02 Mart 2016, Çarşamba 14:16:54

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

THY’nin bu sabah Ercan-İstanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan uçak, kalkış esnasında kuş sürüsüne çarpması sonucunda tehlike atlattı.
  • helalolsun
  • O ilk yardım bilen hostesler kuşlara müdahale etmemişler mi
  • Kuşlar hangi kökenliymiş.
  • Bu ercan özelleşmeden bu yana hep sorun teşkil etti. İşletmeyi alan firmanın amatörlüğü sıkıntıları ile berebar getirdi. SHGM burasını kaza ile bir denetlese yarım saat içinde kapatır. ECN da önemli olan alışveriş iyi mi kötü mü ? Bütün sıkıntı bu diğer operasyonun hiç bir önemi yok.Uluslararası hiç bir denetleme görmeyen handling firmaları da ayrı bir sıkıntı. Umarım birileri bir şey yapar bir kötü olay olmadan.
  • kuşlara özgürlük! gökyüzü kuşlarındır! kahrolsun uçaklar!
  • her ne hikmetse hep ercan seferinde bir şeyler oluyorrr..... abdest aldırın bu sefere binmeden önce bütün yolculara....
  • kuslarinin hayatini mahvetiniz
  • Boşverin bunları, THK dan hiç haber vermez oldunuz. Duyduğumuza göre SGK, pirim borçlarını tahsil edemediği için İnönü tesislerine hacze gitmiş. Türkkuşu personeli 35 liralık telefon parası yüzünden haciz yemiş, Durumları çok vahimmiş. Bunu duyan eski Türkkuşu çalışanları " Türkkuşu" adında Whatsupp grubu kurmuşlar ve 70 kişiye yardım toplamaya girişmişler. Desenize hiç bir işe yaramayan paraşütçüler, planörcüler arkadaşlarından dilenmeye başlamış. Boşuna ağlamasınlar, Astronot havasında dolaşan özellikle paraşütçüler, bir zamanlar baş tacı ettikleri ,kurumu soyup soğana çeviren Osmana gitsinler, Osmanın yalakası ihtiyar havacılardan iş istesinler. Belki temizlik işleri falan bulurlar. Uzaya çıkamadılar ama yerin dibine indiler, beter olsunlar
  • Pilotlara tesekkur ediyorum.
  • ulan motora kuş girdi diye rto yap sonra havalan gel, yalanınızı s..

THY’nin bu sabah Ercan-İstanbul seferini gerçekleştirmesi planlanan uçak, kalkış esnasında kuş sürüsüne çarpması sonucunda tehlike atlattı.

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek için Ercan Havalimanı’ndan havalanmaya hazırlanan yolcu uçağı kalkış sırasında kuş sürüsüne çarptı. Kalkışını gerçekleştiremeyen uçak aprona çekildi. 80 yolcusuyla İstanbul’a gidecek olan uçak kalkış anında tehlike atlatarak seferini yarıda kesmek zorunda kaldı.

Motoruna kuş girdiği öğrenilen uçak yapılan kontrollerin ardından yaklaşık 2 saatlik gecikmeyle havalanarak İstanbul'a geldi.

THY uçağı kuş sürüsüne girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

tr ~ 8 yıl önce
helalolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 8 yıl önce
O ilk yardım bilen hostesler kuşlara müdahale etmemişler mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaaa ~ 8 yıl önce
Sen uçağa geldiğinde ayılıp bayılırsan müdahale ederler Cicim, 10 dk sallanınca ağzı açık ayrancı gb bakmayı biliyorsun.
TR ~ 8 yıl önce
Kuşlar hangi kökenliymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LECN ~ 8 yıl önce
Bu ercan özelleşmeden bu yana hep sorun teşkil etti. İşletmeyi alan firmanın amatörlüğü sıkıntıları ile berebar getirdi. SHGM burasını kaza ile bir denetlese yarım saat içinde kapatır. ECN da önemli olan alışveriş iyi mi kötü mü ? Bütün sıkıntı bu diğer operasyonun hiç bir önemi yok.Uluslararası hiç bir denetleme görmeyen handling firmaları da ayrı bir sıkıntı. Umarım birileri bir şey yapar bir kötü olay olmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özgürlük ~ 8 yıl önce
kuşlara özgürlük! gökyüzü kuşlarındır! kahrolsun uçaklar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
her ne hikmetse hep ercan seferinde bir şeyler oluyorrr..... abdest aldırın bu sefere binmeden önce bütün yolculara....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ateyis ~ 8 yıl önce
ateistin yaptığı uçağa abdestli binsen nolur...
yu ~ 8 yıl önce
kuslarinin hayatini mahvetiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 8 yıl önce
Boşverin bunları, THK dan hiç haber vermez oldunuz. Duyduğumuza göre SGK, pirim borçlarını tahsil edemediği için İnönü tesislerine hacze gitmiş. Türkkuşu personeli 35 liralık telefon parası yüzünden haciz yemiş, Durumları çok vahimmiş. Bunu duyan eski Türkkuşu çalışanları " Türkkuşu" adında Whatsupp grubu kurmuşlar ve 70 kişiye yardım toplamaya girişmişler. Desenize hiç bir işe yaramayan paraşütçüler, planörcüler arkadaşlarından dilenmeye başlamış. Boşuna ağlamasınlar, Astronot havasında dolaşan özellikle paraşütçüler, bir zamanlar baş tacı ettikleri ,kurumu soyup soğana çeviren Osmana gitsinler, Osmanın yalakası ihtiyar havacılardan iş istesinler. Belki temizlik işleri falan bulurlar. Uzaya çıkamadılar ama yerin dibine indiler, beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Pilotlara tesekkur ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ocrte ~ 8 yıl önce
ulan motora kuş girdi diye rto yap sonra havalan gel, yalanınızı s..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyare Şöförü ~ 8 yıl önce
Ya napacaktı? Motora kuş girer, hele sürüye girdiyse tabi RTO yapacak. Sonra akdenizden toplarsın uçağı. Hiç bir zarar vermemiş de olabilir. Ercan'da THY teknisyenleri var bakmışlardır. Temizleyip yollamışlardır. Kovboyluk yapıp risk mi alsaydı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000