28 Ağustos 2010, Cumartesi 12:02:03

THY UÇAĞINA 50. YILA ÖZEL BOYAMA (FOTO)

Türk Hava Yolları, Almanya'dan sefer başlatmasının 50. yılı nedeniyle filosundaki bir yolcu uçağına özel boyama yaptı.
  • Jest dediğin şey karşılıklı olursa anlamlıdır, hele uluslararası ilişkilerde. LH hayatta böyle bir şey yapmaz, değil 50, 5000.yıl da olsa yapmaz. O nedenle yapılan bu davranış jest filan değil başka bir şeydir! Bir tarihlerde bir devlet büyüğümüz ABD için "onlar büyük memleket, özür dilemezler" demişti. bu durumu gayet iyi anlatıyor. Yanlış anlaşılmasın, iyi bir davranış, ama karşılığı olmayacaksa bunu yapmak çok anlamsız.
  • dostum bu kaplamalar boya değil sticker. yani bir süre sonra sökülecek olan çıkartmalar. ülke bayrağı stickeri fikri başarılı bir fikir. bunu vatanımızı sevmekle ilgili bir zaaf olarak değerlendirmemek lazım. ticari bir şirketin jesti ve reklam çalışmasıdır. tebrik ederim
  • THY son yıllarda ciddi atılımlar yapıyor her yönden bunlardan birisi de pazarlama da reklam yapmak. Bu reklamları sık bir şekilde devam ettirmek ve yenilemek almanya thy nin yeni uçtuğı bir ülke değil ama çok önemli bir pazar payına sahip.. Uzun yıllardır da uçuyor.. Avrupa da thy nin çok ciddi bir pazar payı var giderek artıyor servis kalitesi ile..
  • Acaba Lufthansa ne zaman Türk renklerini yapacak A321 üstüne yahuuu THY yönetimi kandinise gelin AK misinis sart misinis yeter artikin!!!!!Birakin Türk bayragini yazalim German Airlines üstüne satin bunuda barrre evet sana söylüyorum gülme...!!
  • Ya bu Alman Bayragi cok ufak olmus daha büyük yapma imkani yokmu??? Yine kimbilir kimin cepleri doldu ulan bizim bu yemeler olmasa anasini bille satarlar!!
  • Almanya kendi ne saniyor!!!!!
  • Iste pazarlama taktigi budur. Guzel bir jest yapmislar Almanlara. Global bir sirket boyle olmalidir bence.
  • Büyük bir jest artı apronlara renk gelir bence her uçak renga renk olsun almanyada kendi halkından cok gurbetcimiz olduğu için böyle bir jest lazımdı diyorum
  • Günümüzün reklam piyasasinin artilari ve pazarlama kurallari düsünüldügünde cok isabetli bir karar.Birde TC-JRK - BATMAN olması daha güzel canim memleketim cok özledim seni.
  • işte bir çok kişinin haberi bile okumadan yorum yaptığının en büyük kanıtı :) valla şu ana kadar yorumcu profilini gösteren böle yorum daha yazılmamıştı :)

Türk Hava Yolları, Almanya uçuşlarının 50'inci yılı nedeniyle TC-JRK kuyruk tescilli A321-200 tipi yolcu uçağını Alman Bayrağı renklerinde boyadı.

Almanya'da 9 noktadan İstanbul üzerinden dünyadaki 150 noktaya ulaşım imkanı sunan THY'nin büyümeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ettiriyor. Berlin'den de sefer sayısını artıran THY, pazartesi günleri 2, diğer günler 3 kez İstanbul'a sefer düzenlenliyor.

Türk Hava Yolları geçtiğimiz Mart ayında da Berlin'in en işlek ana caddesi "17. Juni" (17 Haziran) üzerinde bulunan ve restorasyon çalışmalarının sürdürüldüğü tarihi kapıya reklam asmıştı. Asılan reklamda, "Globaly Yours - Turkish Airlines" adlı yazıyla THY'nin reklam filminde oynayan Amerikalı film yıldızı Kevin Costner'ın fotoğrafı yer almıştı.

Reklamda ayrıca Almanca olarak, "Dünya çapında 150'den fazla hedefi keşfedin" sloganı bulunuyordu.

İŞTE TÜRK HAVA YOLLARI'NIN O UÇAĞI:



©AirportHaber.com ÖZEL

THY UÇAĞINA 50. YILA ÖZEL BOYAMA (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
Jest dediğin şey karşılıklı olursa anlamlıdır, hele uluslararası ilişkilerde. LH hayatta böyle bir şey yapmaz, değil 50, 5000.yıl da olsa yapmaz. O nedenle yapılan bu davranış jest filan değil başka bir şeydir! Bir tarihlerde bir devlet büyüğümüz ABD için "onlar büyük memleket, özür dilemezler" demişti. bu durumu gayet iyi anlatıyor. Yanlış anlaşılmasın, iyi bir davranış, ama karşılığı olmayacaksa bunu yapmak çok anlamsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dostum bu kaplamalar boya değil sticker. yani bir süre sonra sökülecek olan çıkartmalar. ülke bayrağı stickeri fikri başarılı bir fikir. bunu vatanımızı sevmekle ilgili bir zaaf olarak değerlendirmemek lazım. ticari bir şirketin jesti ve reklam çalışmasıdır. tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY son yıllarda ciddi atılımlar yapıyor her yönden bunlardan birisi de pazarlama da reklam yapmak. Bu reklamları sık bir şekilde devam ettirmek ve yenilemek almanya thy nin yeni uçtuğı bir ülke değil ama çok önemli bir pazar payına sahip.. Uzun yıllardır da uçuyor.. Avrupa da thy nin çok ciddi bir pazar payı var giderek artıyor servis kalitesi ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acaba Lufthansa ne zaman Türk renklerini yapacak A321 üstüne yahuuu THY yönetimi kandinise gelin AK misinis sart misinis yeter artikin!!!!!Birakin Türk bayragini yazalim German Airlines üstüne satin bunuda barrre evet sana söylüyorum gülme...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya bu Alman Bayragi cok ufak olmus daha büyük yapma imkani yokmu??? Yine kimbilir kimin cepleri doldu ulan bizim bu yemeler olmasa anasini bille satarlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Almanya kendi ne saniyor!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iste pazarlama taktigi budur. Guzel bir jest yapmislar Almanlara. Global bir sirket boyle olmalidir bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Büyük bir jest artı apronlara renk gelir bence her uçak renga renk olsun almanyada kendi halkından cok gurbetcimiz olduğu için böyle bir jest lazımdı diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Günümüzün reklam piyasasinin artilari ve pazarlama kurallari düsünüldügünde cok isabetli bir karar.Birde TC-JRK - BATMAN olması daha güzel canim memleketim cok özledim seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işte bir çok kişinin haberi bile okumadan yorum yaptığının en büyük kanıtı :) valla şu ana kadar yorumcu profilini gösteren böle yorum daha yazılmamıştı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000