09 Şubat 2014, Pazar 19:25:17

THY UÇAĞI TEHLİKE ATLATTI!

Türk Hava Yolları'na ait Airbus 319 tipi yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'nda park pozisyonuna yanaştığı sırada takoz atılmasına rağmen ileri kayarak güç ünitesine çarptı, motorda hasar oluştu.
  • pilotun lakaytlığından az daha takozları atan arkadaşımızın hayatına mal oluyordu burada konuşulması gereken olay bu olmalı
  • Alamanya ya Kardeşim kimse bilerek yaptı demiyor.Yorumlari iyice bastan okursan meseleyi anlarsın
  • Yok Almanyada Türklere karsi irkçilik falan belli ki her ülkede ekmegini yemek için gelene karsi irkçilik var görüyorsunuz iste kaptan yabanci ise kasten yapmistir falan o zaman Almanlara irkçi yabancu düsmani falan demeyin ayni yargisiz infazi siz de yapiyorsunuz. Allah göstermesin bir yunan Pilot THY uçagi ile çakilsin o zaman adam sag kalirsa vallahi linç edersiniz.
  • Geçmiş olsun tüm havacılara emniyetli uçuşlar..
  • Yabancı kaptanlara zam yapılsın. Euro ödensin. Onlar çok iyi pilot. Türkler uçmak için yaratılmamış. Eee hadi yazsanıza iki satır!
  • Herkesin ici kiskancliktan patliyo :) oh olsun yasasin thy yasasin tgs...:)
  • Sunu bi yapsak ne astronotlugumuz kalırdı ne THY pilotlarının torpili kalırdı.Askerse f16 degil bu sivil diye yuklenilirdi, sivilse akademisi , baba parası bilmem ne .Ne oldu kaptan yabancı olunca susutunuz.Ne bicim insanlarsaniz siz
  • Yabancı kaptan diyorlar,uçak sabit,yer sabit diyorsun adam türkçe bilmiyor ki.Selanik komitesindense kaptana birşey olmaz.
  • Kimse kaptanlara söz sölememiş ilginç yabancı olduğunu öğrenip, yer işletmeye dalmışlar ne oldu siz kabuklu yemiş sevmiyormusunuz ? Bakalım kaptana ne olacak
  • 300 yakın ucak var.bunların olması normal....3 sene sonra 500 tane olucak..

Türk Hava Yolları'na ait Airbus 319 tipi yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'nda park pozisyonuna yanaştığı sırada takoz atılmasına rağmen ileri  kayarak güç ünitesine çarptı, motorda hasar oluştu.

Kısa süreli paniğe neden olan olay bu akşam saatlerinde gelişti. THY'ye ait A319 tipi yolcu uçağı park pozisyonuna yaklaştığı sırada bir anda kayarak ileri gitmeye başladı.

Pilotun uçağı frene almadığı ve takozu da atlayarak ileri kaydığı belirtilen  kazanın oluş nedeni hakkında kesin bilgi edinilemedi.

Kazanın oluş nedeni ile ilgili inceleme başlatılırken, uçak da bakıma alındı.

©AirportHaber

THY UÇAĞI TEHLİKE ATLATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

işçi ~ 10 yıl önce
pilotun lakaytlığından az daha takozları atan arkadaşımızın hayatına mal oluyordu burada konuşulması gereken olay bu olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alamanya ya Kardeşim kimse bilerek yaptı demiyor.Yorumlari iyice bastan okursan meseleyi anlarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALAMANYA ~ 10 yıl önce
Yok Almanyada Türklere karsi irkçilik falan belli ki her ülkede ekmegini yemek için gelene karsi irkçilik var görüyorsunuz iste kaptan yabanci ise kasten yapmistir falan o zaman Almanlara irkçi yabancu düsmani falan demeyin ayni yargisiz infazi siz de yapiyorsunuz. Allah göstermesin bir yunan Pilot THY uçagi ile çakilsin o zaman adam sag kalirsa vallahi linç edersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jkljh ~ 10 yıl önce
Geçmiş olsun tüm havacılara emniyetli uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ~ 10 yıl önce
Yabancı kaptanlara zam yapılsın. Euro ödensin. Onlar çok iyi pilot. Türkler uçmak için yaratılmamış. Eee hadi yazsanıza iki satır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herkesin ici kiskancliktan patliyo :) oh olsun yasasin thy yasasin tgs...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fire63 ~ 10 yıl önce
çelebi yi mumla arıyoruz.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunu bi yapsak ne astronotlugumuz kalırdı ne THY pilotlarının torpili kalırdı.Askerse f16 degil bu sivil diye yuklenilirdi, sivilse akademisi , baba parası bilmem ne .Ne oldu kaptan yabancı olunca susutunuz.Ne bicim insanlarsaniz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak yer sabit ~ 10 yıl önce
Yabancı kaptan diyorlar,uçak sabit,yer sabit diyorsun adam türkçe bilmiyor ki.Selanik komitesindense kaptana birşey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kimse kaptanlara söz sölememiş ilginç yabancı olduğunu öğrenip, yer işletmeye dalmışlar ne oldu siz kabuklu yemiş sevmiyormusunuz ? Bakalım kaptana ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 YAKIN ~ 10 yıl önce
300 yakın ucak var.bunların olması normal....3 sene sonra 500 tane olucak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000