25 Kasım 2013, Pazartesi 10:01:16

THY UÇAĞI KALKIŞTAN SONRA GERİ DÖNDÜ!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Londra seferini gerçekleştiren yolcu uçağı kalkışından kısa bir süre sonra geri dönmek zorunda kaldı.
  • Olayın sadece THY'ye maddi zararı var.çok büyütmeye gerek yok.Kontroller yapılır gereken fan blade değişimi tamamlanır.hepsi bu. Tamirden sonra şuankinden daha iyi olur hiç merak etmeyin
  • BU DHMI artık AHL de adam gibi bir kuşla mücadele yapsın. yeter kardeşim yeter. Her inişte kalkışta kuşların arasından inip kalkmaktan k..mızın kılı ağırdı. Maddi masrafı da cabası. Yeşillikler mübarek doğal habitat zaten başka yeşil yer yok ki. Bütün kuşlar AHL de. Dünyadaki HUB ları incelesinler profesyonel kuş mücadelesini uygulasınlar artık.
  • Sanki tamirden sonra ne kadar garantili olacak. Sakallilarin kendine hayri yok
  • Malesef deniz kenarinda yakinnda olan havaalanlarinda bu tur problemler yaşiniyor yapacak bir şey yok ciddi bir sorun çikmadan durum halledildi..
  • Kabin ekibine ihtar verirler, amirinde 6 ay amirligini alirlar. Kokpit ise simdiden alkol muayenesine gonderilmistir.... gecmis olsun bu arada ekibe.

Türk Hava Yolları’nın TK1979 sefer sayılı İstanbul-Londra uçuşunu yapmak üzere Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçağı kalkıştan on dakika sonra geri döndü.

Sabah saat 07.55’te Atatürk Havalimanı’ndan havalanan Boeing 777-300 tipi uçağın motorlarından birine kuş kaçması sonucu motor pallerinde hasar meydana geldi. Yaşanan olay sonrası pilotun kule ile telsiz temasına geçerek, Atatürk Havalimanı’na mecburi iniş gerçekleştirdiği belirtildi.

Atatürk Havalimanına indikten sonra yolcularını boşaltılan uçak, hasarın giderilmesi için THY Teknik Hangar’ına alındı. Yolcuların THY tarafından tahsis edilecek başka bir uçakla Londra’ya gönderilecek.

THY UÇAĞI KALKIŞTAN SONRA GERİ DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tt ~ 10 yıl önce
Olayın sadece THY'ye maddi zararı var.çok büyütmeye gerek yok.Kontroller yapılır gereken fan blade değişimi tamamlanır.hepsi bu. Tamirden sonra şuankinden daha iyi olur hiç merak etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptannn ~ 10 yıl önce
BU DHMI artık AHL de adam gibi bir kuşla mücadele yapsın. yeter kardeşim yeter. Her inişte kalkışta kuşların arasından inip kalkmaktan k..mızın kılı ağırdı. Maddi masrafı da cabası. Yeşillikler mübarek doğal habitat zaten başka yeşil yer yok ki. Bütün kuşlar AHL de. Dünyadaki HUB ları incelesinler profesyonel kuş mücadelesini uygulasınlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sanki tamirden sonra ne kadar garantili olacak. Sakallilarin kendine hayri yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
Malesef deniz kenarinda yakinnda olan havaalanlarinda bu tur problemler yaşiniyor yapacak bir şey yok ciddi bir sorun çikmadan durum halledildi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
Kabin ekibine ihtar verirler, amirinde 6 ay amirligini alirlar. Kokpit ise simdiden alkol muayenesine gonderilmistir.... gecmis olsun bu arada ekibe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000