26 Haziran 2015, Cuma 21:52:10

THY uçağına bomba ihbarı

Türk Hava Yollarına ait İstanbul - Brüksel seferi yapan uçakta yapılan bomba ihbarı panik yarattı.
  • Bu kanunlar ve bu hukukçularla bu adamlara bir şey olmaz. Onun için eski yöntem bir cezalandırma uygun olabilir; Haydar Ağabey ile Kamaşullah Ağabey arası bir şey...
  • isis kulturbarbarlari iskal etmeyi dvm ediyor onlarin ihbari ve bombalari unludur. dun parazitler fransa da kuwait da somalya da ve suriye de saldirmislar.
  • Herkes bomba ihbarcısı aradı alın size ihbarcı cezasını görelim ne çıkacak.
  • ne mal insanlar var su dunyada -.-
  • Memleketde ne çok boş beleş insan var yarabbim millet kafayı yemişçesine orda bomba burda bomba biri düşünmüyor mu acaba bu yolcuların yetişmesi gereken yerler kimseler kabin memurlarının pilotların kavuşması gereken bi evi yada ailesi var mı acaba diye?... Ruh hastası dolu ortalık
  • Maddi ve manevi cezayı bi iki geri zekalıyı fatura etsinler. Hapse gerek yok. Para en buyuk ceza.
  • ..herkese bilet satarsan olacağı budur..
  • eleştri sınırlarını aşacağım ama ''2 gerizekalı'' yüzünden THY'nin uğradığı maddi manevi zarar da cabası.. üstteki arkadaşın da dediği gibi bunlara vericeksin hapis cezasını olmadı para cezasını bak bakayım bir daha yapabiliyorlar mı?!
  • Hukukçu arkadaşlara sormak istiyorum ASILSIZ İHBARIN CEZASI NEDİR? Para mı, hapis mi, gözaltı mı? Çok bir yaptırımı yok ki adam oturduğu yerden "a bu uçakta bomba var" deme rahatlığını kendinde bulabiliyor.
  • ne hapisi direk cozum ikisini birbirine baglayacan sonra onlara da bombayi baglayacan ibreti alem icin patlatacan

Türk Hava Yolları'nın TK1941 sefer sayılı Brüksel seferini yapacak uçağında bomba paniği yapşandı.

Atatürk Havalimanı'ndan 19.15'de havalanması planlanan uçakta bulunan, Türk vatandaşı olduğu iddia edilen iki yolcu, kabin ekiplerine uçakta bomba olduğunu söyledi.

Kabin ekibinin durumu polislere haber vermesi üzerine iki yolcu da uçaktan indirildi. Diğer yolcuların da aşağıya indirilmesi sonrası, polis bomba araması yaptı. Aramalar sonucunda bomba bulunamadı. istanbul-Brüksel seferini yapacak THY'nin TC-JPJ tescilli Airbus A320 tipi uçağı, 2 saatlik rötarın ardından Brüksel'e hareket etti.

THY uçağına bomba ihbarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Kpt ~ 9 yıl önce
Bu kanunlar ve bu hukukçularla bu adamlara bir şey olmaz. Onun için eski yöntem bir cezalandırma uygun olabilir; Haydar Ağabey ile Kamaşullah Ağabey arası bir şey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
d. ~ 9 yıl önce
isis kulturbarbarlari iskal etmeyi dvm ediyor onlarin ihbari ve bombalari unludur. dun parazitler fransa da kuwait da somalya da ve suriye de saldirmislar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cayman ~ 9 yıl önce
Herkes bomba ihbarcısı aradı alın size ihbarcı cezasını görelim ne çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mal ~ 9 yıl önce
ne mal insanlar var su dunyada -.-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasta ~ 9 yıl önce
Memleketde ne çok boş beleş insan var yarabbim millet kafayı yemişçesine orda bomba burda bomba biri düşünmüyor mu acaba bu yolcuların yetişmesi gereken yerler kimseler kabin memurlarının pilotların kavuşması gereken bi evi yada ailesi var mı acaba diye?... Ruh hastası dolu ortalık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farura ~ 9 yıl önce
Maddi ve manevi cezayı bi iki geri zekalıyı fatura etsinler. Hapse gerek yok. Para en buyuk ceza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
..herkese bilet satarsan olacağı budur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
''2 Gerizekalı'' ~ 9 yıl önce
eleştri sınırlarını aşacağım ama ''2 gerizekalı'' yüzünden THY'nin uğradığı maddi manevi zarar da cabası.. üstteki arkadaşın da dediği gibi bunlara vericeksin hapis cezasını olmadı para cezasını bak bakayım bir daha yapabiliyorlar mı?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cezası nedir? ~ 9 yıl önce
Hukukçu arkadaşlara sormak istiyorum ASILSIZ İHBARIN CEZASI NEDİR? Para mı, hapis mi, gözaltı mı? Çok bir yaptırımı yok ki adam oturduğu yerden "a bu uçakta bomba var" deme rahatlığını kendinde bulabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malatyalı ~ 9 yıl önce
ne hapisi direk cozum ikisini birbirine baglayacan sonra onlara da bombayi baglayacan ibreti alem icin patlatacan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000