23 Kasım 2013, Cumartesi 13:57:51

THY UÇAĞI KATMANDU YERİNE KALKÜTA'YA İNDİ

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Katmandu seferini gerçekleştiren uçağı Kalküta’ya indi. Yolcular yaklaşık 4 saat uçakta bekletildi.
  • KAPTAN isimli yorumcu , ne ilgisi varsa " Marmaray bile size fazla" demiş. Ne alaka dört parmak imam kaptanım? Sen imamlığa devam et. Aklının basmadığı muhabbetlere de girme olur mu koçum.
  • Adı ne olursa olsun bir havayolu divert ettiği alanda uçak içinde yolcusunu bekletiyorsa orada sorun var demektir. Bunu dile getirenlere niye cevap yazıyorlar anlamıyorum... Esas takıldığım konu başka. Yok bayrak taşıyıcı, yok milli havayolu diyorlar ya; zannedersiniz ki bu uçakları biz üretiyoruz, yakıt bizim topraklardan çıkıyor, katmadeğer bizim ülkemize yansıyor. Lufthansa ile de uçsam THY ile de uçsam kazanan ya AIRBUS yada BOEING. Siz şu slot olaylarını halledin, bakın kim nereden hangi havayolu ile uçuyor? Tekelsiniz ve insanlar mecburen sizinle uçuyor. Devlet her seyi sattı. Şu havayolundanda çıksında artık ak koyun kara koyun belli olsun...
  • Hic bir sirket yedek meydanda handling anlaşması yapmaz, yedek kabul eden her meydan anlasma olmaksızın handling hizmeti vermeyi garanti eder aksi durum için yedek kabul etmez. Tabi handling hizmeti biraz tuzlu olur ama her şirket bunu göze alır. Aksi durumda handling şirketleri her an divert olacskmış gibi personel bulundurmak zorunda kalır
  • Eger planlama da divert edilnesi muhtemel istasyon seciyorsan ground firmalariyla anlasacaksin. Yok anlasmam ben diyorsan boyke haberlere maruz kalirsin laf soylerler
  • Basta Canim Askima ve tum kanin ekibine gecmis olsun. Tum kabin ve kokpit ekibini tebrik ediyorum. Bundan sonra THY'nin bu tip olaylar icin alternatif calismasi olacagina inancim tamdir.
  • Yedek havalimani olayini ozellikle yeni acilan hatlarda THY ivedilikle gozden gecirmelidir .
  • Makarnacılar burayı da basmış... Kimsenin hava muhalefeti yüzünden divert etmeye birşey dediği yok foss diyenlerin hemen hepsi neden insanlar 4 saat uçakta bekletiliyor diyor... Tabiki yandaşlar da toplanıp bu beceriksizliği örtmek için sağa sola saldırıp hedef şaşırtıyorlar, anlayan anlıyor anlamayan çoğunluk da boşuna yorum yapıyor...
  • Havacılık ile ilgili olmayanların THY'ye taş atanların yorumunu kabul ediyorsunuz sayın editörler ama nedense benim yorumumu paylaşmıyorsunuz. tarafsız olmak böyle bişey sanırım teşekkürler airporthaber..
  • Biraz Şirketimizle Gurur Duyun Be ! Her Arıza Olduğunda Yada Hava Koşulları Yüzünden Geç Kalkıyorsa Yada Başka Meydana İniyorsa Globally Foss Değil Mi ? Anlamıyorum Bu Zihniyette Olanları.. Sizin Bayrak Taşıyıcınız Bu Şirket, Gurur Duymanız Lazım.. Arızalar Rötarlar Diğer Şirketlerdede Oluyor.. THY Sizin Gibilere İnat Büyüyecek Siz Çekemeyeceksiniz Yine.. Sizin Gibilere Ne Kadar Anlatsakta Boş.. THY İle Sonsuz Gurur Duyuyorum..
  • Global foss çekenler için söylenecek tek söz, THY husumeti ve kıskançlığı dolayısı ile vizyonlarına foss çektikleridir. Uçağın Kalkuta havaalanına inmesini eleştirmek ne kadar yanlışsa, uçak içerisinde yolcuları 4 saat bekletmekte THY adına başka bir yanlıştır. Dünya çapında bir havayolu şirketi olabilme adına THYnin bazı teferruatlarda daha titiz olması kaçınılmazdır. Şartlar ne olursa olsun THY yi aşağılamak için uğraşan kisileri yadırgıyorum. Cok yazık.

Türk Hava Yolları’nın TK726 sefer sayılı uçuşunu gerçekleştirmek üzere dün tarifeli olarak 20:45’te havalanması gereken A330-300 tipi yolcu uçağı 22:15 sularında İstanbul’dan Katmandu’ya gitmek üzere kalkış yaptı. Ancak Nepal’in başketi Katmandu’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle TC-JNS kuyruk tescilli uçak, Hindistan’ın Batı Bengal eyaletindeki Kalküta’ya iniş yapmak zorunda kaldı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Kalküta’daki Netaji Subhas Chandra Bose Uluslararası Havalimanı’na bu sabah yerel saatle 10:25 sularında iniş yapan Türk Hava Yolları uçağı, meydanda THY’nin hizmet aldığı herhangi bir şirket olmadığı için yolcularıyla birlikte 4 saat bekletildi.

Uzun bekleyişin ardından Katmandu’daki hava şartlarının normale dönmesiyle birlikte Türk Hava Yolları’na ait uçak, TK726 seferini tamamlamak üzere Kalküta’dan kalkış yaptı.

©AirportHaber.com

THY UÇAĞI KATMANDU YERİNE KALKÜTA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
KAPTAN isimli yorumcu , ne ilgisi varsa " Marmaray bile size fazla" demiş. Ne alaka dört parmak imam kaptanım? Sen imamlığa devam et. Aklının basmadığı muhabbetlere de girme olur mu koçum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülüyorum... :) ~ 10 yıl önce
Adı ne olursa olsun bir havayolu divert ettiği alanda uçak içinde yolcusunu bekletiyorsa orada sorun var demektir. Bunu dile getirenlere niye cevap yazıyorlar anlamıyorum... Esas takıldığım konu başka. Yok bayrak taşıyıcı, yok milli havayolu diyorlar ya; zannedersiniz ki bu uçakları biz üretiyoruz, yakıt bizim topraklardan çıkıyor, katmadeğer bizim ülkemize yansıyor. Lufthansa ile de uçsam THY ile de uçsam kazanan ya AIRBUS yada BOEING. Siz şu slot olaylarını halledin, bakın kim nereden hangi havayolu ile uçuyor? Tekelsiniz ve insanlar mecburen sizinle uçuyor. Devlet her seyi sattı. Şu havayolundanda çıksında artık ak koyun kara koyun belli olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hic bir sirket yedek meydanda handling anlaşması yapmaz, yedek kabul eden her meydan anlasma olmaksızın handling hizmeti vermeyi garanti eder aksi durum için yedek kabul etmez. Tabi handling hizmeti biraz tuzlu olur ama her şirket bunu göze alır. Aksi durumda handling şirketleri her an divert olacskmış gibi personel bulundurmak zorunda kalır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ctrl_alt_del ~ 10 yıl önce
Durumu kurtarmak için yalan yanlış bilgi vermeyin böyle bir zorunluluk yok. Handling firması ile anlaşma yapmak başka, meydanın yedek meydan seçilmesi başka,bilmiyorsanız bırakın bilenler yorum yapsın.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eger planlama da divert edilnesi muhtemel istasyon seciyorsan ground firmalariyla anlasacaksin. Yok anlasmam ben diyorsan boyke haberlere maruz kalirsin laf soylerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemal ~ 10 yıl önce
Basta Canim Askima ve tum kanin ekibine gecmis olsun. Tum kabin ve kokpit ekibini tebrik ediyorum. Bundan sonra THY'nin bu tip olaylar icin alternatif calismasi olacagina inancim tamdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geyik ~ 10 yıl önce
Yedek havalimani olayini ozellikle yeni acilan hatlarda THY ivedilikle gozden gecirmelidir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ketçap ~ 10 yıl önce
Makarnacılar burayı da basmış... Kimsenin hava muhalefeti yüzünden divert etmeye birşey dediği yok foss diyenlerin hemen hepsi neden insanlar 4 saat uçakta bekletiliyor diyor... Tabiki yandaşlar da toplanıp bu beceriksizliği örtmek için sağa sola saldırıp hedef şaşırtıyorlar, anlayan anlıyor anlamayan çoğunluk da boşuna yorum yapıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 10 yıl önce
Havacılık ile ilgili olmayanların THY'ye taş atanların yorumunu kabul ediyorsunuz sayın editörler ama nedense benim yorumumu paylaşmıyorsunuz. tarafsız olmak böyle bişey sanırım teşekkürler airporthaber..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kathmandu ~ 10 yıl önce
Biraz Şirketimizle Gurur Duyun Be ! Her Arıza Olduğunda Yada Hava Koşulları Yüzünden Geç Kalkıyorsa Yada Başka Meydana İniyorsa Globally Foss Değil Mi ? Anlamıyorum Bu Zihniyette Olanları.. Sizin Bayrak Taşıyıcınız Bu Şirket, Gurur Duymanız Lazım.. Arızalar Rötarlar Diğer Şirketlerdede Oluyor.. THY Sizin Gibilere İnat Büyüyecek Siz Çekemeyeceksiniz Yine.. Sizin Gibilere Ne Kadar Anlatsakta Boş.. THY İle Sonsuz Gurur Duyuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevilay ~ 10 yıl önce
Size katiliyorum.Hayir sanki thy bunlari silah zoruyla calistiriyor begenmiyorsan alirsin oltani gidersin artik neresi size uyuyorsa.Camur at izi kalsin.
Bekir Kurt ~ 10 yıl önce
Global foss çekenler için söylenecek tek söz, THY husumeti ve kıskançlığı dolayısı ile vizyonlarına foss çektikleridir. Uçağın Kalkuta havaalanına inmesini eleştirmek ne kadar yanlışsa, uçak içerisinde yolcuları 4 saat bekletmekte THY adına başka bir yanlıştır. Dünya çapında bir havayolu şirketi olabilme adına THYnin bazı teferruatlarda daha titiz olması kaçınılmazdır. Şartlar ne olursa olsun THY yi aşağılamak için uğraşan kisileri yadırgıyorum. Cok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000