07 Aralık 2011, Çarşamba 08:53:11

THY UÇAĞINA LAZER TUTTULAR!

Lazer magandaları işbaşında...
  • acaba neden thy neden başka şirketler diyil. dimi buda bir seçenek olabilir. ( şşş thy yi batırmak istiyorlar)
  • Lazer ışığı illumaniti mesajı olabilir.
  • Hay aksi, halbuki bu teröristelerin önüne geçebilmek için DHMİ iststatus ve fl24'ü yasaklamıştı ama anlaşılan bu yetmemiş. Daha sıkı önlemler lazım. Mesela şu anda Amsterdam kuleyi dinleyebiliyoruz, fr24'te Türkiye dışında bütün dünyayı görebiliyoruz. Bu sitelere girişe derhal filtre konmalı. Bu teröristler bundan anlar. Di mi ey yasakçılar..
  • beyoğlu - ataköy -- yazan arkadaşım , niye hemen bir açık bulduğun için mutlu oldun , hava lodos olduğu için tabiki kara tarafından deniz istikametli inişe geçmiştir uçağımız ( sanırım bu noktayı biliyorsundur ) , buradaki arkadaşın neyi nasıl yazdığına takılmasan , önemli noktayı atlıyorsun , snipper falan diyerek önemli olan art niyetlileri doğru yola sokmak dimi.
  • Ataköy yönünden diyor ataköy demiyor. Yani haliç üzerinden gelirken büyük ihtimal
  • adam lazeri cebine sokup elleri cepte giderken , kimden şüpheleneceksin. Bu rada önemli olan "Halk Düşmanı " tipler ve bu tipleri yaratmaya çalışan kişilerdir , maalesef burada yazan bazı kişilerde etrafın THY ye karşı yanlış düşünmesi için uğraşan şahsi çıkarı zedelenmmiş kişileri de aynı kefeye koyabiliriz, arkadaşlar bu tip konuların ardında insan hayatı yer almaktadır , kurumu karalamak ve malına zarar vermek düşüncesinin ardında insanların zarar göreceğini aklımızdan çıkarmamallıyız.Saygılar.
  • beyoğlu-tophane civarından atakoy'e lazer tutabilen arkadaş ancak tebrik edilebilir bence. hatta tebrik bile az gelir madalya atkmak lazım. adam sniper beyler:)))
  • fıkra gibi.
Atatürk Havalimanı'na Ataköy yönünden inmeye hazırlanan bir THY uçağına lazer tutan magandaları yakalamak için polis alarma geçti.

İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle Ataköy yönünden Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak için alçalan uçaklara, Beyoğlu-Tophane civarından lazer ışıkları tutulması üzerine polis harekete geçti.
 
Alınan bilgiye göre, lazer ışığı tutulan uçakların kaptan pilotları, durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne aktardı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkililerine konunun rapor edilmesiyle, uçuş güvenliğini etkileyen lazer tutulması olayı Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Önleyici Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uçaklara lazer ışığı tutanların yakalanması için bölgede çalışması başlattı.
THY UÇAĞINA LAZER TUTTULAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
acaba neden thy neden başka şirketler diyil. dimi buda bir seçenek olabilir. ( şşş thy yi batırmak istiyorlar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lazer ışığı illumaniti mesajı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hay aksi, halbuki bu teröristelerin önüne geçebilmek için DHMİ iststatus ve fl24'ü yasaklamıştı ama anlaşılan bu yetmemiş. Daha sıkı önlemler lazım. Mesela şu anda Amsterdam kuleyi dinleyebiliyoruz, fr24'te Türkiye dışında bütün dünyayı görebiliyoruz. Bu sitelere girişe derhal filtre konmalı. Bu teröristler bundan anlar. Di mi ey yasakçılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
beyoğlu - ataköy -- yazan arkadaşım , niye hemen bir açık bulduğun için mutlu oldun , hava lodos olduğu için tabiki kara tarafından deniz istikametli inişe geçmiştir uçağımız ( sanırım bu noktayı biliyorsundur ) , buradaki arkadaşın neyi nasıl yazdığına takılmasan , önemli noktayı atlıyorsun , snipper falan diyerek önemli olan art niyetlileri doğru yola sokmak dimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ataköy yönünden diyor ataköy demiyor. Yani haliç üzerinden gelirken büyük ihtimal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adam lazeri cebine sokup elleri cepte giderken , kimden şüpheleneceksin. Bu rada önemli olan "Halk Düşmanı " tipler ve bu tipleri yaratmaya çalışan kişilerdir , maalesef burada yazan bazı kişilerde etrafın THY ye karşı yanlış düşünmesi için uğraşan şahsi çıkarı zedelenmmiş kişileri de aynı kefeye koyabiliriz, arkadaşlar bu tip konuların ardında insan hayatı yer almaktadır , kurumu karalamak ve malına zarar vermek düşüncesinin ardında insanların zarar göreceğini aklımızdan çıkarmamallıyız.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
beyoğlu-tophane civarından atakoy'e lazer tutabilen arkadaş ancak tebrik edilebilir bence. hatta tebrik bile az gelir madalya atkmak lazım. adam sniper beyler:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
fıkra gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000