29 Aralık 2009, Salı 12:25:10

THY UÇAĞI KALKAMADI YOLCULAR ÇILGINA DÖNDÜ!

Türk Hava Yolları’nın bu sabah kalkması gereken Kıbrıs uçağı seferini gerçekleştiremeyince yolcular adeta çılgına döndü.
  • dombililerin kumara geç kaldık hezeyanı bu
  • Madem ki bizden usandınız çekin ellerinizi üzerimizden. Ülkedeki Hataylı sayısı 1 milyonu buluyor. Yeter artık bu nüfus akışı. Türkiye'de bile bu kadar yok. Bir de bizi anlamaya çalışın lütfen...
  • sayın bob bizde yalan yok.o uçaktakiler senin vatandaşın benim misafirim.biz senide koreliyide severiz.sana saygılar.hayırlı uçuşlar...
  • Sayın THY Yetkilileri, Ben sorunlarla ve de yaşadığım sıkıntılarla ilgili size yazı yazmaktan usandım ama ısrarla bu yazıları yazmaya devam edeceğim. Yine bagaj faciası. Daha 10 gün geçmeden bir bagaj kayıp faciası daha yaşıyorum. 23 Aralık tarihli TK 1362 sefer sayılı 21.35 de kalkacak uçuşunuzla İstanbul'dan Aşkabat'a uçmak için havaalanında bütün işlemleri yaptıktan sonra uçuş saatine kısa bir süre kala uçuşun (güya Aşkabat'taki sis)sebebiyle iptal edildiğini söylediler. Uçuşumuz aynı gün yapılması gereken TK 1364 ile birleştirilerek 24 Aralık 2009 tarihinde saat 07.00 ye alındı ve söz konusu uçuş 09.00 da TK 1364 olarak gerçekleşti. Yani 12 saatlik rötardan sonra havalanabildik. 29 Aralıkdaki dönüşde 10 saatlik rötarle gerçekleşti
  • Havaalanına geldim ve Kıbrıs uçağının sisten dolayı tehirli olduğu söylendi. Her işte bir hayır vardır dedim ve hem açıklama yapılmasını hemde sisin dağılmasını bekledim. Başka havayolları uçuyormuş. THY ise uçmuyormuş, bu konuya fazla takılmadım, çünkü uçmanın standartlarının farklı olduğunu biliyordum. Bağırıp çağıranları ise konuyu anlamadıkları şeklinde değerlendirdim. Karada sis olsada yola çıkarsın, ama havada hem uçuş emniyeti, hemde yasal açıdan engeller var. Yani istesende çıkamazsın. Olay bu kadar basit ve net. Bu bağıranlar para iadesi isteyebilirler, tarih değişikliği isteyebilirler, ama niçin kalkmıyoruz diye sormaları onları aşar. O onların bileceği bir iş değil.
  • Şu CAT yorumunu yapan komik kim yaaaa?
  • Ya gecen hafta Amsterdam da kardan dolayi bir suru ucus iptal oldu onca insan havalimaninda 1-2 gun beklemek zorunda kaldi ama insanlarda tik yok ben bizim insanlari anlayamiyorum cok yazik ya hemen kavga gurultu kufur.
  • sen boşver şehitlik yalanlarını kendi vatandaşına bak.eden boşuna uğraşmış zaten sizin için.korelinin saygısı var sizin yok.
  • KALDIRIN KIBRIS SEFERLERİNİ YILLARDIR BASIMIZA BELA OLDULAR BİDE BEGENMEZLER TÜRKİYEYİ..
  • HEP AYNI TİPLER 1 BİLET ALDI DİYE DÜNYAYI ALDIGINI ZANNEDENLER.. YAHU BU İŞ COCUK OYUNCAGI DEGIL

Türk Hava Yolları’na ait 1260 sefer sayılı ve 07.15’te kalkması gereken yolcu uçağının, yolcular uçağa alındıktan sonra sis nedeniyle kalkamayacağı açıklanınca yolcular tepki gösterdi.

Sabah Kıbrıs’a uçmak için havaalanına gelen 200 THY yolcusu işlemlerini yaptırdıktan sonra uçağa alındı. Uçakta 1 saat bekletilen yolcular daha sonra ‘Kıbrıs’taki sis nedeniyle uçağımız havalanamıyor’ anonsunun ardından uçaktan indirilerek tekrar Atatürk Havalimanı’na alındı.

Alanın içinde de bekletilen yolcular bekleme salonu yerine terminal içine alınınca adeta çılgına döndü. Terminal içinde de saatlerce bekletilen Kıbrıs yolcuları duruma teki göstererek, uçağın bilerek kaldırılmadığını ifade etti.

Yolculardan bir kısmı Kıbrıs’ta sis olmadığını belirterek ‘diğer havayolu şirketleri sorunsuz uçuş yapıyor’ şeklinde görüş belirtti.

Bazı yolcular ise uçağın başka sefere verildiğini ve kaptanın sarhoş olması nedeniyle uçuşun yapılmadığını iddia etti.

Uçuşun ne zaman yapılacağı henüz netlik kazanmazken, yetkililer de yolcuları sakinleştirmeyi başaramadı.

NOT: Yolcuların yaklaşık 5 saatlik gecikmenin ardından saat 12:30'da Lefkoşa'ya hareket ettikleri öğrenildi.

Olayın tüm detayları Airport TV Ana Haber'de olacak...

THY Kıbrıs yolcuları

THY Kıbrıs yolcuları

THY Kıbrıs yolcuları

THY Kıbrıs yolcuları

THY UÇAĞI KALKAMADI YOLCULAR ÇILGINA DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Misafir ~ 14 yıl önce
dombililerin kumara geç kaldık hezeyanı bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Madem ki bizden usandınız çekin ellerinizi üzerimizden. Ülkedeki Hataylı sayısı 1 milyonu buluyor. Yeter artık bu nüfus akışı. Türkiye'de bile bu kadar yok. Bir de bizi anlamaya çalışın lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın bob bizde yalan yok.o uçaktakiler senin vatandaşın benim misafirim.biz senide koreliyide severiz.sana saygılar.hayırlı uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın THY Yetkilileri, Ben sorunlarla ve de yaşadığım sıkıntılarla ilgili size yazı yazmaktan usandım ama ısrarla bu yazıları yazmaya devam edeceğim. Yine bagaj faciası. Daha 10 gün geçmeden bir bagaj kayıp faciası daha yaşıyorum. 23 Aralık tarihli TK 1362 sefer sayılı 21.35 de kalkacak uçuşunuzla İstanbul'dan Aşkabat'a uçmak için havaalanında bütün işlemleri yaptıktan sonra uçuş saatine kısa bir süre kala uçuşun (güya Aşkabat'taki sis)sebebiyle iptal edildiğini söylediler. Uçuşumuz aynı gün yapılması gereken TK 1364 ile birleştirilerek 24 Aralık 2009 tarihinde saat 07.00 ye alındı ve söz konusu uçuş 09.00 da TK 1364 olarak gerçekleşti. Yani 12 saatlik rötardan sonra havalanabildik. 29 Aralıkdaki dönüşde 10 saatlik rötarle gerçekleşti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havaalanına geldim ve Kıbrıs uçağının sisten dolayı tehirli olduğu söylendi. Her işte bir hayır vardır dedim ve hem açıklama yapılmasını hemde sisin dağılmasını bekledim. Başka havayolları uçuyormuş. THY ise uçmuyormuş, bu konuya fazla takılmadım, çünkü uçmanın standartlarının farklı olduğunu biliyordum. Bağırıp çağıranları ise konuyu anlamadıkları şeklinde değerlendirdim. Karada sis olsada yola çıkarsın, ama havada hem uçuş emniyeti, hemde yasal açıdan engeller var. Yani istesende çıkamazsın. Olay bu kadar basit ve net. Bu bağıranlar para iadesi isteyebilirler, tarih değişikliği isteyebilirler, ama niçin kalkmıyoruz diye sormaları onları aşar. O onların bileceği bir iş değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu CAT yorumunu yapan komik kim yaaaa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya gecen hafta Amsterdam da kardan dolayi bir suru ucus iptal oldu onca insan havalimaninda 1-2 gun beklemek zorunda kaldi ama insanlarda tik yok ben bizim insanlari anlayamiyorum cok yazik ya hemen kavga gurultu kufur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen boşver şehitlik yalanlarını kendi vatandaşına bak.eden boşuna uğraşmış zaten sizin için.korelinin saygısı var sizin yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KALDIRIN KIBRIS SEFERLERİNİ YILLARDIR BASIMIZA BELA OLDULAR BİDE BEGENMEZLER TÜRKİYEYİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HEP AYNI TİPLER 1 BİLET ALDI DİYE DÜNYAYI ALDIGINI ZANNEDENLER.. YAHU BU İŞ COCUK OYUNCAGI DEGIL

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000