10 Ağustos 2014, Pazar 09:38:11

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağının, Sofya Havalanına'na acil iniş yaptığı açıklandı.
  • Şu hale bak.. security check ne hallere geldi.Hey hey hey ! sonra neymiş uçuş emniyeti v.s. artık işler iyice relax hale gelmiş durumda.bunca eğitim boşuna..ekiplerin sorumluluk sahibi olmaları ve maksimum dikkat göstermeleri gereken en önemli konu! Yazık...
  • Part A okumamaya devam aferin
  • Ekip security check'i doğru düzgün yapmamış olabilir. Muhtemelen de o, bir önceki seferden yolcunun unuttuğu dizüstü bilgisayar olabilir. Saygılar..
  • Donus bacaginda security check iyi yapilmamis . Buyuk ihtimalle gidis bacagindaki bir yolcuya aittir. Bastan savma security check ve donus bacaginda bi yolcuda bulup gostermistir kimin diye..
  • Iste bunlar hep part A'yi okumamis olmaktan kaynaklaniyor..aynisini bi 340 kaptani sao paulo ya giderken yapmisti.. Gecmis olsun ekibe ve yolculara
  • Bomba ihbari degilki bu. sahipsiz esya bulunmus ve prosedur uygulanmis. Icerde kim var kim yok herkesin disaricikarilmasida prosedurun bi parcasi.

Bulgaristan Ulusal Radyosu (BNR), uçakta sahibi belirsiz bir dizüstü  bilgisayar bulunduğunu bildirdi.

Bulgar güvenlik makamları herhangi bir bomba ihbarı gelmediğini belirtirken, bulunan şüpheli cihazın kontrolü sırasında  yolcuların bir süre için uçaktan tahliye edildiğini kaydettiler.

Bulgaristan İçişleri Bakanlığı Basın Merkezi, bulunan cihazın kontrolü  yapıldıktan sonra, tehlikeli bir durum bulunmadığının anlaşıldığını ve uçağın  İstanbul'a doğru seferine devam ettiğini ifade etti.

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

maazallah ! ~ 10 yıl önce
Şu hale bak.. security check ne hallere geldi.Hey hey hey ! sonra neymiş uçuş emniyeti v.s. artık işler iyice relax hale gelmiş durumda.bunca eğitim boşuna..ekiplerin sorumluluk sahibi olmaları ve maksimum dikkat göstermeleri gereken en önemli konu! Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part - A ~ 10 yıl önce
Part A okumamaya devam aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ekip security check'i doğru düzgün yapmamış olabilir. Muhtemelen de o, bir önceki seferden yolcunun unuttuğu dizüstü bilgisayar olabilir. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Donus bacaginda security check iyi yapilmamis . Buyuk ihtimalle gidis bacagindaki bir yolcuya aittir. Bastan savma security check ve donus bacaginda bi yolcuda bulup gostermistir kimin diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part A ~ 10 yıl önce
Iste bunlar hep part A'yi okumamis olmaktan kaynaklaniyor..aynisini bi 340 kaptani sao paulo ya giderken yapmisti.. Gecmis olsun ekibe ve yolculara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bomba ihbari degilki bu. sahipsiz esya bulunmus ve prosedur uygulanmis. Icerde kim var kim yok herkesin disaricikarilmasida prosedurun bi parcasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000