06 Şubat 2016, Cumartesi 14:37:20

THY uçağına kuş çarptı; bu hale geldi

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Brezilya'ya giden Boeing B777-300ER tipi uçağına uçuş sırasında kuş çarptı.
  • Hep bi baltaya sağ olamayan kaptan çocukları yüzünden.Önlerindeki kuşu görmüyorlar.
  • Su %10 zammi begenmeyen. Ucaklarimiza, sirketimize, milli servetimize oh diyen su Tgs personeli arkadasin ip numarasinin belirlenip yargi yolunun acilmasi icin savcilik ve shgm koordineli hareket etmesi lazim. Ben bu insanlara guvenip ucaga cikiyorum. Kapi kapatiyoruz! Harici kontrol zaten coktan yapilmis. Biz kime guveniyoruz? Oh olsun diyen adama mi?
  • koca uçağı nasıl görmüyor bu kuş ya. kuş beyinli seni.
  • Ucaklar sihortalı TK nın cebinde. 5 kuruş çıkmıyor sivri biberler.
  • cofri başka gel kurtar bizi!!! westeros tahtından haksız indirilişini unutmadık reis!!
  • Eger sikayetci isen ucaga ve devletin malina degil. Orda buroda. Gununu gun eden. Mudurluk makamini isgal eden Sikayetcisin . Bazi baskanlarimiz mudurlerimiz. Bundan mustesna. Cok iyi calisanimiz vardir. Hatta tulum giyip atelyeye inen vardir. THY. Nin sayesinde. Hepimiz adam. Olduk . Nankorluk yapmayin. Banim oglumun. Isini fes ettiler. Ne yapalim kismetimiz ne ise. Ona sukurler olsun diyelim , TC. Butun kuruluslarinda. Bu haksizlik vardi, sen ben. Bunu duzeltemeyiz. Gecmis olsun ucagimiza. Allahin izniyle. Uzaylar THY nin olsun ,
  • Şirketin haksızlık yaptığını söyleyip, haksızlığa uğrayan uğramayan insanları işsiz bırakabilecek bir kazaya "oh olsun" demek neyin kafası? Sen nasıl zekisin öyle. Hakkını savunduğunu sandığın insan işsiz kalınca rahat mı edicen ?
  • Ucurtmayi vurmasinlar, kuslara carpmasinlar, annesinin bir tanesini hor gormesinler
  • Uçağı gece taylanda yolladılar. Radom dediğin nedir ki? 4 tane vidasi var. Sök tak.
  • Burdaki yok hak aldılar çıktı , yok o kadar insanın ahı var vs. Thy uçağında olan yolcunun ne günahı var?sonuçta onlar yolcu uçağa birşey olup yolcular etkilense burada oh ne güzel ahımız çıktı diyip sevinecek insanlar var. Yazık tek kelimeyle. O uçakta olan kimsenin sizin hakkınızı yemiş insan değil.

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul-Sao Paulo seferini gerçekleştiren uçağı Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptıktan bir süre sonra kuş çarpması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

İçerisinde 294 yolcusu bulunan TK15 sefer sayılı TC-JJJ tescilli B777-300ER tipi uçağı, kuş çarpması sonucu Yunanistan hava sahası üzerinden Atatürk Havalimanı'na geri dönme kararı aldı.

Uçağın iniş ağırlığının üzerinde olması nedeniyle fazla yakıtı azaltmak için Marmara Denizi üzerinde bir süre tur attı. Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir iniş yapan TC-JJJ tescili uçağın radom kısmında çökme meydana geldi.







THY uçağına kuş çarptı; bu hale geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

TR ~ 8 yıl önce
Hep bi baltaya sağ olamayan kaptan çocukları yüzünden.Önlerindeki kuşu görmüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akl-ı Selim ~ 8 yıl önce
Su %10 zammi begenmeyen. Ucaklarimiza, sirketimize, milli servetimize oh diyen su Tgs personeli arkadasin ip numarasinin belirlenip yargi yolunun acilmasi icin savcilik ve shgm koordineli hareket etmesi lazim. Ben bu insanlara guvenip ucaga cikiyorum. Kapi kapatiyoruz! Harici kontrol zaten coktan yapilmis. Biz kime guveniyoruz? Oh olsun diyen adama mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamıyorum ya ~ 8 yıl önce
koca uçağı nasıl görmüyor bu kuş ya. kuş beyinli seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azmi ~ 8 yıl önce
Ucaklar sihortalı TK nın cebinde. 5 kuruş çıkmıyor sivri biberler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuş ~ 8 yıl önce
cofri başka gel kurtar bizi!!! westeros tahtından haksız indirilişini unutmadık reis!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Eger sikayetci isen ucaga ve devletin malina degil. Orda buroda. Gununu gun eden. Mudurluk makamini isgal eden Sikayetcisin . Bazi baskanlarimiz mudurlerimiz. Bundan mustesna. Cok iyi calisanimiz vardir. Hatta tulum giyip atelyeye inen vardir. THY. Nin sayesinde. Hepimiz adam. Olduk . Nankorluk yapmayin. Banim oglumun. Isini fes ettiler. Ne yapalim kismetimiz ne ise. Ona sukurler olsun diyelim , TC. Butun kuruluslarinda. Bu haksizlik vardi, sen ben. Bunu duzeltemeyiz. Gecmis olsun ucagimiza. Allahin izniyle. Uzaylar THY nin olsun ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamak zor ~ 8 yıl önce
Şirketin haksızlık yaptığını söyleyip, haksızlığa uğrayan uğramayan insanları işsiz bırakabilecek bir kazaya "oh olsun" demek neyin kafası? Sen nasıl zekisin öyle. Hakkını savunduğunu sandığın insan işsiz kalınca rahat mı edicen ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Ucurtmayi vurmasinlar, kuslara carpmasinlar, annesinin bir tanesini hor gormesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 8 yıl önce
Uçağı gece taylanda yolladılar. Radom dediğin nedir ki? 4 tane vidasi var. Sök tak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
Burdaki yok hak aldılar çıktı , yok o kadar insanın ahı var vs. Thy uçağında olan yolcunun ne günahı var?sonuçta onlar yolcu uçağa birşey olup yolcular etkilense burada oh ne güzel ahımız çıktı diyip sevinecek insanlar var. Yazık tek kelimeyle. O uçakta olan kimsenin sizin hakkınızı yemiş insan değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 8 yıl önce
insanlar oyle hale geldiler ki thy aleyhine en ufak olayda bile oh diyorlar maalesef ancak bu tamamiyle onlarin sucu degil onlari boyle dusundurenlerin de bunda cok buyuk vebal ve suclari var!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000