11 Ocak 2016, Pazartesi 13:10:24

THY uçağı Kişinev'e inemedi

Türk Hava Yolları'nın TK269 sefer sayısıyla İstanbul'dan Kişinev'e giden yolcu uçağı Kişinev'e inemeyince Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • Bilen varsa aciklasin lütfen. Bu ucak enden yakinlar bi havaalanina inmemiste sitabula geri dönmüs? orasini anlayamadim-
  • caps koymanız hoşuma gitti. caps verin bundan sonra.
  • Arkadaşlar ben o ucaktaim. THY bizi 5 ildızlı otele erleştırdı. Bu gün saat 16:00 cikış yapacaz. İnşallah bekleğişi sona erer. Bizi sorumsuz brakmadı için THY çok teşekkür ediyorum.
  • yakında havalimanı mı yokmuş!? millet işini kaçırmış sayende bravo thy!!
  • 20 milyon dolarlik is yapiyorsan bi zahmet bi milyon dolar verip ozel jetini alacaksin. Bir de utanmadan hala yemegimi yemedim diyorsun..Yuh be..
  • kuzey batıda Iasi ve güney doğuda odesa'ya divert düşünülemez miydi? enteresan...
  • Kaptan askermiymiş? ayjetlimiymiş? Alıyolar bunları sonra bi uçağı indiremiyorlar işimizden gücümüzden kalıyoruz, 20milyon dolarlık ihaleyi kaçırdım bunların yüzüne , zararımı kim karşılayacak, kabin amiride suratsızdı zaten, seafood siparişim vardı onuda yemişler! Mağdurum elit plus kartımı iade edicem.
  • Tam ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın. Olumsuz hava şartları bazen kısa sürede değişebilir. Çok sisli hava bazen aniden açılabiliyor. Bence çok eleştirilecek bir durum değil. Herhalde onlarda durumun farkındalardı.
  • Bile bile lades olmsuslar. Teknolojinin bu kadar gelistigi sektorde nasil olur bilemezler o meydandaki durumu o kadar yol git gel yaparlar ...
  • laf olsun diye uçmuşlar en az yarım saat hold yapmışlar keselerini doldurup gelmişler.

Türk Hava Yolları'nın TK269 sefer sayısıyla İstanbul'dan Kişinev'e giden yolcu uçağı Kişinev'e inemeyince Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

TC-JRI kuyruk tescilli A321 tipi yolcu uçağı İstanbul'dan sorunsuz olarak kalkış yaparken Kişinev'deki olumsuz hava koşulları nedeniyle bu kente iniş yapamadı.

Bu nedenle geri dönme kararı alan kokpit ekibi Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirirken sefer de iptal edildi.

©AirportHaber

THY uçağı Kişinev'e inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Aciklama ~ 8 yıl önce
Bilen varsa aciklasin lütfen. Bu ucak enden yakinlar bi havaalanina inmemiste sitabula geri dönmüs? orasini anlayamadim-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caps ~ 8 yıl önce
caps koymanız hoşuma gitti. caps verin bundan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olga Karakus ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar ben o ucaktaim. THY bizi 5 ildızlı otele erleştırdı. Bu gün saat 16:00 cikış yapacaz. İnşallah bekleğişi sona erer. Bizi sorumsuz brakmadı için THY çok teşekkür ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakındad ~ 8 yıl önce
yakında havalimanı mı yokmuş!? millet işini kaçırmış sayende bravo thy!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakında kardeş ~ 8 yıl önce
Tamamiyle bir türk mantığı kullanılarak yapılmış yorumlardan 1. seçilmiştir.tbrklr :)
Asıl senin ķöken ~ 8 yıl önce
20 milyon dolarlik is yapiyorsan bi zahmet bi milyon dolar verip ozel jetini alacaksin. Bir de utanmadan hala yemegimi yemedim diyorsun..Yuh be..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gyh ~ 8 yıl önce
Allah allah 20milyonluk iş yapan adam normal tarifeli uçağa binemez mi ? Aman thy ye laf gelmesin. Uçmadan önce bilmiyorlar mı hava durumunu ? Tamamen boşu boşuna yolculuk yaptırmışlar insanlara.
ilya ~ 8 yıl önce
kuzey batıda Iasi ve güney doğuda odesa'ya divert düşünülemez miydi? enteresan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köken? ~ 8 yıl önce
Kaptan askermiymiş? ayjetlimiymiş? Alıyolar bunları sonra bi uçağı indiremiyorlar işimizden gücümüzden kalıyoruz, 20milyon dolarlık ihaleyi kaçırdım bunların yüzüne , zararımı kim karşılayacak, kabin amiride suratsızdı zaten, seafood siparişim vardı onuda yemişler! Mağdurum elit plus kartımı iade edicem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
mağdurum da mağdurum diyorsun yani :))) hahahah zararını hüseyin karşılar :D torpili çok sağlam diyollaaa....
hobi ~ 8 yıl önce
ufak atta civcivlerde yesin
hey allahım ~ 8 yıl önce
iyiki sen pilot olmayı becerememişsin. yoksa limitleri zorlar o uçağı indirmeye çalışır muhtemelen insanları canından ederdin.
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Tam ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın. Olumsuz hava şartları bazen kısa sürede değişebilir. Çok sisli hava bazen aniden açılabiliyor. Bence çok eleştirilecek bir durum değil. Herhalde onlarda durumun farkındalardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ba777 ~ 8 yıl önce
Bile bile lades olmsuslar. Teknolojinin bu kadar gelistigi sektorde nasil olur bilemezler o meydandaki durumu o kadar yol git gel yaparlar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
laf olsun ~ 8 yıl önce
laf olsun diye uçmuşlar en az yarım saat hold yapmışlar keselerini doldurup gelmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000