09 Ocak 2011, Pazar 08:43:41

THY UÇAĞINA KONVEYÖR ÇARPTI

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Toronto seferini yapmak için hazırlanan "Marmara" adlı Boeing 777-300 ER tipi yolcu uçağında meydana gelen arıza nedeniyle yolcular perişan oldu.
  • Otobüsleri İzola bant ile tamir etmişler yolcu içine girince midesi bulanıyor bir zamanlar ne idi ne oldu Cobusların hali içler acısı..Atölye iyi çalışıyor galiba ... Sorun havaştan gecen aman kimse duymasıncıların marifeti onlar her şeyi iyi biliriz diye daha ne kadar kendilerini yutturacaklar..
  • Sevgili arkadaşlar.Kısaca geri dönelim ve HAVAŞ dönemini hatırlayalım çok nadir uçak hasarlı kazalar olurdu genelde araç araçtı.Ne değişti ....söyleyeyim ben yaptım bu adam opr.şof.olacak mantığı.Rize nin köylerinde adam kalmadı hepsi burada.hiç havacılık tecrübesi olmayan bu insanlara 5 ay içerisinde ehliyet ve ünvan verirseniz olacağı budur.TGS personel profilini araştırın lütfen 01.01.2010 tarihinden sonra işe alınanlar hangi ünvanda ve neredeler yazıkk bu kadar kolay yükselme olmaz..
  • torpilli eleman,Belki Tankerden,Belki kamyondan inme
  • 10 numara yorum olmuş :)))
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • koskoca tgs yi görmediniz mi(!)
  • tgs elemanları aç kurt gibi geziyor teknik uçağa gelse de saat açsak diye :) bizim eski hobartlara para veriyoruz ya gülünç
  • carptıgın zaman 777ye carpıcaksın asagısı kurtarmaz durmak yok kazalara devam durmak yok thyyı bıtırmeye devam
  • Hasar kanatta değil bulk kargo kapısının altındadir, bari gidip baksaydınız yerine. Bu tür kazalar heryerde olur ancak uçağı nerdeyse delecek kadar büyük kaza sık olmaz, Tgs teknikden merdiven parası isteyeceğine kendi operatörlerine biraz çeki düzen versin.
  • uçaklar da arabalar gibi tamir oldukça değeri düşer.ki hasar verdiğiniz aracın değeri 260 milyon dolarsa işin içinden sefaköy sanayi sitesinde ustaya 500 tl vererek kurtulamazsınız.tamirin büyüklüğüne göre aerodinamik etkilerden dolayı yakıt tüketimi artar.ve bu tüketimi uçağın ekonomik ömrüyle çarparsanız ( 25 yılda yaptığı uçuşlar mesela) çok büyük rakamlarla karşılaşırsınız...neyse bu TGS'nin işi öğrenmesi THY'nin milyon dolarlarına mal olacak.apronda çalışan adamın eğitimine edilen masraf pilot yetiştirilmesinde harcananlardan daha fazla ilginç :)
7 saat rötar yapan THY'nin ulaşım sponsoru da olduğu Barcelona futbol takımını da uzun uçuşlarda taşıyan uçaktaki arıza nedeniyle yolcular kendilerine sağlıklı bilgi verilmediği için mağdur olduklarını söylediler. Yine Türk Hava Yolları'nın Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağına bagaj yükleme aracı çarpması sonucu uçakta küçük çaplı hasar meydana geldi.

Türk Hava Yolları'nın TK017 sefer sayılı İstanbul Toronto seferini yapmaya hazırlanan "Marmara" adlı TC-JJB kuyruk tescilli Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağının güç ünitesinde arıza meydana geldi. Arızanın tahmin edilen sürede giderilmesi üzerine seferde uzun süreli gecikme meydana geldi. THY'nin ulaşım sponsoru olduğu Barcelona futbol takımını da zaman zaman uzun uçuşlarda taşıyan uçak 7 saat rötar yaparken, yolcuların başka bir uçakla Toronto'ya gönderileceği öğrenildi. Bu süre içinde terminalde beklemek zorunda kalan yolcular kendilerine sağlıklı bir şekilde bilgi verilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını söyledi.

"AKDENİZ" ADLI UÇAĞA DA YÜKLEME ARACI ÇARPTI
 Bu arada Türk Hava Yolları'nın Boeing 777-300ER TC-JJA kuyruklu tescilli "Akdeniz" adlı yolcu uçağına cuma günü Atatürk Havalimanı apronunda bagaj yükleme aracı çarptı. Çarpma nedeniyle uçağın kanadında küçük çaplı hasar meydana gelirken, kaza nedeniyle uçak bakıma alındı.
THY UÇAĞINA KONVEYÖR ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
Otobüsleri İzola bant ile tamir etmişler yolcu içine girince midesi bulanıyor bir zamanlar ne idi ne oldu Cobusların hali içler acısı..Atölye iyi çalışıyor galiba ... Sorun havaştan gecen aman kimse duymasıncıların marifeti onlar her şeyi iyi biliriz diye daha ne kadar kendilerini yutturacaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili arkadaşlar.Kısaca geri dönelim ve HAVAŞ dönemini hatırlayalım çok nadir uçak hasarlı kazalar olurdu genelde araç araçtı.Ne değişti ....söyleyeyim ben yaptım bu adam opr.şof.olacak mantığı.Rize nin köylerinde adam kalmadı hepsi burada.hiç havacılık tecrübesi olmayan bu insanlara 5 ay içerisinde ehliyet ve ünvan verirseniz olacağı budur.TGS personel profilini araştırın lütfen 01.01.2010 tarihinden sonra işe alınanlar hangi ünvanda ve neredeler yazıkk bu kadar kolay yükselme olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
torpilli eleman,Belki Tankerden,Belki kamyondan inme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 numara yorum olmuş :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
koskoca tgs yi görmediniz mi(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tgs elemanları aç kurt gibi geziyor teknik uçağa gelse de saat açsak diye :) bizim eski hobartlara para veriyoruz ya gülünç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
carptıgın zaman 777ye carpıcaksın asagısı kurtarmaz durmak yok kazalara devam durmak yok thyyı bıtırmeye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hasar kanatta değil bulk kargo kapısının altındadir, bari gidip baksaydınız yerine. Bu tür kazalar heryerde olur ancak uçağı nerdeyse delecek kadar büyük kaza sık olmaz, Tgs teknikden merdiven parası isteyeceğine kendi operatörlerine biraz çeki düzen versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçaklar da arabalar gibi tamir oldukça değeri düşer.ki hasar verdiğiniz aracın değeri 260 milyon dolarsa işin içinden sefaköy sanayi sitesinde ustaya 500 tl vererek kurtulamazsınız.tamirin büyüklüğüne göre aerodinamik etkilerden dolayı yakıt tüketimi artar.ve bu tüketimi uçağın ekonomik ömrüyle çarparsanız ( 25 yılda yaptığı uçuşlar mesela) çok büyük rakamlarla karşılaşırsınız...neyse bu TGS'nin işi öğrenmesi THY'nin milyon dolarlarına mal olacak.apronda çalışan adamın eğitimine edilen masraf pilot yetiştirilmesinde harcananlardan daha fazla ilginç :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000