17 Haziran 2010, Perşembe 17:15:47

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI YAPILDI

Türk Hava Yolları'nın TK464 sefer sayılı Simferopol-İstanbul uçuşunu yapmaya hazırlanan uçağına bomba ihbarı yapıldı.
  • Asılsız bomba ihbarı yapan1980 doğumlu Türk vatandaşı çıkmış. Polisin verdiği bilgilye göre
  • Ruslar Türk düşmanı. Korkak bir millet, okullarda Türk korkusuyla yetiştirildiler. Bu asılsız ihbar da bunun ürünü. Şehir içi THY reklamlarıyla dolu. Hazmedemiyorlar, karalamak istiyorlar. Donetsk mafyası bile THY ile baş edemiyor.
  • Simferpol'de ki Cem Bey'e gerçekten tesekkur edilmeli. Size kesinlikle katiliyorum.
  • İhbarın başlamasından olayın çözümlenmesine kadar büyük gayret göstererek bizlerle ilgilinen thy simferepol çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Yakın ilgileri ve titizlikleri sayesinde gönül rahatlığıyla THY ile uçmaya devam edeceğiz.
  • Ukrayna özel birimleri ve polis timi yolcuları tek tek pasaport kontrolu, gsm telefonlarının ip Nolarını, en son konuşulan ve aramılan tel nolarını kontrol etmişler.. sonra 5 li gruplar halinde özel odalada yeniden kontrıol edilip, öylrede dedektörden geeçrek polis nezaretinde uçağa binmişler.. Hiç işi şansa bırakmamışlar.AMerikalı , ,ingiliz diye değil herkese aynı muamele yapılmış. THY Simperapol müdürü bizzat yolcuyla ilgilenmiş.. Yolculara hemen ordan bolca su alıp, dağıtmış.. Ona da teşekkür edilmeli..İSTANBULA İNİŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ..Kokpit ekibini yolcular alkışlamış..::)) öNCE GÜVENLİK..SONRA GÜVENLİK..
  • uçak sorunsuz şekilde, 18.34.de AHL'ye indi..
  • uçak 17.00 sularında havalandı.. Şu an AHL'ye geliyor.benim de yolcum var oraya gidiyorum..

Ukrayna'nın Simferopol Havalimanı'ndan İstanbul'a gelmek üzere hazırlanan Türk Hava Yolları uçağına pist başındayken bomba ihbarı yapıldığı öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; tarifeli olarak 13:10'da havalanması gerek Afyonkarahisar adlı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, Simferopol Havalimanı'ndan kalkış yapmak üzere pist başına geldiği sıradauçağa bomba ihbarı yapıldı ve uçak pist başından geri dönmek zorunda kaldı. TK464 sefer sayılı uçak daha sonra boş bir alana çekildi. Yolcular uçaktan indirildi ve uçak bomba uzmanları tarafından didik didik arandı.

Uçakta arama yapan polisler daha sonra yolcuların pasaportlarını tekrardan kontrolden geçirdi. Yapılan ihbarın asılsız olduğu anlaşılması üzerine yolcular tekrar uçağa bindirildi.

Türk Hava Yolları'na ait TK464 sefer sayılı Simferopol-İstanbul seferini yapacak uçağının şu sıralarda slot almak için Ukrayna'da beklediği ve birazdan havalanacağı öğrenildi.

Öte yandan ihbarını kimin yaptığı Ukrayna Polisi tarafından araştırılıyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Asılsız bomba ihbarı yapan1980 doğumlu Türk vatandaşı çıkmış. Polisin verdiği bilgilye göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ruslar Türk düşmanı. Korkak bir millet, okullarda Türk korkusuyla yetiştirildiler. Bu asılsız ihbar da bunun ürünü. Şehir içi THY reklamlarıyla dolu. Hazmedemiyorlar, karalamak istiyorlar. Donetsk mafyası bile THY ile baş edemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Simferpol'de ki Cem Bey'e gerçekten tesekkur edilmeli. Size kesinlikle katiliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İhbarın başlamasından olayın çözümlenmesine kadar büyük gayret göstererek bizlerle ilgilinen thy simferepol çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Yakın ilgileri ve titizlikleri sayesinde gönül rahatlığıyla THY ile uçmaya devam edeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ukrayna özel birimleri ve polis timi yolcuları tek tek pasaport kontrolu, gsm telefonlarının ip Nolarını, en son konuşulan ve aramılan tel nolarını kontrol etmişler.. sonra 5 li gruplar halinde özel odalada yeniden kontrıol edilip, öylrede dedektörden geeçrek polis nezaretinde uçağa binmişler.. Hiç işi şansa bırakmamışlar.AMerikalı , ,ingiliz diye değil herkese aynı muamele yapılmış. THY Simperapol müdürü bizzat yolcuyla ilgilenmiş.. Yolculara hemen ordan bolca su alıp, dağıtmış.. Ona da teşekkür edilmeli..İSTANBULA İNİŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞ..Kokpit ekibini yolcular alkışlamış..::)) öNCE GÜVENLİK..SONRA GÜVENLİK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçak sorunsuz şekilde, 18.34.de AHL'ye indi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçak 17.00 sularında havalandı.. Şu an AHL'ye geliyor.benim de yolcum var oraya gidiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000