20 Ocak 2009, Salı 07:15:10

THY uçağı törenle karşılandı

Türk Hava Yolları'nın (THY) "Sinop" isimli uçağının İstanbul-Çanakkale arasındaki ilk seferi dolayısıyla Çanakkale Havaalanı'nda karşılama töreni düzenlendi.
  • atlasjet yaklaşık bir yıl boyunca ıspartaya sefer yaptı.bayram seyranda bile 90 kişilik uçakta enfazla 60 yolcu;sair günlerde ortalama 45-50 yolcu ile uçtu.yok potansiyelmiş,yok talep çokmuş,bunların tamamı palavra.canınız uçakla uçmak istiyorsa binersiniz otobüse gidersiniz antalya ya (ulaşım süresi istanbul da herhangi bir semtten atatürk havaalanına gidiş kadar sürer) oradan binersin uçağa canın nereye uçmak isterse uçarsın.kimsenin 150 koltuklu bir uçağı göz göre göre zararına %10-20 kapasite ile uçmaya/uçurmaya hakkı olamaz.
  • Şu anda Antalya havaalanı iç hatlarda İstanbul uçağımın kapılarının açılmasını bekliyorum... 1 saat öncede Ispartadan geldim. 2 saat ıspartadan anyalyaya gelmek zorunda kaldım. Ispartada potansiyel var ama önce halkı ve öğrencileri alıştırmanız lazım! bence THY veya başka bir firma İzair olabilir Seer açmalı! İzmire bile sefer açılabilir Süleyman Demirel Üniversitesinde Çok İzmir'li var Tatil önceleri otogarda adım atacak İzmir' İstanbula Ankara Bileti bulunmuyor!
  • THY Çanakkale-İstanbul arası seferi vardır da Isparta-İstanbul seferi olmaz. Neden? Çünki Isparta çalışmıyor. Sizlere soruyorum %70 doluluk oranıyla uçan çak zarar eder mi? Lütfen şu yazılanları değerlendirin. THY Yönetimi sizi engelleyen nedir? Açık açık söyleyin de biz Ispartalılar boşu boşuna hayal kurmayalım. Sayın THY Yönetimi Ispartada 55000 öğrenci, binlerce asker(sadece acemiler 15000), Burdur, Dinar, Keçiborlu bunları hiç saymıyorum. Bu potansiyeli nasıl göz ardı edersiniz? Bu kitle uçmaya bir alıştı mı ek sefer bile koymak zorunda kalırsınız. Ama bu yazılanları değerlendirecek bir yönetim lazım. İnanmayan varsa gelsin kendi görsün. Bizden bu kadar..........

Törene AK Parti milletvekilleri Mehmet Daniş ve Müjdat Kuşku, Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Argıç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Aydın, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Aralarında Çanakkale Genç İşadamları Derneği (ÇAGİAD) Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu 50 kişiyi getiren uçağın mürettebatı ve yolcuları, protokol üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Ardından yolcu salonunda kokteyl verildi.

İlk seferde yolcularla birlikte Çanakkale'ye gelen THY Genel Müdür Yardımcısı Kazım Çalışkan, uçuşları kesintiye uğratma düşüncesi taşımadıklarını söyledi.

İleride yolcu ve sefer sayısının artırılabileceğini belirten Çalışkan, "Hattın verimliliğini izleyeceğiz. THY güçlü bir şirket, Türkiye'nin bayrağını taşıyor. Seferler, sürdürebildiğimiz kadar devam edecek. Bu seferlerde ticari kaygımız yok. Uçuş yapılan yerle ilgili diğer faktörler de bizim için önemli." dedi.

THY'nin son beş yıldır ciddi gelişim gösterdiğini, uçak filosunun çok genişlediğini aktaran Çalışkan, "Bu çerçevede hem yurt içi hem de yurt dışı seferlerimizin sayısı arttı. Çanakkale de önemli bir şehrimiz. Buraya uçak seferi olmaması düşünülemez." şeklinde konuştu.

THY, İstanbul-Çanakkale arasında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sefer düzenleyecek.

 

THY uçağı törenle karşılandı

Yorumlar

yolcu ~ 15 yıl önce
atlasjet yaklaşık bir yıl boyunca ıspartaya sefer yaptı.bayram seyranda bile 90 kişilik uçakta enfazla 60 yolcu;sair günlerde ortalama 45-50 yolcu ile uçtu.yok potansiyelmiş,yok talep çokmuş,bunların tamamı palavra.canınız uçakla uçmak istiyorsa binersiniz otobüse gidersiniz antalya ya (ulaşım süresi istanbul da herhangi bir semtten atatürk havaalanına gidiş kadar sürer) oradan binersin uçağa canın nereye uçmak isterse uçarsın.kimsenin 150 koltuklu bir uçağı göz göre göre zararına %10-20 kapasite ile uçmaya/uçurmaya hakkı olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günel ~ 15 yıl önce
Şu anda Antalya havaalanı iç hatlarda İstanbul uçağımın kapılarının açılmasını bekliyorum... 1 saat öncede Ispartadan geldim. 2 saat ıspartadan anyalyaya gelmek zorunda kaldım. Ispartada potansiyel var ama önce halkı ve öğrencileri alıştırmanız lazım! bence THY veya başka bir firma İzair olabilir Seer açmalı! İzmire bile sefer açılabilir Süleyman Demirel Üniversitesinde Çok İzmir'li var Tatil önceleri otogarda adım atacak İzmir' İstanbula Ankara Bileti bulunmuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Yönetiminin Dikkatine ~ 15 yıl önce
THY Çanakkale-İstanbul arası seferi vardır da Isparta-İstanbul seferi olmaz. Neden? Çünki Isparta çalışmıyor. Sizlere soruyorum %70 doluluk oranıyla uçan çak zarar eder mi? Lütfen şu yazılanları değerlendirin. THY Yönetimi sizi engelleyen nedir? Açık açık söyleyin de biz Ispartalılar boşu boşuna hayal kurmayalım. Sayın THY Yönetimi Ispartada 55000 öğrenci, binlerce asker(sadece acemiler 15000), Burdur, Dinar, Keçiborlu bunları hiç saymıyorum. Bu potansiyeli nasıl göz ardı edersiniz? Bu kitle uçmaya bir alıştı mı ek sefer bile koymak zorunda kalırsınız. Ama bu yazılanları değerlendirecek bir yönetim lazım. İnanmayan varsa gelsin kendi görsün. Bizden bu kadar..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000