22 Eylül 2016, Perşembe 10:51:48

THY uçağına bagaj yükleme aracı çarptı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Chicago seferini yapacak tarifeli uçağına bagaj yükleme aracı çarptı. Hasar gören uçak seferden çekilirken, yolcular başka bir uçağa alınarak Amerika’ya gönderildi.
  • Aklin nerde senin yahu
  • Arkadaşlar alım var mı biliyomusunuz? Çok teşekkürler
  • Arkadaşlar herkezi yermek, kafanıza göre bilip bilmeden yorum kapmak kolay. Öncelikle o alet ile hız yapmak gibi birşey söz konusu değil. İkincisi TGS personeli 2 kuruş paraya çalışmıyor aklına gelen bunu söylüyor. Üçüncüsü bir yorumda başındaki hep şehir dışında gibi bir yorum okudum sadece "yuh" diye biliyorum. Herkes zannediyor ki bu işler uzaktan martaval okuyarak oluyor. Ey çok bilmişler gelin ne zorluklar içinde çalışıldığını bir görün sonra masalarınızın başından yapın bu yorumları.
  • Tgs de çalışıyorum diyen torpilliler düşünsün.
  • Beyler kazayı çok abartıyorsunuz ufacık bir çizikle uçak seferden alınmış dış istasyonlardan çarpma çizilme ile gelip TGS çalışanlarının tespit ettiği uçakları kimse değerlendirmeye almıyor her gün bir kaç tanesini görmek mümkündür. Dar alana bu kadar uçak sıkıştırılırsa olacağı budur.
  • Aferin iste budur :))
  • Hava alanında herkez zor şartlarda Çalışıyor. kimse hak ettiği paraları almıyor. Ama bazı çalışanlar ki özellikle TGS ne insanlıgın nede uçağın kıymetıni biliyor. Bilmiyorkino ucak ucmasa ne onun ucagı yüklekmek nede temizlemek gibi bir işi olucak AİDİET SIFIR. Seviye belli.ucuz işçi. Ben ucak temizlenirlen agzıa 3armut birden sokan adam gördüm. Yemek saatlerinde kimse kacırmıyor dakikaları 20dk önceden herkez sırada.çaylar corbalar işi düşünen kim.
  • Kesin hepsinin maasından bak nasıl uyarıyorlar birbirlerini işini seven kalır işini sevmiyen strolup gider. biraz insanlık biraz milli degerlere sahip cıkmak tek eksik bu.
  • İnsanlarda aidet duygusu bitmiş durumda Bu insanları ucuza çalıştırıyorsunuz. Kaza oluştuğunda hasarın bedelini ödetmeden işten atıyorsunuz. Adamlar malın kıymetini bilmiyor.herşeyi uçaktan cıkarmaya çalışan ths personeli var. İşe girmek için bin takla atıyorlar sonra işi begenmiyorlar.adam gecen bir süpürge yapışı var ucagın anasını aglattı. Laf söylesen çogu seviyesiz agır abi modları hepsi gariban ayaklarını oynuyor. Faturayı kesin bak hepsinin maası
  • Tgs çiftliği, sorun yok. Aey amerikadan halleder. Trabzonspor gibi yöneticisi hep şehir dışında olan bir şirkette böyle aksaklıklar olur.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Chicago seferini yapacak tarifeli uçağına bagaj yükleme aracı çarptı. Hasar gören uçak seferden çekilirken, yolcular başka bir uçağa alınarak Amerika’ya gönderildi.

THY’nin dünkü İstanbul-Chicago seferini yapacak Boeing 777-300 tipi tarifeli uçağı sefer için bagaj alımına başladı. Bu sırada bagaj yükleme aracı, uçağın kargo kapağına çaptı. Yapılan incelemeler sonucunda uçağın kargo kapağının bulunduğu bölümde hasar meydana geldiği belirlendi. Amerika’nın Chicago şehrine gitmeye hazırlanan uçak, hasarın giderilebilmesi için seferden çekildi.

Yolcular ise başka bir uçağa alınarak Chicago’ya gitmek üzere 2 saat 40 dakika gecikmeli olarak saat 17.00’de havalandı.





THY uçağına bagaj yükleme aracı çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

G ~ 8 yıl önce
Aklin nerde senin yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs'ye alım ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar alım var mı biliyomusunuz? Çok teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Arkadaşlar herkezi yermek, kafanıza göre bilip bilmeden yorum kapmak kolay. Öncelikle o alet ile hız yapmak gibi birşey söz konusu değil. İkincisi TGS personeli 2 kuruş paraya çalışmıyor aklına gelen bunu söylüyor. Üçüncüsü bir yorumda başındaki hep şehir dışında gibi bir yorum okudum sadece "yuh" diye biliyorum. Herkes zannediyor ki bu işler uzaktan martaval okuyarak oluyor. Ey çok bilmişler gelin ne zorluklar içinde çalışıldığını bir görün sonra masalarınızın başından yapın bu yorumları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
Tgs de çalışıyorum diyen torpilliler düşünsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Beyler kazayı çok abartıyorsunuz ufacık bir çizikle uçak seferden alınmış dış istasyonlardan çarpma çizilme ile gelip TGS çalışanlarının tespit ettiği uçakları kimse değerlendirmeye almıyor her gün bir kaç tanesini görmek mümkündür. Dar alana bu kadar uçak sıkıştırılırsa olacağı budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 8 yıl önce
Aferin iste budur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir agızda 3 armut ~ 8 yıl önce
Hava alanında herkez zor şartlarda Çalışıyor. kimse hak ettiği paraları almıyor. Ama bazı çalışanlar ki özellikle TGS ne insanlıgın nede uçağın kıymetıni biliyor. Bilmiyorkino ucak ucmasa ne onun ucagı yüklekmek nede temizlemek gibi bir işi olucak AİDİET SIFIR. Seviye belli.ucuz işçi. Ben ucak temizlenirlen agzıa 3armut birden sokan adam gördüm. Yemek saatlerinde kimse kacırmıyor dakikaları 20dk önceden herkez sırada.çaylar corbalar işi düşünen kim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasarın bedeli ~ 8 yıl önce
Kesin hepsinin maasından bak nasıl uyarıyorlar birbirlerini işini seven kalır işini sevmiyen strolup gider. biraz insanlık biraz milli degerlere sahip cıkmak tek eksik bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ~ 8 yıl önce
İnsanlarda aidet duygusu bitmiş durumda Bu insanları ucuza çalıştırıyorsunuz. Kaza oluştuğunda hasarın bedelini ödetmeden işten atıyorsunuz. Adamlar malın kıymetini bilmiyor.herşeyi uçaktan cıkarmaya çalışan ths personeli var. İşe girmek için bin takla atıyorlar sonra işi begenmiyorlar.adam gecen bir süpürge yapışı var ucagın anasını aglattı. Laf söylesen çogu seviyesiz agır abi modları hepsi gariban ayaklarını oynuyor. Faturayı kesin bak hepsinin maası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 8 yıl önce
Tgs çiftliği, sorun yok. Aey amerikadan halleder. Trabzonspor gibi yöneticisi hep şehir dışında olan bir şirkette böyle aksaklıklar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000