07 Şubat 2015, Cumartesi 00:16:13

THY UÇAĞINA 'KARTAL' ÇARPTI

Türk Hava Yolları'nın Cidde-Erzincan uçağı, Erzincan Havalimanı'na inişe geçtiği sırada kartal çarptı.
  • Yalan yanlis degil. Sen sirketin Zararina calisiyorsun Halkimizi Dogru Bilgilendiriyorum .sayin arkadas. Halkin Emniyetinden daha cok once kendimi dusunurum. Tekrarliyorum dunyada En genc filo THY. De dir. Rabime sukurler olsun. Rabimiz. Sirketimize. Zeval vermesin. Yanlis anlasilma. Olmasin. Ben. Emekliyim. Su anda calismiyoru
  • Kartallar. 15. Tane. Imis. Ucak. Katallarin arasina dalinca bir tanesi tam radoma isabet etmis. Digerleri yanlarda siyirmis kurtulmuslar. Kutulanlar cok uyanikmis .
  • Ben neden yalan. Soyluyorum Gene diyorum. Ucaklarimiz hepside Fabrika (. O. ). Kilo metre. Olarak aliyoruz . Su anda. On seneyi. Gecmis. 3 tane. Air bus. 340. Var butun duyada Ki. Hava sirketlerin elinde 35. Senelik ucaklar var Mesela. Dunyada diyebilirim. En yeni ucak filosuna sahip. THY. Dir. Ben bu sikete. 33. Senemi vermisim. Ben bilmesem sen hic bilemesin. Kusura Bak.
  • Ben o ucusta degildim
  • Kartal çarpış diye o resmi birisi servis etmisse demek ki dogrudur. O limanin bir calisani olarak yazdim ama yuksek zekali iphone yorumcusu bunu anlamk istemiyor. Burasi erzincan burda marti bulunmaz leyleklerinde ugrak yeri degil.bizde ilk defa gorduk sonucta kusbilimci degilim ama kartal yada akbaba turu bir kuştu. Daha once atmaca carpmasi oluyordu ve genelde kuslar hasar görüyordu. Bu sefer demir kuş da hasar gördü.
  • Allah Yardım etsin yegenlerim Büyüyünce geçer
  • sagdan sagdan gelmisler kac kartalmis acep recep
  • ciddi hasar yaratmış tabi çok hızlı giderken uçak kartal da çarpmış. kuşlar havada uçaklar için ciddi tehlike oluşturuyorlar buna da yapacak pek bir şey yok
  • KARAKARTAL ÇARPARSA....
  • Uçağa çarpan kuş TOY olabilir, 2002 yılında Muş meydanında, rüzgar altında bizim uçağa da çarpmıştı, ayrıca diğer toylarıda o bölgede görmüştük.

Türk Hava Yolları'nın TK5259 sefer sayılı Cidde-Erzincan seferini gerçekleştiren uçağı talihsiz bir olay yaşadı.

Cidde'den umre yolcularını Erzincan'a getirecek TC-JHA tescilli Boeing B737-800 tipi uçak, Erzincan Havalimanı'na inmek için alçalmaya başladı.

Erzincan Havalimanı'na ineceği sırada uçağın burnuna kartal çarptı. Yaşanan olay sonrasında uçağın radomunda çöküntü meydana geldi.

Uçağın bakımı için İstanbul'dan parça gönderildiği öğrenildi.



©AirportHaber ÖZEL

THY UÇAĞINA 'KARTAL' ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yalan yanlis degil. Sen sirketin Zararina calisiyorsun Halkimizi Dogru Bilgilendiriyorum .sayin arkadas. Halkin Emniyetinden daha cok once kendimi dusunurum. Tekrarliyorum dunyada En genc filo THY. De dir. Rabime sukurler olsun. Rabimiz. Sirketimize. Zeval vermesin. Yanlis anlasilma. Olmasin. Ben. Emekliyim. Su anda calismiyoru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kartallar. 15. Tane. Imis. Ucak. Katallarin arasina dalinca bir tanesi tam radoma isabet etmis. Digerleri yanlarda siyirmis kurtulmuslar. Kutulanlar cok uyanikmis .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben neden yalan. Soyluyorum Gene diyorum. Ucaklarimiz hepside Fabrika (. O. ). Kilo metre. Olarak aliyoruz . Su anda. On seneyi. Gecmis. 3 tane. Air bus. 340. Var butun duyada Ki. Hava sirketlerin elinde 35. Senelik ucaklar var Mesela. Dunyada diyebilirim. En yeni ucak filosuna sahip. THY. Dir. Ben bu sikete. 33. Senemi vermisim. Ben bilmesem sen hic bilemesin. Kusura Bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 9 yıl önce
Ben o ucusta degildim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kartal çarpış diye o resmi birisi servis etmisse demek ki dogrudur. O limanin bir calisani olarak yazdim ama yuksek zekali iphone yorumcusu bunu anlamk istemiyor. Burasi erzincan burda marti bulunmaz leyleklerinde ugrak yeri degil.bizde ilk defa gorduk sonucta kusbilimci degilim ama kartal yada akbaba turu bir kuştu. Daha once atmaca carpmasi oluyordu ve genelde kuslar hasar görüyordu. Bu sefer demir kuş da hasar gördü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah Yardım etsin yegenlerim Büyüyünce geçer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
sagdan sagdan gelmisler kac kartalmis acep recep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
ciddi hasar yaratmış tabi çok hızlı giderken uçak kartal da çarpmış. kuşlar havada uçaklar için ciddi tehlike oluşturuyorlar buna da yapacak pek bir şey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
KARAKARTAL ÇARPARSA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçağa çarpan kuş TOY olabilir, 2002 yılında Muş meydanında, rüzgar altında bizim uçağa da çarpmıştı, ayrıca diğer toylarıda o bölgede görmüştük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000