22 Kasım 2015, Pazar 10:09:17

THY uçağına bomba ihbarı bu hesaptan yapıldı

Türk Hava Yolları'nın (THY) New York-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağına yapılan bomba ihbarının sosyal medya üzerinden bu mesajla yapıldığı iddia edildi.
  • adınız müslüman islamla alakası yok. Cihat dersiniz Cihat'la alakası yok. haktan hukuktan bahsedensiniz Adam öldürürsünüz Allahu ekber dersiniz müslüman olanı da dinden soğutursunuz. İslamiyetin suçu yok tek sadece ibadet eden okumayan müslümanlarda. cahil dini terrör dini kadın düşmanı dini diye bilinen İslamiyet bu şekilde biliniyor artık her yerde
  • Adi. Herif ne eline geçti
  • gerizekalı US e " kuffar" diyosun, neden ülkeye ucuyosun ?? istediğini söyle bağır çağır islami temsil etmiyorsunuz!

Türk Hava Yolları'nın (THY) Amerika'nın New York kentinden İstanbul'a gelecek uçağı havalandıktan sonra bomba ihbarı nedeniyle Kanada'ya indi.

Kanada'daki Halifax Stanfield Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştiren uçağı güvenbir bölgede aranıyor. Yolcular ise terminale alındı ve yolcuların da sorgulanacağı öğrenildi.

Öte yandan bomba ihbarının sosyal medya sitelerinden Twitter'dan yapılan bir gönderi nedeniyle gerçekleştirildiği iddia edildi.

Mujihadnet_ kullanıcı adı ile yaptığı paylaşımda "Kuffar be ready for #prayforturkey Turkish Airlines flight #2 has a bomb on it" diyen kullanıcının ihbara neden olduğu iddia edildi. Öte yandan Twitter tarafından hesap askıya alındı.

THY uçağına bomba ihbarı bu hesaptan yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

dll ~ 8 yıl önce
adınız müslüman islamla alakası yok. Cihat dersiniz Cihat'la alakası yok. haktan hukuktan bahsedensiniz Adam öldürürsünüz Allahu ekber dersiniz müslüman olanı da dinden soğutursunuz. İslamiyetin suçu yok tek sadece ibadet eden okumayan müslümanlarda. cahil dini terrör dini kadın düşmanı dini diye bilinen İslamiyet bu şekilde biliniyor artık her yerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavhehe ~ 8 yıl önce
öyle zaten. o oku dediğiniz kitabı gayet de okudum, cahil dini, terör dini ve kadın düşmanı bir din. adamlar kitabın dediğini uyguluyor işte.
Adam ~ 8 yıl önce
Adi. Herif ne eline geçti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
gerizekalı US e " kuffar" diyosun, neden ülkeye ucuyosun ?? istediğini söyle bağır çağır islami temsil etmiyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000