21 Mayıs 2012, Pazartesi 23:16:47

THY UÇAĞI KALKAMADI

THY'nin Los Angeles-İstanbul seferini yapacak uçağı motor arızası sebebiyle kalkış yapamadı, uçuş iptal oldu.
  • Bence daha fazla sen konuşma sizler konuştukca batıyorsunuz. Arıza olabilir yok bilmemne neden hergün uçaklar geri dönüyor arıza yapıyor? Neden iki ayda bir kabin memuru slide patlatıyor? Neden tgs hergün bir uçağı biçiyor? Neden THy ile uçan herkes kabinden şikayetçi? Neden THY 5 senede bir uçak kazası yaşıyor? 94 van-99 adana-2002 dıyarbakır-2008 hollanda yakın tarih? Herşey ortada siz konuşsanız ne yazar...
  • Ucus kumandasi arizasi diyorum hala GE90-115 istatistikgini bozmus diyorsun?Hic mi normal bir yorumcu yok bu sitede?Ayrica GE90-115 ariza yapmiyor diye bir istatistik de yok.IFSD olayi son derece az.Gecen yil BA ucaginin iniste iki motoru da flame-out oldu.
  • Verin bir çekiç,tornavida,GE motorunu tamir edeyim..Buda zor mu?? Ne yaparsin işte torpil Airlines:)
  • GE 90-115 için İstatistik bozan bir gelişme olmuş olaya bu açıdan bakalım geri kalan tartışmalara gerek yok.
  • Bir aksaklık ve Thy düşmanları hemen basmış burayı. Hemen ne din iman kalıyor nede torpilden geçilmiyor ortalık. Arkadaş ne kuyruk acınız varmış bir türlü geçmeyen anlayamadık. Siz istemesenizde yabancı havayolları batarken Thy büyümeye devam ediyor. Büyük yatırımlar yapmalarına göre açıklanan zarar geçen yıla göre daha az. Yeminli düşmanlarını üzmek pahasına olsa bile Thy gelecek vaad eden bir firma durumunda.
  • Yapilan yorumlar icerisinde bir tane kayda deger yorum yok.Birincisi ariza motor arizasi degil ucus kumandalarinda ve LA'a iniste meydana gelmistir.Ikincisi arizalanan parca ucaga orjinal olarak imalatta Boeing ve dolayisi ile Amerikali teknisyenlerce takilmis ve ucak filoya katildigindan beri ucmakta.Yani parcanin bakim zamani gelmemis.THY Teknik'in fiziki ve kimyevi bir katkisi yoktur.Ucuncusu arizali parca zamaninda tespit edilmis ancak San Fransisco'da bulunmus ancak parcayi getiren AA ucagi ariza nedeni ile geri dondugunden parca yerine 5-6 saat gecikmeyle ulasmistir.Teknik'in T'sinden ucak sistemlerinin S'sinden anlamayan insanlar once sorun sonra yorum yazin.Yoksa komik duruma dusuyorsunuz.Bu kadar yorum yapan insan herhalde THY'den baska firma ile ucmadigi ve dunya havaciligindan bihaber oldugu icin yepyeni ucaga kabinde havalandirma deligi yok ucaklar cok eski diye yorum yaziyor.Komik oluyorsunuz cook komik
  • Ömer cevap veriyor yorumsuz vatandasa.Dini imani müslümani hristiyani birak dedigim gibi isine bak yeter yazdikca sacmaliyorsun.
  • Böyle rezalet görmedim.. o uçaktaydık malesef.. Uçar arızalanabilir bunu anlarım ama muamele çok kötüydü. Hiç bir personel durumdan haber değil ve aynı uçak için 4 ayrı kalkış zamanı verdiler.. Otele yerleştirildi kısmı ise feciydi.. Önce koşturabilen gücü olan sıra mıra dinlemeden kontuara yığıldı.. Bagajlar şu an kayıp.. Rötar süresincede bagajlara erişemedik. diyabet hastası bir bayan ilaçlarını alması gerektiğini söylüyordu ama valiz olmadığı için alamadı.. en az 6 adet tekerlekli sandalye ile bekleyen yaşlı insan vardı onlar ne yaptılar bilemiyorum. 13 saat uçuşda 34 saat rötar olur mu? THY çağrı merkezini arıyorsunuz "Aldık kaydı dönücez size diyorlar" 36 saat oldu Türkiye ye hasbel kader başka bir uçakla geldik Atatürk hava limanında bile ilgilenmediler.. THY nin bu beceriksizliğini mahkemeye taşıyacağız..
  • ayni olay baska bir sirkette olsa pilotun ve/veya teknisyenin dikkati bir faciayi engelledi; THY!de nerede boyle tecrubeli personel diye yorum yaparsiniz. Olay THY de olunca camur atarsiniz. yaziklar olsun sizin gibi sirkete gore yorum yapanlara.
  • Kimsenin yarası yok devletin havayolu bizim vergilerimizle uçuyor sen ve senin gibi dini oyuncak yapıp Allah2ı kandırdığını sanan ama tabiki kendini kandıran yönetim ve senin gibi insanların bulunduğu torpil airlines ta bu olayların olması sonucu insanların canı yanacak havacılık sizin oyun alanınız değil temel Kotil ve Hamdi apronda deve keserek güvenli olmuyor şirket kul hakkı yemeden işini bilen insanları işten cıkarmadan ya da işe alarak oluyor bu işler. Hamdi Topcu senin eğitimin ne hayatında havacılık adına birşey okudun mu gördün mü iktisat okuyarak olmuyor bu işler!!!!

THY'nin Los Angeles-İstanbul seferini yapacak uçağı arızalanınca sefer iptal edildi. TC-JJE kuyruk tescilli Boeing 777 tipi uçaktaki arıza sebebiyle İstanbul seferi yapılamadı.

Uçakta bulunan 259 yolcu otellere yerleştirildi.

THY UÇAĞI KALKAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

ömere ..... ~ 12 yıl önce
Bence daha fazla sen konuşma sizler konuştukca batıyorsunuz. Arıza olabilir yok bilmemne neden hergün uçaklar geri dönüyor arıza yapıyor? Neden iki ayda bir kabin memuru slide patlatıyor? Neden tgs hergün bir uçağı biçiyor? Neden THy ile uçan herkes kabinden şikayetçi? Neden THY 5 senede bir uçak kazası yaşıyor? 94 van-99 adana-2002 dıyarbakır-2008 hollanda yakın tarih? Herşey ortada siz konuşsanız ne yazar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istatistik bozmamis ~ 12 yıl önce
Ucus kumandasi arizasi diyorum hala GE90-115 istatistikgini bozmus diyorsun?Hic mi normal bir yorumcu yok bu sitede?Ayrica GE90-115 ariza yapmiyor diye bir istatistik de yok.IFSD olayi son derece az.Gecen yil BA ucaginin iniste iki motoru da flame-out oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B738 ~ 12 yıl önce
Verin bir çekiç,tornavida,GE motorunu tamir edeyim..Buda zor mu?? Ne yaparsin işte torpil Airlines:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istatistik bozan bir olay ~ 12 yıl önce
GE 90-115 için İstatistik bozan bir gelişme olmuş olaya bu açıdan bakalım geri kalan tartışmalara gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 12 yıl önce
Bir aksaklık ve Thy düşmanları hemen basmış burayı. Hemen ne din iman kalıyor nede torpilden geçilmiyor ortalık. Arkadaş ne kuyruk acınız varmış bir türlü geçmeyen anlayamadık. Siz istemesenizde yabancı havayolları batarken Thy büyümeye devam ediyor. Büyük yatırımlar yapmalarına göre açıklanan zarar geçen yıla göre daha az. Yeminli düşmanlarını üzmek pahasına olsa bile Thy gelecek vaad eden bir firma durumunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tum Yorumculara ~ 12 yıl önce
Yapilan yorumlar icerisinde bir tane kayda deger yorum yok.Birincisi ariza motor arizasi degil ucus kumandalarinda ve LA'a iniste meydana gelmistir.Ikincisi arizalanan parca ucaga orjinal olarak imalatta Boeing ve dolayisi ile Amerikali teknisyenlerce takilmis ve ucak filoya katildigindan beri ucmakta.Yani parcanin bakim zamani gelmemis.THY Teknik'in fiziki ve kimyevi bir katkisi yoktur.Ucuncusu arizali parca zamaninda tespit edilmis ancak San Fransisco'da bulunmus ancak parcayi getiren AA ucagi ariza nedeni ile geri dondugunden parca yerine 5-6 saat gecikmeyle ulasmistir.Teknik'in T'sinden ucak sistemlerinin S'sinden anlamayan insanlar once sorun sonra yorum yazin.Yoksa komik duruma dusuyorsunuz.Bu kadar yorum yapan insan herhalde THY'den baska firma ile ucmadigi ve dunya havaciligindan bihaber oldugu icin yepyeni ucaga kabinde havalandirma deligi yok ucaklar cok eski diye yorum yaziyor.Komik oluyorsunuz cook komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer ~ 12 yıl önce
Ömer cevap veriyor yorumsuz vatandasa.Dini imani müslümani hristiyani birak dedigim gibi isine bak yeter yazdikca sacmaliyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ttandoan ~ 12 yıl önce
Böyle rezalet görmedim.. o uçaktaydık malesef.. Uçar arızalanabilir bunu anlarım ama muamele çok kötüydü. Hiç bir personel durumdan haber değil ve aynı uçak için 4 ayrı kalkış zamanı verdiler.. Otele yerleştirildi kısmı ise feciydi.. Önce koşturabilen gücü olan sıra mıra dinlemeden kontuara yığıldı.. Bagajlar şu an kayıp.. Rötar süresincede bagajlara erişemedik. diyabet hastası bir bayan ilaçlarını alması gerektiğini söylüyordu ama valiz olmadığı için alamadı.. en az 6 adet tekerlekli sandalye ile bekleyen yaşlı insan vardı onlar ne yaptılar bilemiyorum. 13 saat uçuşda 34 saat rötar olur mu? THY çağrı merkezini arıyorsunuz "Aldık kaydı dönücez size diyorlar" 36 saat oldu Türkiye ye hasbel kader başka bir uçakla geldik Atatürk hava limanında bile ilgilenmediler.. THY nin bu beceriksizliğini mahkemeye taşıyacağız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 12 yıl önce
ayni olay baska bir sirkette olsa pilotun ve/veya teknisyenin dikkati bir faciayi engelledi; THY!de nerede boyle tecrubeli personel diye yorum yaparsiniz. Olay THY de olunca camur atarsiniz. yaziklar olsun sizin gibi sirkete gore yorum yapanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ömer ve tk cı yorumcu ~ 12 yıl önce
Kimsenin yarası yok devletin havayolu bizim vergilerimizle uçuyor sen ve senin gibi dini oyuncak yapıp Allah2ı kandırdığını sanan ama tabiki kendini kandıran yönetim ve senin gibi insanların bulunduğu torpil airlines ta bu olayların olması sonucu insanların canı yanacak havacılık sizin oyun alanınız değil temel Kotil ve Hamdi apronda deve keserek güvenli olmuyor şirket kul hakkı yemeden işini bilen insanları işten cıkarmadan ya da işe alarak oluyor bu işler. Hamdi Topcu senin eğitimin ne hayatında havacılık adına birşey okudun mu gördün mü iktisat okuyarak olmuyor bu işler!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000