06 Aralık 2013, Cuma 16:50:14

THY UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Sao Paulo seferini yapan yolcu uçağı, Dakar'a zorunlu iniş yaptı.
  • 10 ocakda thy ile aynı hattı bende kullanıcam bakalım hayırlısı olur inşallah
  • THY de yaşananlar resmen globallly rezillik.öyle bizim şu kadar uçağımız var,dünyada heryere uçuyoruz diyerek övünüp hava atmakla olmaz bu işler.İETT mantığıyla otobüs,dolmuş işletir gibi havayolu şirketi yönetilmez.şirket içinde gerekli hayati noktalara liyakati olmayan adamları sırf torpilli ve kendinden diye rüyalarında bile göremeyecekleri makamlara getirirsen ve elindeki nitelikli,kaliteli ve deneyimli iş gücünü oluşturan insanları işten atar,korkutur ve sürersen olacağı budur.uygulanan bu yanlış politikalar yüzünden hergün birçok arıza,rötar ve sefer iptali yaşanmaktadır ve bundan sonra da yaşanmaya devam edecektir.ben bir vatandaş olarak THY uçaklarının gerekli bakımlarının iyi yapılamadığı düşüncesindeyim.şirket ,içinde mutlu bir azınlık dışında çalışanın huzuru ve aidiyet duygusu kalmadı.
  • bız dun sao paolodan donduk..buyuk ıhtımalle bızım dondugumuz dıyarbakır ısımlı ucaktır..bızım ucakta bız ıkı kısı doktorduk yuz kısılık genc mıllı atletızm takımı vardı..bız arakadasla kendı aramızda konusmustuk hatta..umarım kımse rahatsızlanmaz..zaten ucus uzun..bırde o yorgunlukla bıze ıs duserse..demek bızsomagızlı olabılırız...
  • Ekibin dinlenmesinden calmayinda, nereye inerseniz inin!
  • Haydeeeee!!!!
  • Umuyorum ve diliyorum ki sizin havacılık ile olan hukukunuz sadece airporthaber'e yorum yazmaktan ibarettir. Bu kafa ile daha fazlasını yapmanız çok sakıncalı.
  • o nasil yorum??ama sen cildiriyosun icinden cekemezlikten!!
  • Yolucusu bile fosss bunlarin :)

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Sao Paulo seferini yapan yolcu uçağı, Dakar'a zorunlu iniş yaptı.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Sao Paulo seferini yapan uçağı bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Dakar'a yönlendirildi.

THY'nin İstanbul-Sao Paulo seferini yapan TK 15 sefer sayılı uçağında bir yolcu rahatsızlandı. Kabin ekibinin müdahale ettiği yolcunun durumunun ciddi olduğunun anlaşılması üzerine uçak en yakın havalimanına inme kararı aldı.

THYnin TC-JIH kuyruk tescilli uçağı Senegal'in Dakar kentine iniş yaptı. Hasta yolcu indirildikten sonra uçağın Sao Paulo'ya hareket edeceği bildirildi.

THY UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
10 ocakda thy ile aynı hattı bende kullanıcam bakalım hayırlısı olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metin ~ 10 yıl önce
THY de yaşananlar resmen globallly rezillik.öyle bizim şu kadar uçağımız var,dünyada heryere uçuyoruz diyerek övünüp hava atmakla olmaz bu işler.İETT mantığıyla otobüs,dolmuş işletir gibi havayolu şirketi yönetilmez.şirket içinde gerekli hayati noktalara liyakati olmayan adamları sırf torpilli ve kendinden diye rüyalarında bile göremeyecekleri makamlara getirirsen ve elindeki nitelikli,kaliteli ve deneyimli iş gücünü oluşturan insanları işten atar,korkutur ve sürersen olacağı budur.uygulanan bu yanlış politikalar yüzünden hergün birçok arıza,rötar ve sefer iptali yaşanmaktadır ve bundan sonra da yaşanmaya devam edecektir.ben bir vatandaş olarak THY uçaklarının gerekli bakımlarının iyi yapılamadığı düşüncesindeyim.şirket ,içinde mutlu bir azınlık dışında çalışanın huzuru ve aidiyet duygusu kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metin beye ~ 10 yıl önce
demek doğru yönetilse bilmem kaç ülkeye uçacak bilmem kaçta tane uçağı olacak. hadi hayırlısı
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
bız dun sao paolodan donduk..buyuk ıhtımalle bızım dondugumuz dıyarbakır ısımlı ucaktır..bızım ucakta bız ıkı kısı doktorduk yuz kısılık genc mıllı atletızm takımı vardı..bız arakadasla kendı aramızda konusmustuk hatta..umarım kımse rahatsızlanmaz..zaten ucus uzun..bırde o yorgunlukla bıze ıs duserse..demek bızsomagızlı olabılırız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eee ~ 10 yıl önce
yedigin ictigin senin olsun da gorduklerini anlat Sao Mao'lada:)) Kismet se sonraki sefer nereye??
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ekibin dinlenmesinden calmayinda, nereye inerseniz inin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekip ~ 10 yıl önce
Ekip kendi hakkini bilmiyor/koruyamuyor mu??
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haydeeeee!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fosss için ~ 10 yıl önce
Umuyorum ve diliyorum ki sizin havacılık ile olan hukukunuz sadece airporthaber'e yorum yazmaktan ibarettir. Bu kafa ile daha fazlasını yapmanız çok sakıncalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sensin foss ~ 10 yıl önce
o nasil yorum??ama sen cildiriyosun icinden cekemezlikten!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fosss ~ 10 yıl önce
Yolucusu bile fosss bunlarin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doktor ~ 10 yıl önce
Bu kafa ile sokaga cikmadan bir doktora gorun,acil mudahale edilmesi gereken bir vaka gibi duruyor
meger ~ 10 yıl önce
meger insanlarin cogunun serbestce konusmaktan anladiklari serbestce sacmalamakmis. cocukluk desen cocuk bu kadar yapmaz, saftir temizdir. bununki apacik artniyet. maymunluk desen maymun 3 tane s`yi pespese yazacak kadar cahil degil.du`bakalim bulacagim ben bunun cinsini.
777-9 ~ 10 yıl önce
foss rumuzuyla yazan kişi,densizligin ötesinde ,saygısızlık yapmaktasınız.Orada ciddi olarak rahatsızlanan bir insan var ve hasta insan için prosedür ne gerektiriyorsa yapılmış.Sizin Thy için yazdıgınız olumsuz ve hayali yorumlarından bıktık ve üstüne sayısızlık yapmanız hiç de hoş degil.Thy Dünyanın önemli ve kaliteli hizmet veren havayollarından biridir ve bütün yolcuları güzel hizmete layık değerli insanlardır.Bundan dolayı Tyh ile uğraşmayı bırakmanızı ve bilgi kirliliği yapmamanızı size tavsiye ederiz.
SKJA ~ 10 yıl önce
YOLUCU değil aslanım,YOLCU.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000