07 Eylül 2016, Çarşamba 15:01:54

THY uçağına giren kartal bu hale geldi

Türk Hava Yolları'nın (THY) Hambur-İstanbul seferini yapan uçağın ön dikmesine Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında kuş çarptı.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Ama başlığı beğenmedim. Şöyle olmalıydı "THY de havada panik" "Kartala ÇARPAN Thy yolcuları ÖLÜMDEN döndü !!!!". Hatta yolcularda yazmalıydı. Birileri çıkıp pilotun kökenini sorgulamalıydı. Birileri de tabi bunlar olur bir ayak kremi bile vermiyorlar demeliydi. Bu arada sormayı unuttum. Gizli Tanık nerdesiiiin?
  • Teknoloji malesef hayatımızın vazgrçilmezi, tabi birde doğa ve doğada yaşayanlar var. Merakımdan soruyorum. " caydırıcı bir sinyal, bir ses, ne bileyim uzaklaştırıcı birşeyler yapılamaz mı?" Sonuçta demizlerde en ürkütücü hayvan köpek balığı öyşe değil mi? Denize düşünce ama popomuzu ısırmasın diye bunun tozunu bilmem nesini üreten insanoğlu, istese göç yollarında olan havalimanlarında da böyle bir tedbir geliştiremez mi? Uçak yaklaşmada o sinyali açsa, yada sesi. Hani aslında buda yanlış diyeniniz olabilir, ama öylede böylede onların alanlarındayız ve çıkma şansımız yok. O halde korkutup bir sürede olsa kaçmaları sağlansa ve canlarına zarar gelmese! Bugün onlara allah göstermesin onlardan sebep yarın bizlere, gerçekten zor bir durum.
  • Giren kartal mı? Nasıl yani ......
  • O lanet uçağın dikmesi çatır çatır kırılsaydı da zavallı kartala birşey olmasaydı ne çok isterdim.
  • Beşiktaş'ın bu sene sonu ki hali :)))))
  • Iyiki daha kötü bisey olmamış herkes sağ salim şekilde varmış kartala da yazık olmuş rip
  • THK Gökçen ambulanscıların temmuz maaşını hala ödemedi bayrama beş parasız girecek çalışanlar.yönetici geçinenlerden çıt yok.
  • Yok ölmemiş dikmede dinleniyor
  • kaza olunca oradaki insanlarında bu şekildeki resimlerini niye göstermiyorsunuz? Bu hayvanda bir candı , doğada yeri vardı ve saygıyı hak ediyordu.
  • Ordu kokenlimiymis?

Türk Hava Yolları'nın (THY) Almanya'nın Hamburg kentinden havalanarak İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen uçağının ön dikmesine kuş çarptı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; THY'nin TK1668 sefer sayılı İstanbul seferini yapacak uçağı Hamburg'dan havalandı. 

Uçuşunu sorunsuz olarak gerçekleştiren THY uçağının Atatürk Havalimanı'na inmesinin ardından ön dikmesine kartal girdiği ve parçalandığı tespit edildi.

Teknik ekibin incelemeye aldığı olay görenleri oldukça şaşırttı.  Yapılan incemelerde uçakta teknik olarak bir hasar oluşmadığı ve bundan sonraki seferlerine devam edeceği öğrneildi.

İşte THY'nin TC-JSL kuyruk tescilli Airbus A321-200 tipi uçağından geriye kalan o ilginç görüntüler;







©AirportHaber

THY uçağına giren kartal bu hale geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Hayret ~ 8 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun. Ama başlığı beğenmedim. Şöyle olmalıydı "THY de havada panik" "Kartala ÇARPAN Thy yolcuları ÖLÜMDEN döndü !!!!". Hatta yolcularda yazmalıydı. Birileri çıkıp pilotun kökenini sorgulamalıydı. Birileri de tabi bunlar olur bir ayak kremi bile vermiyorlar demeliydi. Bu arada sormayı unuttum. Gizli Tanık nerdesiiiin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jet Kel ~ 8 yıl önce
Teknoloji malesef hayatımızın vazgrçilmezi, tabi birde doğa ve doğada yaşayanlar var. Merakımdan soruyorum. " caydırıcı bir sinyal, bir ses, ne bileyim uzaklaştırıcı birşeyler yapılamaz mı?" Sonuçta demizlerde en ürkütücü hayvan köpek balığı öyşe değil mi? Denize düşünce ama popomuzu ısırmasın diye bunun tozunu bilmem nesini üreten insanoğlu, istese göç yollarında olan havalimanlarında da böyle bir tedbir geliştiremez mi? Uçak yaklaşmada o sinyali açsa, yada sesi. Hani aslında buda yanlış diyeniniz olabilir, ama öylede böylede onların alanlarındayız ve çıkma şansımız yok. O halde korkutup bir sürede olsa kaçmaları sağlansa ve canlarına zarar gelmese! Bugün onlara allah göstermesin onlardan sebep yarın bizlere, gerçekten zor bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten var. ~ 8 yıl önce
Yurtdışında havaalanlarında kuş kovucu sonic cihazlar mevcut. Ayrıca kuş sürülerini takip eden radarlarda. Tabiki çarpmayı tamamen önlemiyor ama azaltıyor en azından.
Misafir ~ 8 yıl önce
Giren kartal mı? Nasıl yani ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 8 yıl önce
O lanet uçağın dikmesi çatır çatır kırılsaydı da zavallı kartala birşey olmasaydı ne çok isterdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 8 yıl önce
kardes pardon ama 160 kisi yansa miydi?
Dunkof ~ 8 yıl önce
O lanet ucqgin icindeki tum yolcular ölseydi ama kartala bise olmasaydi dimi
Can ~ 8 yıl önce
Hayvan sevgisi çok güzel bir şey ama her şeyin fazlası görüldüğü gibi akla zarar.
Lanet olsun ~ 8 yıl önce
Her tarafınız şişim şişim şişseydi de o sivrisineği vurmasaydınız. Veya zehirlenip ölseydiniz de o akrebi ezip öldürmeseydiniz.... Bu uzaaar gider.
kemal tahir ~ 8 yıl önce
akıl sağlığı önemli.
Haddini bil kartal ~ 8 yıl önce
Beşiktaş'ın bu sene sonu ki hali :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guest ~ 8 yıl önce
hiohaohahoohahahoha doğru tespit :) Tabi ki kartala da yazık olmuş bu arada çok üzüldüm.
Geldim öyleyse gitmiyorum. ~ 8 yıl önce
Iyiki daha kötü bisey olmamış herkes sağ salim şekilde varmış kartala da yazık olmuş rip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayram ~ 8 yıl önce
THK Gökçen ambulanscıların temmuz maaşını hala ödemedi bayrama beş parasız girecek çalışanlar.yönetici geçinenlerden çıt yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akra ~ 8 yıl önce
Yok ölmemiş dikmede dinleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın editör ~ 8 yıl önce
kaza olunca oradaki insanlarında bu şekildeki resimlerini niye göstermiyorsunuz? Bu hayvanda bir candı , doğada yeri vardı ve saygıyı hak ediyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nihayet ~ 8 yıl önce
Nihayet olayı böyle görenlerde varmış.
50000tl ~ 8 yıl önce
En az alınması gereken maaş bu.
Kartal ~ 8 yıl önce
Ordu kokenlimiymis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000