14 Şubat 2018, Çarşamba 22:24:32

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

Türk Hava Yolları’nın Londra-İstanbul seferini gerçekleştiren tarifeli uçağı, Atatürk Havalimanı’na iniş yaptığı sırada kuş sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üç uçak pisti pas geçti.
  • bu meseleyi ona iletin , O çözer.
  • çarpmanın etkisi ile 3 uçak pisti pas geçti...?!.☁
  • DHMI ne zaman işini yaptı ki ? Bir aralar buralara yazılmıştı. İşi kaynağından kurutun diye. Ataköye gidin florya akvaryuma bakın diye ama o zamanlar kızmışlardı. Kızmalarının sebebi de bu işten anlamamaları herhangi bir eğitimlerinin olmaması. Daha çok yaşarız bunları. Umarım ciddi bir kaza olmaz. Olursa da bütün bunlar mahkemeye delil olur bari.
  • Gecmis olsun
  • Tek şansın seni buraya getirenlere teşekkür olarak verdiklerini geri almak. Aksi halde batmak üzeresin. Git onlara söyle aldıklarını geri versinler.. Batıyorsun benden söylemesi. :)) bir dost.
  • kiyamam kucucuk kusa cnm benim korkmustur :( bu gidisle havada kus kalmicak.
  • Çalışma şartlarından ve yogun programı protesto amaçlı kaptanın bilinçli yaptığını düşünüyorum ve bununla ilgili ciddi duyumlar aldım şirket içinden. Buna rağmen emniyetli olarak uçağı indirmesi takdir edilmeli.
  • yine THY yine kuş çarpması. cidden bu daha ne kadar devam edicek!! artık tercihim diğer hava yolları olucak!!
  • asker kökenli pilotları işe alırsanız böyle olur. daha çok okuruz böyle şeyler... çok yazık...

İstanbul’a gelmek üzere Londra’dan havalanan Türk Hava Yolları’nın TK1982 sefer sayılı Boeing 737-900 tipi tarifeli uçağı, saat 17.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yaptığı sırada kuş sürüsüne çarptı. TC-JYO kuyruk tescilli uçak, havalimanına sorunsuz bir şekilde iniş gerçekleştirdi.

Üç uçak pisti pas geçti
Yaşanan olay nedeniyle uçakların havalimanına inişlerinde de kısa süreli aksama meydana geldi. THY uçağının ardından iniş yapmaya hazırlanan üç uçak pisti pas geçmek zorunda kaldı. Öte yandan, havalimanına inmek için alçalan bazı uçaklar da havada bir süre tur atmak zorunda kaldı. Yaşanan kısa süreli gecikmenin ardından seferler normal akışına döndü.

THY teknik ekipleri ise kuş sürüsüne çarpmasının ardından sorunsuz iniş yapan uçakta hasar oluşup oluşmadığına ilişkin inceleme başlattı.

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

sayın c.başkanım ~ 6 yıl önce
bu meseleyi ona iletin , O çözer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 6 yıl önce
çarpmanın etkisi ile 3 uçak pisti pas geçti...?!.☁

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI ~ 6 yıl önce
DHMI ne zaman işini yaptı ki ? Bir aralar buralara yazılmıştı. İşi kaynağından kurutun diye. Ataköye gidin florya akvaryuma bakın diye ama o zamanlar kızmışlardı. Kızmalarının sebebi de bu işten anlamamaları herhangi bir eğitimlerinin olmaması. Daha çok yaşarız bunları. Umarım ciddi bir kaza olmaz. Olursa da bütün bunlar mahkemeye delil olur bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 6 yıl önce
Akvaryum konusunda tamamen haklısınız, ancak dünkü pass geçmeler 05 değil 23'ten yapıldı. kuş sürüsü Ataköy üzerindeydi. Neyseki bizim pilotlar 18 Kalkış hattını ihlal etmeden sola dönüşle pass geçtiler.
TXL - MLX - TXL ~ 6 yıl önce
Gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TATLIBAL ~ 6 yıl önce
Tek şansın seni buraya getirenlere teşekkür olarak verdiklerini geri almak. Aksi halde batmak üzeresin. Git onlara söyle aldıklarını geri versinler.. Batıyorsun benden söylemesi. :)) bir dost.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
p ~ 6 yıl önce
kiyamam kucucuk kusa cnm benim korkmustur :( bu gidisle havada kus kalmicak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni F/O ~ 6 yıl önce
Çalışma şartlarından ve yogun programı protesto amaçlı kaptanın bilinçli yaptığını düşünüyorum ve bununla ilgili ciddi duyumlar aldım şirket içinden. Buna rağmen emniyetli olarak uçağı indirmesi takdir edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY not safe ~ 6 yıl önce
yine THY yine kuş çarpması. cidden bu daha ne kadar devam edicek!! artık tercihim diğer hava yolları olucak!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 Captain ~ 6 yıl önce
asker kökenli pilotları işe alırsanız böyle olur. daha çok okuruz böyle şeyler... çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 6 yıl önce
Kuş sürüsüyle asker kökenli pilotlar ile ne alakası var? Bilip bilmeden konusuyorsunuz.
ACİL ~ 6 yıl önce
Acil Doktora git...
HASTALIKLI BEYİN SAHİBİNE; ~ 6 yıl önce
Akıl sağlığını bir kontrol ettirmen şart senin..!
27 dediğin nedir ki..! ~ 6 yıl önce
Efenim 400 değil SADECE 27 imiş.. Bak içimize su serpildi.. 27 kişi ölmüş, ne olacak değil mi?? Hem bu işin Fıtratında da vardır Allah bilir..!
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Diğerlerinin analarının karnından kuş kaçırma sistemi monte edilmiş vaziyette çıktıklarını okumuştum. Allah ıslah etsin senin gibileri.
sivil ~ 6 yıl önce
haha, güzel laf kaptanım
Düşman ~ 6 yıl önce
Bu ordu düşmanlığı ne hikmetse sadece bademlerde var. NE isterler anlamam. Eyy badem ne derdiniz var askerlerlerle? Atatürkün askerleri diye mi böyle davranıyorsunuz ?
Asker ~ 6 yıl önce
Her Türk asker doğar. Sen su iç.
:)) ~ 6 yıl önce
Yorum sahibi ironi yapmış çoğu kişi de ciddiye almış :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000