26 Haziran 2014, Perşembe 10:16:14

THY UÇAĞINA ARIZA RÖTARI

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Paris seferini yapacak Airbus 330-300 tipi uçağı kalkış öncesi arızalandı, uçak park pozisyonuna geri döndü.
  • Bu kadar aklı evveli bir arada bulmak zor gerçekten :) Yahu tabiki THY ile körfz hava yollarını karşılaştırmayacaksınız. Birisi de yazmış 85 te kuruldu diye :) adamlar altın kaplama ferrariye biniyor, evcil hayvan diye jaguar, çita besliyor. Yeyip içi yatıp 50.000 dolar gelirle takılıyorlar. Emirates A380 siparişlerini verdiğinde bir an AIRBUSı almayı duşunduler sonra vazgeçtiler. Başına koymuşlar İngilizi sömür babam sömür :) özetle kıt insanların, kibrit alevi firmasıyla THY yi karşılaştırmayın. Körfez de paracıklar suyunu çekince, Dubai de yaşar taharet musluğu kullanmayan insanlar :) sizde 50 yıl sonra anlatırsınız "abovvv dev şirkete ne oldu ya böyle diye " . Aklınızın almadığı, çeşitli nedenlerl ve şimarıklıklarla kabullenemediğiniz şey 2020 li yıllara gelipte oturmuş filosu ve destinasyonlarıyla, 1 sayfa om-a om-b ile operasyon yapılan zaman ve kültürleri geride bırakmış şirketimizin, daha uzun yıllar bizlere gurur kaynağı olacağıdır.
  • Thy nere Emirates nereeee emirates 1985'te kurulmuş thy 85'ten beri 6 defa uçak çakmış yere tarlaya çakmış dağa çakmış piste çakmış..çakmışta çakmış van,diyarbakır,adana,amsterdam say say bitmiyor mübarek iyi bu uçak havada bozulmamış nasıl bozuluyosa artık neyse emirates'in gölgesi olamaz thy
  • globally fısssss...kafa değişmedikçe daha çoookkk foslarsınız :)
  • Bence de karşılaştırmayın artık. Emirates,Qatar gibi havayolları THY'nin en az iki gömlek üstünde havayolları.
  • Bos ucuyor diyen arkadas. Sen olsan 235 yolcuya hangi tip ucagi verirdin? Sence daha uygunu varmi??
  • Kardeşim şu Thy'yi Emirates ile karşılaştırıp durmayın ya ne alakası var iki şirketin birbiriyle biri Ferrari(Ek) diğeri Fiat(Tk) ama ikiside otomobil azıcık akıllı olun yahu..
  • yaz dönemi 235 yolcuya a330 -300 veriliyor emirates parise a380 ile yolcu taşıyor %100 dolu. THY bomboş
  • Aylara göre mi arıza yapar uçak? Kafaya bak...
  • Kıbrıs hep rötar zaten. Onu da yazsanıza rezilliği görsün millet
  • JOB geleli 5 ay olmadı bu ne arızası

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Paris seferini yapacak Airbus 330-300 tipi uçağı kalkış öncesi arızalandı, uçak park pozisyonuna geri döndü.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Paris seferini yapmak üzere yolcularını aldı ve pist başına doğru hareket etti. TC-JOB kuyruk tescilli Airbus 330-300 tipi uçak kalkış için pist başına doğru ilerlerken uçakta teknik bir arıza yaşandı.

Sabah saat 07.35’te kalkması planlanan 235 yolculu TK 1821 sayılı uçağın kaptan pilotu kalkışı iptal etti ve park pozisyonuna geri döndü.

Uçağın teknik kontrollerinin yapıldığı belirtilirken uçakta 3 saatlik rötar meydana geldi.

©AirportHaber Özel

THY UÇAĞINA ARIZA RÖTARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu kadar aklı evveli bir arada bulmak zor gerçekten :) Yahu tabiki THY ile körfz hava yollarını karşılaştırmayacaksınız. Birisi de yazmış 85 te kuruldu diye :) adamlar altın kaplama ferrariye biniyor, evcil hayvan diye jaguar, çita besliyor. Yeyip içi yatıp 50.000 dolar gelirle takılıyorlar. Emirates A380 siparişlerini verdiğinde bir an AIRBUSı almayı duşunduler sonra vazgeçtiler. Başına koymuşlar İngilizi sömür babam sömür :) özetle kıt insanların, kibrit alevi firmasıyla THY yi karşılaştırmayın. Körfez de paracıklar suyunu çekince, Dubai de yaşar taharet musluğu kullanmayan insanlar :) sizde 50 yıl sonra anlatırsınız "abovvv dev şirkete ne oldu ya böyle diye " . Aklınızın almadığı, çeşitli nedenlerl ve şimarıklıklarla kabullenemediğiniz şey 2020 li yıllara gelipte oturmuş filosu ve destinasyonlarıyla, 1 sayfa om-a om-b ile operasyon yapılan zaman ve kültürleri geride bırakmış şirketimizin, daha uzun yıllar bizlere gurur kaynağı olacağıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tıssss ~ 10 yıl önce
Thy nere Emirates nereeee emirates 1985'te kurulmuş thy 85'ten beri 6 defa uçak çakmış yere tarlaya çakmış dağa çakmış piste çakmış..çakmışta çakmış van,diyarbakır,adana,amsterdam say say bitmiyor mübarek iyi bu uçak havada bozulmamış nasıl bozuluyosa artık neyse emirates'in gölgesi olamaz thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 10 yıl önce
Türkçe'yi bu kadar iyi konuşabilen birinin THY'nin başarısız olmasını istediği de anlaşılan bir yazı yazması ne kadar üzücü. Gölge bile olamamış insanların serzenişleri ne kadar acı.
BÜLO ~ 10 yıl önce
Hemsho öyle bir saymissn ki.....Unutma ki o kazalarda arkadaslarimiz yani kendi insanlarimiz öldü !!!...Bgenemiyorsan al cuvalini git ! Cölün ortasina kadar yolun var !!!
Dc-3 ~ 10 yıl önce
globally fısssss...kafa değişmedikçe daha çoookkk foslarsınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ETD ~ 10 yıl önce
Bence de karşılaştırmayın artık. Emirates,Qatar gibi havayolları THY'nin en az iki gömlek üstünde havayolları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adana ~ 10 yıl önce
Bos ucuyor diyen arkadas. Sen olsan 235 yolcuya hangi tip ucagi verirdin? Sence daha uygunu varmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklını kullan ~ 10 yıl önce
Kardeşim şu Thy'yi Emirates ile karşılaştırıp durmayın ya ne alakası var iki şirketin birbiriyle biri Ferrari(Ek) diğeri Fiat(Tk) ama ikiside otomobil azıcık akıllı olun yahu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Övgü mü ~ 10 yıl önce
Belki de farkında olmadan bir övgü yazısı yazdınız. Teyit için interneti kullanabilirsiniz, Fiat, Ferrari'nin sahibidir.
boş uçuyor ~ 10 yıl önce
yaz dönemi 235 yolcuya a330 -300 veriliyor emirates parise a380 ile yolcu taşıyor %100 dolu. THY bomboş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frekans ~ 10 yıl önce
Emirates günde bir defa ucuyor. THY günde en az 4-5 defa ucuyor ve sadece bir frekansta A330 gidiyor
BÜLO ~ 10 yıl önce
EK ile TK`nin o hattaki GELIR/GIDER lerini bir karsilastir bakalim !! Halk dilinde YIELD MANAGEMENT deniyor !!!
~ 10 yıl önce
Aylara göre mi arıza yapar uçak? Kafaya bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 10 yıl önce
Kıbrıs hep rötar zaten. Onu da yazsanıza rezilliği görsün millet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
JOB geleli 5 ay olmadı bu ne arızası

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000