24 Ağustos 2014, Pazar 16:09:31

THY UÇAĞI TAKSİ YOLUNDAN GERİ DÖNDÜ!

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Bakü seferini yapmaya hazırlanan yolcu uçağı kalkışa hazırlandığı sırada taksi yolundan geri döndü.
  • Bu arada bahsi gecen frankfurt-minsk ve frankfurt-istanbul ucuslari lufthansa ucuslaridir.
  • Thy nin bi kabahati yok arkadaslar. Persembe gunu frankfurt-minsk ucusu yaptim. Ucak kapisi ariza verdi,kapi tamiri icin teknik ekip gelecegi anonsu yapildi ancak tamir edilemedi ve ucak degistirdik. 3 saat gecikmeli vardik. Bugun ise frankfurt-istanbul ucusunda wc arizasi yasandi ve 1 saat gecikmeli kalktik. Olagan seyler bunlar. Arizalar firma ayirimi yapmiyor.
  • Uçaklar luglı
  • son günlerde aşırı bir şekilde thy uçaklarında teknik arıza kaynaklı iptaller yaşanıyor son zamanlarda epey arttı bunun sebebi bakımların yetersizligimi uçakların eski oluşlarımı yoksa yogun uçuş programımı sebebi ne olursa olsun tedirginlik yarattıgı kesindir
  • Bu dalamanda bişey var :)

Türk Hava Yolları'nın bugün tarifeli olarak saat 15:00'da İstanbul-Bakü seferini yapması planlanan TK334 sefer sayılı yolcu uçağı teknik bir arızadan dolayı geri döndü. 

TC-JPO kuyruk tescilli A320-200 tipi uçak, yolcu alımını yaptıktan sonra kalkış sırasını beklemek üzere taksi yapmaya başladı. Bu sırada uçağın göstergelerinde bir sorun olduğunu fark eden kokpit ekibi, durumu kuleye uçuştan vazgeçtiklerini ve geri döneceklerini bildirdi.

Teknik arıza nedeniyle geri dönen uçağın sorunun giderilmesi için yolcuların uçaktan indirildiği belirtildi. Arızanın giderilmesiyle birlikte TK34 sefer sayılı uçuşun tahmini olarak 16:40 sularında gerçekleştirileceği öğrenildi.

THY'ye ait TC-JPO kuyruk tescilli uçak bir önceki uçuşunu TK2555 seferiyle Dalaman-İstanbul arasında gerçekleştirmiş ve sat 13:00'da Atatürk Havalimanı'na iniş yapmıştı.

THY UÇAĞI TAKSİ YOLUNDAN GERİ DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu arada bahsi gecen frankfurt-minsk ve frankfurt-istanbul ucuslari lufthansa ucuslaridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy nin bi kabahati yok arkadaslar. Persembe gunu frankfurt-minsk ucusu yaptim. Ucak kapisi ariza verdi,kapi tamiri icin teknik ekip gelecegi anonsu yapildi ancak tamir edilemedi ve ucak degistirdik. 3 saat gecikmeli vardik. Bugun ise frankfurt-istanbul ucusunda wc arizasi yasandi ve 1 saat gecikmeli kalktik. Olagan seyler bunlar. Arizalar firma ayirimi yapmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçaklar luglı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
son günlerde aşırı bir şekilde thy uçaklarında teknik arıza kaynaklı iptaller yaşanıyor son zamanlarda epey arttı bunun sebebi bakımların yetersizligimi uçakların eski oluşlarımı yoksa yogun uçuş programımı sebebi ne olursa olsun tedirginlik yarattıgı kesindir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu dalamanda bişey var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000