01 Ekim 2017, Pazar 12:08:45

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

Türk Hava Yolları'nın TK1937 sefer sayılı İstanbul-Brüksel seferini yapacak yolcu uçağı kuş sürüsüne girdi, uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • uçaktaki insanların HAYATı söz konusu. binde bir ihtimal bile göze alınmamalıyken sizin CAN GÜVENLİĞİNİ bu kadar değersiz, RİSK EDİLEBİLİR görebildiğinize şaşırıyor, aklınızın vicdanınızın olmadığına inanıyorum. Yazık. not: kendi hayatınızın kıymeti yoksa da patlak teker kar çamur vs hangi durumlarda risk alıyorsanız da başkalarının hayatını riske atmayın .
  • Ay kiyamam kucucuk kusa :( pis hain motor
  • Agzi olan bilmeyen konusuyor iste...
  • Pilotlari tebrik ediyorum!! Hic kimsenin burnu kanamadan sag salim inis gerceklestirilmis.Her inis kalkisin bir emergency oldugunu unutmayalim lutfen. Boyle degerli pilotlarin bu olaydan sonra isimleri aciklanmaliydi.
  • Boyle pilotmu olur. Onca maasi bosuna aliyorlar bunlar. Tatli su pilotlari. Risk almaktan korkar ama 35bin cukka. Ohh..biz tekerimiz patlasa da kar camur dinlemeden yola devam ediyoruz . Risk budur.
  • 1-2 karga, leylek için koca uçuş mu değiştirilir?! Zaten o pervaneler kıyma yapıyordur havyanı, tozu kalmaz. İnsanları işinden gücünden etmenin anlamı nedir anlamıyorum...

Türk Hava Yolları'nın TK1937 sefer sayılı İstanbul-Brüksel seferini yapacak yolcu uçağı kuş sürüsüne girdi, uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

Edinilen bilgiye göre; THY'nin Brüksel'e gidecek Airbus A321 tipi yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'ndan kalkmasının hemen ardından kuş sürüsüne girdi. Bunun üzerine uçak Atatürk Havalimanı'na geri dönerek sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi.

Uçak bakıma alınırken yolcular için başka bir uçak tahsis edildi.

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

aklıselim ~ 6 yıl önce
uçaktaki insanların HAYATı söz konusu. binde bir ihtimal bile göze alınmamalıyken sizin CAN GÜVENLİĞİNİ bu kadar değersiz, RİSK EDİLEBİLİR görebildiğinize şaşırıyor, aklınızın vicdanınızın olmadığına inanıyorum. Yazık. not: kendi hayatınızın kıymeti yoksa da patlak teker kar çamur vs hangi durumlarda risk alıyorsanız da başkalarının hayatını riske atmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P ~ 6 yıl önce
Ay kiyamam kucucuk kusa :( pis hain motor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leylek ~ 6 yıl önce
Agzi olan bilmeyen konusuyor iste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maria ~ 6 yıl önce
Pilotlari tebrik ediyorum!! Hic kimsenin burnu kanamadan sag salim inis gerceklestirilmis.Her inis kalkisin bir emergency oldugunu unutmayalim lutfen. Boyle degerli pilotlarin bu olaydan sonra isimleri aciklanmaliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzunyol ~ 6 yıl önce
Boyle pilotmu olur. Onca maasi bosuna aliyorlar bunlar. Tatli su pilotlari. Risk almaktan korkar ama 35bin cukka. Ohh..biz tekerimiz patlasa da kar camur dinlemeden yola devam ediyoruz . Risk budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 6 yıl önce
Kesinlikle pilotluk risk almanın bol bol teşvik edildiği bir pozisyondur. Ne kadar büyük risk alabilirseniz o kadar iyi pilot olursunuz gerçekten de. Çok doğru yorumlamışsınız mesleği tebrikler.
Kevser ~ 6 yıl önce
1-2 karga, leylek için koca uçuş mu değiştirilir?! Zaten o pervaneler kıyma yapıyordur havyanı, tozu kalmaz. İnsanları işinden gücünden etmenin anlamı nedir anlamıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevlut ~ 6 yıl önce
Emniyet dediğimiz bir şey var dikkatinizi çekerim belki o dakka motorlara zarar vermemiş olabilir ama Allah korusun hava da bir ariza verirse 200 kişi işine gücüne değil başka yere gider lütfen anlayışlı olun
Kesinlikle katiliyorum ~ 6 yıl önce
Hatta soyleseydiniz pilotlara onlar inseydi ucaktan, siz surerdiniz bruksel e kadar.
Osman Pepe ~ 6 yıl önce
Ustteki yorumun sahibine icimden tertemiz bir bela okudum.
Cemil Yurt ~ 6 yıl önce
:) Tabii bunu hemen ICAO'ya iletelim. Kus carpmalarinda yolcular gidecegi yere gec gitmesin tek motorla da gider ucak zaten.
a/c tech ~ 6 yıl önce
http://www.airporthaber.com/air-france-haberleri/air-francea-ait-a380in-ucus-sirasinda-motoru-patladi.html böyle mi olması lazımdı geri dönmesi için?
Seni deden ~ 6 yıl önce
Küçükken iki kez havaya atmış, bir kez tutmuş anlaşılan.
3 kelime ~ 6 yıl önce
Tam bir kevsersin
Boş yorumlar yazanlar ~ 6 yıl önce
Hikayesin.. sen dediğin gibi degil işte öyle olmuyo efendim adamlar havada olani görmüyo mecbursun inmeye.1 tane kuş degil süruden bahsediliyo
Len ppl li ~ 6 yıl önce
Hadi bakem maket uçak uçurmaya
Technic ~ 6 yıl önce
Bence Kevser hanım haklı. Motora at girmedikçe uçuş devam etmeli.
Kevsere ~ 6 yıl önce
Vay be kevser yuru sen bu gazla kanat takar fizana ucarsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000