yolcu uçağına, kalkışından kısa bir süre sonra lazer tutuldu. Polis, uçuş emniyetini riske sokan magandaları arıyor...
  • İzmir 34R kalkışında, Gaziemir pistinin bitim noktasına yaklaşırken, yaklaşık 1500 feette sol taraftan (Batıdan) yeşil laseri hep tutarlar. Daha önce de ikaz edilmişti, kule "yine mi" demişti. Çözüm, lasere bakmamakta. Şayet gözünüze laser tutuyorlar da, siz lasere bakmaya devam ediyorsanız, hatta navigate yerine yerini tam tespit edeyim diye uçağı bırakıp aşağıya bakıyorsanız, yanarım yanarım şuraya yazdığıma yanarım.
  • sana ne pilot un nereye bakacagından ? pilot dan daha mı iyi bilicen nereye bakılıcagını ?
  • Dunyanin hangi ulkesinde bu kadar gerizekalica seyler yapan insanlar vardir.
  • Pilotun gözüne uf mu olmuş, ne olmuş? O lazeri tutan gerzekler kadar bu olayı abartanlar da hatalı. Bu tür haberler yapıldıkça bu gerzeklerin sayısı artıyor. Sessizce yakalanmalı ve gözüne değil, gö.üne lazer tutulmalı. O kadar Mobese var, bunlardan birkaçı muhakkak yakalanması lazım. Aynı kişiler maçlarda da tutuyorlar. Hadi şehrin her yerinde mobese yok, statda da mı kamera yok? Pilot amca da, lazere bakacağına içeri baksın azıcık.
  • senin de ne olduğun belli. zeka seviyen üst seviyede...
  • Kesin tutan fenerlidir..Emin olun..Fenerlilerin son zamanlarda psikolojik yapilari degisti..Her sey beklenir fenerlilerden.
  • bu lazeri tutanlar insana benzemiyor. insan olsa pilota lazer tutarmı allah esirgesin ya pilotun gözüne bir sey olsa anası babası ne zor sartlarda yetiştirmi,vatana millete hizmet etsin diye geçmiş olsun sayın hocam işallah yapanlar bır daha yapmazlar.
  • Uçak 05ten kalktıysa Beykoz VORa doğru yol alıyorsa pekala olur.
  • yahu kardeşim bu adamlar görerek mi uçuyorlar, göstergelere bakmaları gerekmiyor mu çoğunlukla? demek ki bunlar manzara seyrediyorlar ! canımızı kimlere emanet ediyoruz !
  • Böyle birşey mutlaka olmuştur ve de yapılıyordur ancak anlayamadığım şey bu ışığın pilotun gözüne gelme olasılığı ve ne kadar etkilediğidir. Gerçektende ucağın kalkış açısı ve ışığı tutanın aşağıda oluşu biraz ters geldi bana. Bilen yaşayan varsa açıklarsa memnun olurum.
Türk Hava Yolları'nın TK-2022 sefer sayılı uçağı, Kayseri seferini yapmak için, dün saat 22.25 sıralarında Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Havalandıktan kısa bir süre sonra uçağın kaptan pilotu Üsküdar-Altunizade tarafından uçağa lazer tutulduğunu fark etti.

Bunun üzerine pilot durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine bildirdi. Yetkiler de uçuş güvenliğini etkileyen lazer tutulma olayını Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Polis ekipleri lazer magandalarını yakalamak için bölgede arama çalışması başlattı.(Son Dakika)
THY UÇAĞINA LAZER TUTULDU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
İzmir 34R kalkışında, Gaziemir pistinin bitim noktasına yaklaşırken, yaklaşık 1500 feette sol taraftan (Batıdan) yeşil laseri hep tutarlar. Daha önce de ikaz edilmişti, kule "yine mi" demişti. Çözüm, lasere bakmamakta. Şayet gözünüze laser tutuyorlar da, siz lasere bakmaya devam ediyorsanız, hatta navigate yerine yerini tam tespit edeyim diye uçağı bırakıp aşağıya bakıyorsanız, yanarım yanarım şuraya yazdığıma yanarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sana ne pilot un nereye bakacagından ? pilot dan daha mı iyi bilicen nereye bakılıcagını ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dunyanin hangi ulkesinde bu kadar gerizekalica seyler yapan insanlar vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotun gözüne uf mu olmuş, ne olmuş? O lazeri tutan gerzekler kadar bu olayı abartanlar da hatalı. Bu tür haberler yapıldıkça bu gerzeklerin sayısı artıyor. Sessizce yakalanmalı ve gözüne değil, gö.üne lazer tutulmalı. O kadar Mobese var, bunlardan birkaçı muhakkak yakalanması lazım. Aynı kişiler maçlarda da tutuyorlar. Hadi şehrin her yerinde mobese yok, statda da mı kamera yok? Pilot amca da, lazere bakacağına içeri baksın azıcık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
senin de ne olduğun belli. zeka seviyen üst seviyede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kesin tutan fenerlidir..Emin olun..Fenerlilerin son zamanlarda psikolojik yapilari degisti..Her sey beklenir fenerlilerden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu lazeri tutanlar insana benzemiyor. insan olsa pilota lazer tutarmı allah esirgesin ya pilotun gözüne bir sey olsa anası babası ne zor sartlarda yetiştirmi,vatana millete hizmet etsin diye geçmiş olsun sayın hocam işallah yapanlar bır daha yapmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçak 05ten kalktıysa Beykoz VORa doğru yol alıyorsa pekala olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu kardeşim bu adamlar görerek mi uçuyorlar, göstergelere bakmaları gerekmiyor mu çoğunlukla? demek ki bunlar manzara seyrediyorlar ! canımızı kimlere emanet ediyoruz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Böyle birşey mutlaka olmuştur ve de yapılıyordur ancak anlayamadığım şey bu ışığın pilotun gözüne gelme olasılığı ve ne kadar etkilediğidir. Gerçektende ucağın kalkış açısı ve ışığı tutanın aşağıda oluşu biraz ters geldi bana. Bilen yaşayan varsa açıklarsa memnun olurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000