14 Şubat 2013, Perşembe 12:05:51

THY UÇAĞINA LAZER KABUSU!

Türk Hava Yolları'nın dün akşam İstanbul-Ankara seferini yapan yolcu uçağına magandalar tarafından lazer tutuldu...
  • LASER olacak lazer değil:)) Komutan laser yazıcı istemiş çavuş laz er yazıcı getirmiş:)) Bakmayın kardeşim laser beamine dik dik. Elinle maskeleyiver. Ben de çok rastladım. Bu konu gereksiz yere büyütülüyor. Yok laser incident formu yok ATC ye raporlama yok SHGM nin keseceği 10000 tl. Şimdi mamak kazan polis kepçe laser pointer la oynayan çocukları arıyorlardır. Komiksiniz tek kelimeyle.
  • Bir de kedi hikayesi var. Gören duyan lazer ışığı değil, lazer topu tutuyorlar sanır. Avdaki tavşan gibi tutulan ışığa devamlı bakarsan tabi ki rahatsız olursun. Buralara haber olmak istiyorsan, UFO gördüm de, haberleri patlatırsın. Bu haberler çıktıkça, eşekler birşey yapıyor zannediyorlar. Nedense bu ışık rahatsızlığı da diğer havayollarında olmuyor, pist ışıklarını da ayarlatmadan inen çok az, bu bir "company culture"mıdır nedir anlamadım ki?
  • konuyu haber yaptığınız için eleştirmiyorum, kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama basında çıkan uçaklara lazer tutulması hakkındaki haberler son günlerde sık sık görülmekte. haberlerin duyulması sıklığında olayların da sayısı gün geçtikçe artıyor. acaba eşeğin aklına karpuz kabuğu mu düşürülüyor bu şekilde?

Dün akşam havada bir kez daha lazer kabusu yaşandı. THY'nin İstanbul'dan kalkarak Ankara'ya giden yolcu uçağına Ankara Mamak yakınlarından lazer tutuldu, durumu Esenboğa kulesine bildiren kokpit ekibi sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

TK 2906 sefer sayısıyla İstanbul-Ankara seferini yapan THY uçağına, Ankara'ya inişe geçtiği sırada lazer tutuldu. Durumu derhal Esenboğa kulesine bildiren kokpit ekibi lazerin Mamak yakınlarından tutulduğu bilgisini verdi. 

Emniyet birimlerine aktarılan lazer magandalarını yakalamak için polis geniş çaplı araştırma başlatırken, THY uçağı Ankara'ya sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

İşte pilot ile kule arasındaki lazer konuşması:

©AirportHaber

THY UÇAĞINA LAZER KABUSU!

Yorumlar

Lazer ! ~ 11 yıl önce
LASER olacak lazer değil:)) Komutan laser yazıcı istemiş çavuş laz er yazıcı getirmiş:)) Bakmayın kardeşim laser beamine dik dik. Elinle maskeleyiver. Ben de çok rastladım. Bu konu gereksiz yere büyütülüyor. Yok laser incident formu yok ATC ye raporlama yok SHGM nin keseceği 10000 tl. Şimdi mamak kazan polis kepçe laser pointer la oynayan çocukları arıyorlardır. Komiksiniz tek kelimeyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kedi mi ~ 11 yıl önce
Bir de kedi hikayesi var. Gören duyan lazer ışığı değil, lazer topu tutuyorlar sanır. Avdaki tavşan gibi tutulan ışığa devamlı bakarsan tabi ki rahatsız olursun. Buralara haber olmak istiyorsan, UFO gördüm de, haberleri patlatırsın. Bu haberler çıktıkça, eşekler birşey yapıyor zannediyorlar. Nedense bu ışık rahatsızlığı da diğer havayollarında olmuyor, pist ışıklarını da ayarlatmadan inen çok az, bu bir "company culture"mıdır nedir anlamadım ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
co2brix ~ 11 yıl önce
konuyu haber yaptığınız için eleştirmiyorum, kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama basında çıkan uçaklara lazer tutulması hakkındaki haberler son günlerde sık sık görülmekte. haberlerin duyulması sıklığında olayların da sayısı gün geçtikçe artıyor. acaba eşeğin aklına karpuz kabuğu mu düşürülüyor bu şekilde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000