11 Mart 2015, Çarşamba 16:27:02

THY KABİN AMİRİ UÇAĞI SEFERDEN ÇEKTİ

Türk Hava Yolları'nın bugün TK 2328 sefer sayılı İstanbul-İzmir seferini yapacak uçağı, tuvaletindeki koku nedeniyle seferden çekildi.
  • İddia ediyorum bu kafaya göre iş yapmaların artmasının tek sebebi işini doğru yapmayanları, uçakta son karar merciinin neresi olduğunun farkına varamamış memurları amirleri harekatçıları görmezden gelen rapor etmeyen kaptanlardır, şirket bir takım sorumlulukları başkalarına vermiş olabilir, iyi de olmuştur ama yetki hala kaptandadır, yetkisinin ne olduğunu bilmeyen ve önüne gelene şirin görünme derdindeki kaptanlar bu işin müsebbibidir o kadar
  • siz nasil basit insanlarsiniz ya. sizinle ayni meslegi yaptığıma utaniyorum. belki sizinle ucmus bile olabilirm keske bilsemde adinizi suratiniza tukursem. yuzumuze gulup arkamizdan boyle konusan basit gereksiz insanlar yiginisiniz. cok yazik.
  • TEMEL PATRON,KABİN AMİRİ TEK YETKİLİ, KAPTAN TUZLUK OLMUŞ BURADA.HELAL TEMEL'e .YARIN BİR BÜLTEN DAHA YAYINLAYIP UÇUŞU DA AMİRE YAPTIRIR ARTIK.
  • Amirim başarılarinizin devamini 777 er uçuşlarinda da bekliyoruz .Temel amcaniz belki size cebinden uçak çıkartır verir :))
  • Birbirinden bu kadar nefret eden, kaptan, ikinci zabit, kabin amirleri memurlari, bakim ve isletme ekibi ; bu ucaklar nasil ucuyor hayret bir olay. CRM den once samimiyet ve arkadasliga ihtiyaciniz var. Yarınız torpilli olunca zor biliyorum ama biraz gayret edin.
  • Yürk hava tolları
  • valla helal! Temel Bey bu yetkiyi verırken baktı ki tüm söylemlerıne rağmen KHB Çolak bu işin altından kalkamadı bunu KA lerıne verdı. şimdi bu KKa nın Çolağın karşısında düşünemiyorum:)
  • ekipten biri yazmış daha ne yorum yapılıyor. amir işini yaptı diye saygı duyacağımıza koca kurumu karalamaya uğraşıyoruz. " Uçak seferden gelmiş ve yolcunun biri kusmuş ve o koku giderilememiş " bu kadar basit. tamam insanlar içeri alınmadan o koku neredeydi dendiği zaman suçlu aranır ama neticede o yada bu ground etti diye anlamsız konuşmak gereksiz. Değilmi ?
  • Bizde boyle kaptanlar oldugu surece siz daha cok pistten cikarsiniz neymis amir ucagi ground nasil edermis kaptana sormadan adamin takintiya bakin egoya bakin
  • "Canımızı kimlere emanet ediyoruz!" Yorumcusunu özledik yahu, krasnodarlı arkadasın Globally fossss ları biraz idare etse de aynı değil, "Canımızı kimlere emanet ediyoruz!" Geri gel dostum, burada en kaliteli yorum yine senindi, bi de şu aşağıdakilere bak

Türk Hava Yolları'nın bugün TK 2328 sefer sayılı İstanbul-İzmir seferini yapacak uçağı, tuvaletindeki koku nedeniyle seferden çekildi.

Geçtiğimiz günlerde AirportHaber'in özel haber olarak duyurduğu ve Temel Kotil'in uçakların tuvaletindeki kokunun gitmemesi halinde kabin amirlerine seferden çekme yetkisi vermesi bugün karşılık buldu.

THY'nin İstanbul'dan İzmir'e gidecek TK 2328 sefer sayılı TC-JGO kuyruk tescilli yolcu uçağının tuvaletindeki koku, TGS'ye at temizlik ekibinin tüm müdahalesine rağmen gitmeyince uçak kontrol kabin amiri tarafından ground edildi.

Kalkış için tüm hazırlıklarını yapan ve yolcularını alarak kalkışa hazırlanan uçağı kontrol eden kabin amiri, tuvaletteki kokunun gitmemesi üzerine uçağı seferden çekme kararı aldı. Durumu kaptan pilota bildiren kontrol kabin amiri, sefer için başka bir uçak istedi. Yolcularını indiren uçak hangara çekilirken, sefere başka bir uçak tahsis edildi.

İzmir seferini TC-JGB kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının yapacağı ve seferin 40 dakikalık bir gecikmeyle gerçekleşeceği öğrenildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, kabin memurlarına gönderdiği elektronik postada; 'Kabin amiri çalışma arkadaşlarım; teslim aldığınız uçak sizce temiz değilse, dünyanın neresinde, hangi havalimanında bulunursanız bulunun yolcu kabul etmeyeceksiniz. Temizlik konusunda sizin kararınız benim kararımdır. Uçak yeniden temizlenene kadar uçağı ground edin ve beni arayın' ifadelerini kullanmıştı.

©AirportHaber Özel

THY KABİN AMİRİ UÇAĞI SEFERDEN ÇEKTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İddia ediyorum bu kafaya göre iş yapmaların artmasının tek sebebi işini doğru yapmayanları, uçakta son karar merciinin neresi olduğunun farkına varamamış memurları amirleri harekatçıları görmezden gelen rapor etmeyen kaptanlardır, şirket bir takım sorumlulukları başkalarına vermiş olabilir, iyi de olmuştur ama yetki hala kaptandadır, yetkisinin ne olduğunu bilmeyen ve önüne gelene şirin görünme derdindeki kaptanlar bu işin müsebbibidir o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
siz nasil basit insanlarsiniz ya. sizinle ayni meslegi yaptığıma utaniyorum. belki sizinle ucmus bile olabilirm keske bilsemde adinizi suratiniza tukursem. yuzumuze gulup arkamizdan boyle konusan basit gereksiz insanlar yiginisiniz. cok yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TEMEL PATRON,KABİN AMİRİ TEK YETKİLİ, KAPTAN TUZLUK OLMUŞ BURADA.HELAL TEMEL'e .YARIN BİR BÜLTEN DAHA YAYINLAYIP UÇUŞU DA AMİRE YAPTIRIR ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel amcaniz ~ 9 yıl önce
Amirim başarılarinizin devamini 777 er uçuşlarinda da bekliyoruz .Temel amcaniz belki size cebinden uçak çıkartır verir :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birbirinden bu kadar nefret eden, kaptan, ikinci zabit, kabin amirleri memurlari, bakim ve isletme ekibi ; bu ucaklar nasil ucuyor hayret bir olay. CRM den once samimiyet ve arkadasliga ihtiyaciniz var. Yarınız torpilli olunca zor biliyorum ama biraz gayret edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yürk hava tolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KHB ~ 9 yıl önce
valla helal! Temel Bey bu yetkiyi verırken baktı ki tüm söylemlerıne rağmen KHB Çolak bu işin altından kalkamadı bunu KA lerıne verdı. şimdi bu KKa nın Çolağın karşısında düşünemiyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adı üstünde ekip ~ 9 yıl önce
ekipten biri yazmış daha ne yorum yapılıyor. amir işini yaptı diye saygı duyacağımıza koca kurumu karalamaya uğraşıyoruz. " Uçak seferden gelmiş ve yolcunun biri kusmuş ve o koku giderilememiş " bu kadar basit. tamam insanlar içeri alınmadan o koku neredeydi dendiği zaman suçlu aranır ama neticede o yada bu ground etti diye anlamsız konuşmak gereksiz. Değilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 9 yıl önce
Bizde boyle kaptanlar oldugu surece siz daha cok pistten cikarsiniz neymis amir ucagi ground nasil edermis kaptana sormadan adamin takintiya bakin egoya bakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
"Canımızı kimlere emanet ediyoruz!" Yorumcusunu özledik yahu, krasnodarlı arkadasın Globally fossss ları biraz idare etse de aynı değil, "Canımızı kimlere emanet ediyoruz!" Geri gel dostum, burada en kaliteli yorum yine senindi, bi de şu aşağıdakilere bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000