17 Şubat 2011, Perşembe 15:32:38

THY UÇAĞI TANZANYA'DAN KALKAMADI (GÜNCELLENDİ)

Tanzanya'nın ekonomi başkenti Darüsselam'daki askeri depoda yaşanan patlama sonrası Darüsselam Havaalanı uçuşlara kapatıldı, THY uçağı kalkamadı.
  • Ben dürüsselam a gidip gelen insanım orda 70 in üzerinde türk şirketi var çokta türk var İngiliz ispanyolda çok yabancılar İstanbul aktarmalı gidiyor 10 saatlik ucuş yapıyorsun Tanzanya diyip geçme Afrika diyip geçme adalarını gör tropik bi bölge olduğunu gör en önemlisi zinzabar adasını gör ondan sonra eleştirini yap.
  • KOSKOCA AIRBUS 330 TANZANYANIN BAŞKENTİ DARÜSSELAM SADECE 120 YOLCU NE İŞİNİZ VAR SİZİN ORALARDA KOSKOCA UÇAK 120 YOLCU YORUM OKUYANLARA
  • ben komik olabilirimde bu hamdolsun havayollarının durumuda aynen sizin durumunuza benziyor...şirketi satailmek için uydurma rakamlarla herkesi oltaya almaya çalışın bakalım fakat kimse yemez bu ucuz numaraları...istersen gelde sanada bir komiklik yapayım bak nasıl şaşıracaksın :))
  • ha ha ha diyen yorumcu, cok komiksiniz, ne kadar dogustan gelen bir guldurme yeteneginiz var, sizleri sahnlerde de gormek isteriz, hakikaten ulkemizde komik oyuncu acigi var, niye tiyatrolara filan basvurmuyosunuz, cok iyi soytari rolu oynayabilirsiniz (yanlis anlasilmasin rol icabi). Saygilarimla,
  • lutfen politik zehirlerini burada akitma,yanzanyada bizim haftada 3-4 sefer a-330 gonderecek kadar iş baglantimiz yada yolcu potansiyelimiz yok.klm ucar british ucar emirateste ucar cunku ulkelerinde bir duınya afrikali var ,ve o ulkeler ile turizm baglantilari var ve cok saglam yurtdisi baglantilari var.adam amerikaya gidecekse ayni mesafe tutan hollandayami gitsin yoksa turkiyeye mi gelsin ?bir saat belki daha uzundur ama hollandaya gider.yada doguya gidecekse istanbulami gelir yoksa dubaiyemi gider.sacmalamayin herkes biliyor sirf cemaat icin oralara uculdugunu.80 yolcu icin koca 330 haftada 3 gun gidermi oraya yazik gunah değilmi.unutmayin thy hala devletin bir sirketi ve bizim paralarimiz harcaniyor cemaat rahat etsin diye.
  • Her haberin altında THY'yi saçma sapan eleştiren insanlardan bıktım usandım. Normal bir eleştri de değil bu..Resmen kin kusuluyor. Maalesef buraya havacılıkla ilgisi olmayan insanlar da yazıyor. Bizim camiamızdan böyle insanların çıkacağını düşünmek istemiyorum. Çok üzülüyorum ..LTAI-TK
  • uçak sadece yolcu taşımıyor , ordaki kargo 800ün kendisinden büyük .... anlayana
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Boş boş konuşmayın o uçakta benim yakınlarım vardı ticaret için gitmişlerdi thy ne için uçuyor diyen süper zeki insana.. çinliler çoktan kapatmış bütün afrikayı siz chp zihniyeti ne anlarsınız ticaretten yatırımdan sizin işiniz isyan etmek, yakıp yıkmak, ortalığı gösteri yapmak, başkaldırın isyan çıkarın hadiğ durmayın anarşi yaratmaktır. emirates, klm, british airways uçuyor da Thy neden uçmasın bu uçan havayolları aptal mıdır sizce kafanız basmıyor da basmıyor muhalefet edeceksiniz ya hayatınız böyle aman edin
  • bir yerden 52 yolcu alırsan diğerinden 33 alırsan bunları uçağa koyarsan olur 85 yolcu bunlar mitoz bölünmeyle çogalarak 120 kişi ne kadar zamanda olur bunların hotel masrafları ödendikten sonrada çoğalmaya devam edecek mi acaba ?

Türk Hava Yolları’nın Darüsselam-İstanbul seferini yapacak uçağı 20 kişinin ölümüne sebep olan patlama yüzünden kalkamadı.

Güney Afrika ülkelerinden Tanzanya’da meydana gelen patlamalarda en az 20 kişi öldü, 145 kişi de yaralandı.

Darüsselam Havaalanı’ndaki askeri depoda yaşanan patlama sebebiyle Türk Hava Yolları uçağı seferini gerçekleştiremedi.

THY’ye ait TC-JNF kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçağın ekibi ve 120 yolcu otele yerleştirildi.

Uçağın ne zaman Türkiye’ye geleceği bilinmezken İstanbul-Nairobi-Darüsselam şeklinde yapılan seferlerin İstanbul-Nairobi-İstanbul şeklinde yapılacağı bildirildi.

Ülkenin ekonomi başkenti Darüsselam’daki Gongo la Mbolo adlı bir askeri üste yaşanan patlamalarda 23 mühimmat deposu tamamen tahrip olmuş, 20 kişinin öldüğü patlamalarda 145 kişi de yaralanmıştı.

Bu arada THY'den yapılan açıklamada, Nairobi-İstanbul olarak yapılacak seferin son anda Nairobi-Darüsselam-İstanbul olarak değiştirildiği bildirildi. Nairobi'den 52 yolcusunu alarak pist başına gelen uçak, Darüsselam Havaalanı'nın normale döndüğü haberinin gelmesiyle pist başından döndü. Uçak Darüsselam'daki yolcuları almak üzere buraya hareket etti. Darüsselam'daki 33 yolcunun da otelden alınarak havaalanına getirildiği, uçağın gece yarısına doğru 12 saat gecikmeli olarak Atatürk Havalimanı'na ineceği kaydedildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY UÇAĞI TANZANYA'DAN KALKAMADI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Hakan Gözüdok ~ 8 yıl önce
Ben dürüsselam a gidip gelen insanım orda 70 in üzerinde türk şirketi var çokta türk var İngiliz ispanyolda çok yabancılar İstanbul aktarmalı gidiyor 10 saatlik ucuş yapıyorsun Tanzanya diyip geçme Afrika diyip geçme adalarını gör tropik bi bölge olduğunu gör en önemlisi zinzabar adasını gör ondan sonra eleştirini yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KOSKOCA AIRBUS 330 TANZANYANIN BAŞKENTİ DARÜSSELAM SADECE 120 YOLCU NE İŞİNİZ VAR SİZİN ORALARDA KOSKOCA UÇAK 120 YOLCU YORUM OKUYANLARA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben komik olabilirimde bu hamdolsun havayollarının durumuda aynen sizin durumunuza benziyor...şirketi satailmek için uydurma rakamlarla herkesi oltaya almaya çalışın bakalım fakat kimse yemez bu ucuz numaraları...istersen gelde sanada bir komiklik yapayım bak nasıl şaşıracaksın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ha ha ha diyen yorumcu, cok komiksiniz, ne kadar dogustan gelen bir guldurme yeteneginiz var, sizleri sahnlerde de gormek isteriz, hakikaten ulkemizde komik oyuncu acigi var, niye tiyatrolara filan basvurmuyosunuz, cok iyi soytari rolu oynayabilirsiniz (yanlis anlasilmasin rol icabi). Saygilarimla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lutfen politik zehirlerini burada akitma,yanzanyada bizim haftada 3-4 sefer a-330 gonderecek kadar iş baglantimiz yada yolcu potansiyelimiz yok.klm ucar british ucar emirateste ucar cunku ulkelerinde bir duınya afrikali var ,ve o ulkeler ile turizm baglantilari var ve cok saglam yurtdisi baglantilari var.adam amerikaya gidecekse ayni mesafe tutan hollandayami gitsin yoksa turkiyeye mi gelsin ?bir saat belki daha uzundur ama hollandaya gider.yada doguya gidecekse istanbulami gelir yoksa dubaiyemi gider.sacmalamayin herkes biliyor sirf cemaat icin oralara uculdugunu.80 yolcu icin koca 330 haftada 3 gun gidermi oraya yazik gunah değilmi.unutmayin thy hala devletin bir sirketi ve bizim paralarimiz harcaniyor cemaat rahat etsin diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her haberin altında THY'yi saçma sapan eleştiren insanlardan bıktım usandım. Normal bir eleştri de değil bu..Resmen kin kusuluyor. Maalesef buraya havacılıkla ilgisi olmayan insanlar da yazıyor. Bizim camiamızdan böyle insanların çıkacağını düşünmek istemiyorum. Çok üzülüyorum ..LTAI-TK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçak sadece yolcu taşımıyor , ordaki kargo 800ün kendisinden büyük .... anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Boş boş konuşmayın o uçakta benim yakınlarım vardı ticaret için gitmişlerdi thy ne için uçuyor diyen süper zeki insana.. çinliler çoktan kapatmış bütün afrikayı siz chp zihniyeti ne anlarsınız ticaretten yatırımdan sizin işiniz isyan etmek, yakıp yıkmak, ortalığı gösteri yapmak, başkaldırın isyan çıkarın hadiğ durmayın anarşi yaratmaktır. emirates, klm, british airways uçuyor da Thy neden uçmasın bu uçan havayolları aptal mıdır sizce kafanız basmıyor da basmıyor muhalefet edeceksiniz ya hayatınız böyle aman edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir yerden 52 yolcu alırsan diğerinden 33 alırsan bunları uçağa koyarsan olur 85 yolcu bunlar mitoz bölünmeyle çogalarak 120 kişi ne kadar zamanda olur bunların hotel masrafları ödendikten sonrada çoğalmaya devam edecek mi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000