31 Temmuz 2017, Pazartesi 14:19:58

THY uçağına bomba rötarı

Türk Hava Yollarının İstanbul-Hakkari uçağına binecek olan M.Ö., telefonla konuşurken “Bomba” kelimesini kullanması üzerine gözaltına alındı.
  • Ya bomba ile teması olan birisi bunu alen beyan kabin içinde telefonda konuşurken 'bomba 'diye kullanırmı . Gerizekalılıktan başka birşey değil. Gizemli kelimeyi kullandın yandın çık bu ne saçmalık ya.
  • Olayin asli bambaska hikaye gibi
  • Abi adama sormuşlardır nasılsın diye adam da bomba gibiyim demiştir
  • yazık ya bir insanın geleceğini olumsuz etkilemek haksızlık
  • Yuhh artık. Adam kendisinden şikayetçi olan yolcuları mahkemeye versin. La bomba şarkısını dinlese gözaltına alınacak artık. Bomba var diye şaka yapan salakları aynı kefeye koymuyorum
  • Koruculuk kariyeri lafa bak, hersey kariyer mi len, işine bak sen
  • Ciddiye alidigi icin cok iyi. Ya patlama olsaydi... allah korusun
  • Adam sinavi kazansa da artik koruculuk kariyero biter sanirim

Türk Hava Yollarının İstanbul-Hakkari uçağına binecek olan M.Ö., telefonla konuşurken “Bomba” kelimesini kullanması üzerine gözaltına alındı. THY uçağı boş bir alana çekilerek bomba araması yapıldı. Bomba aramasının ardından THY uçağı yaklaşık dört buçuk saat gecikme ile kalktı.

Edinilen bilgiye göre, Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Hakkari seferini yapacak uçağı, bir yolcunun telefonla konuşurken “Bomba” kelimesini kullanması üzerine 4,5 saat gecikmeli havalandı. Saat 08.55'te havalanması planlanan Türk Hava Yolları'nın Hakkari uçağı yolcu alımını tamamladı.

Airbus 319 tipi uçakta bulunan 37 yaşındaki M.Ö. adlı erkek yolcu da uçak yerdeyken arkadaşıyla telefonda konuşmaya başladı.

M.Ö.'nün, "Koruculuk sınavını kazandım. Sana bomba bir haber. İşi bırakıyorum" dediği öğrenilirken, sadece bomba kelimesini duyanlar durumu kabin ekibine bildirdi. Olayın kaptan pilota iletilmesi üzerine THY uçağının kokpit ekibi de kalkışı erteledi. Kaptan pilot durumu güvenlik güçlerine iletti. Ardından polis ekipleri uçağa gelerek M.Ö.'yü araştırdı. Tüm yolcular ve kabin ekipleri uçaktan boşaltılırken valizler ve yolcuların eşyaları prosedür gereği X-RAY cihazından geçirildi ve uçak arandı. M.Ö. yapılan araştırmaların üzerine serbest bırakılırken, uçak 4,5 saat gecikmeli olarak Hakkari'ye havalandı.

THY uçağına bomba rötarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Cinnah ~ 7 yıl önce
Ya bomba ile teması olan birisi bunu alen beyan kabin içinde telefonda konuşurken 'bomba 'diye kullanırmı . Gerizekalılıktan başka birşey değil. Gizemli kelimeyi kullandın yandın çık bu ne saçmalık ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Olayin asli bambaska hikaye gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Abi adama sormuşlardır nasılsın diye adam da bomba gibiyim demiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ss ~ 7 yıl önce
yazık ya bir insanın geleceğini olumsuz etkilemek haksızlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olay hakikaten buysa ~ 7 yıl önce
Yuhh artık. Adam kendisinden şikayetçi olan yolcuları mahkemeye versin. La bomba şarkısını dinlese gözaltına alınacak artık. Bomba var diye şaka yapan salakları aynı kefeye koymuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kariyer ~ 7 yıl önce
Koruculuk kariyeri lafa bak, hersey kariyer mi len, işine bak sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Ciddiye alidigi icin cok iyi. Ya patlama olsaydi... allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korucu ~ 7 yıl önce
Adam sinavi kazansa da artik koruculuk kariyero biter sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000